neljapäev, 10. jaanuar 2008

ETVs on tegelt veel üks hea saade: Paar


Väljavõte ETV kodukalt.

Täna sai saadet koos Irjaga vaadatud, ja tuleb tunnistada, et saade on heas mõttes televisioonilik. Vähemasti mitte selline, et tahaks kanalit vahetada.

Mis torkab silma, saatel on kaks täisproffi saatejuhti, kes on mu meelest Eestis parimad telesaatejuhid. Nad võiks midaiganes teha, kasvõi Pealtnägijat. Aga miks mitte vedada ETV uudistesaadet. Ja miks ei võiks olla uudistel kaks saatejuhti-uudisteankrut, nagu näiteks CNNis.

Ja muidugi olid nad Hommiku-TVs tasemel. Mitte ükski hommiku-TV tegija pole neile lähedalegi jõudnud, kuigi neid on kõvasti vahetatud.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Reikop on tõesti tasemel ja Välba samuti. Mis kõige olulisem - nad ei ole võltsid ja see on väga haruldane omadus tänapäeva meedias ja inimeste juures üldiselt. Naeravad siis, kui õige aeg ja teevad ka tõsist nägu, kui vaja.

Muide, see on küll täiesti teemast mööda, aga kuidas teile George Clooney näitlena meeldib? :)

Irja ütles ...

George Clooney, hmm... Ma pean ausalt tunnistama, et pole eriti tema filme näinud, nii et ei tea öelda. Aga sulle?
Minu lemmiknäitlejad on muidu John Malkovitch, Harvey Keitel, Dustin Hoffmann, Robert Duvall ja siis see mees, kes mängib Sopranodes Paulie Gaultierit (Tony Sirico). Ilmselt mõni veel, aga nemad tulid esimestena meelde.

Anonüümne ütles ...

Ühinen kriitikaga terevisiooni kohta ja Kaileen Mägi on seal veel tõeline katastroof.

Anonüümne ütles ...

minu meelest jälle on Paar täiesti allpool arvestust. Saate saate pärat. mitte sittagi sealt vaadata pole.
Samas - Reikop-Välba on tõesti kõige prohvimad teles. Aga see saade on neil üks tööõnnetus. Nagu ka reitingud näitavad.
Minu jaoks on just kaileen mägi juhitud nädal enamvähem ok, ehkki mitte nii hea, kui reikopi-aegadel. aga täielik tuimtükk on ju tuuli koch. Nii rabe, kange, uimane. mingid lollid naljad...

Anonüümne ütles ...

George Clooney nimi kargaski seoses selle "võlts-jutuga" pähe, sest tema on üks näitlejatest, kes ei mõju ekraanil usutavalt ja pole loomulik. Seega, mulle ta ei meeldi, vot nii!
Aga need mainitud meesnäitlejad on ka endale vägagi sümpaatsed. Omalt poolt lisaksin veel juurde Jack Nicholsoni, Robert De Niro ja Al Pacino nimed, kuigi Nicholson tundub olevat mees, kes mängib tegelikult igas filmis iseennast. (heas mõttes).

Anonüümne ütles ...

Täiesti nõus. "Paar" on tegija tõepoolest ja seda just tänu väga proffidele ja andekatele saatejuhtidele. Kui saate ajal oled teleka sinna peale keeranud, on üsna raske kanalit vahetada. ETV-l veel pealegi see hea omadus, et pole neid pikki sunnitud kusepause vahel.