kolmapäev, 9. jaanuar 2008

Ja Kroonika aina paraneb


Viimase Kroonika esikaas.

Uues numbris lahedad, stiilsed pildid transseksuaal Angela Aagist. Võltsvagaduse ajajärk on ses ajakirjas niisiis lõplikult läbi saanud. Ja selle üle saab ainult rõõmustada. Mis muud kui jääme ootama uusi paljastusi. Meelde tulevad need legendaarsed Kroonikad, kui esikaanel olid Seksi-Kristi ja Pushup. Need homod (Reimo ja Rolfi) võiks ju ka üles otsida, kes vahepeal Kroonikas paljalt poseerisid, ja küsida, mis neist vahepeal saanud on. Nad olid hästi julged sellised ja võiksid olla kapisistujatele eeskujuks.

Muide, ka mulle tehti hiljuti ettepanek alasti poseerida. Mitte Kroonikas, vaid ühe näituse jaoks, modellina. Ja ma ütlesin ära, kuidagi kõhe hakkas. Pealegi, kui üldse, siis Kroonika esikaanel. See oleks tõeliselt kämp.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jah, pole miskit teha aga Just! on uuenenud Kroonika kõrval tõesti kehvake. Kroonika, mille kaane arhtitektoonika üle olen saanud aastaid muiata, on paraku praegu hoopis üks teine kaas. Profesionaalne .

Anonüümne ütles ...

Ja Delfi presenteerib taas ajakirjaniku pealiskaudsust :S -
"Inno Tähismaa soovib Kroonikas alasti poseerida"
http://ajaviide.delfi.ee/news/inimesed/article.php?id=17895899

Anonüümne ütles ...

Inno paljalt Kroonika esikaanel? Vot see oleks alles hitt! :D
Ma olen üsna kindel, et ka mina, kes muidu Kroonikat ei tarbi kui ainult läbi Sky+ hommikustaaride kommentaaride, ostaks seda üllitist. Ja paljud teisedki! Tee ära, Inno :D

Anonüümne ütles ...

http://ajaviide.delfi.ee/news/inimesed/article.php?id=17895899
Vaat mis suutsid delfikud sellest kirjatükist välja lugeda:)))

Inno ütles ...

Ok, oleneb, palju Kroonika mulle selle eest maksab.

Irja ütles ...

Hehh, juhtus siis jahh selline väike apsakas, et minu kelmikas ütlus kirjutati hoopis Inno kraesse. Saladuskatte all võin öelda, et Inno oli sest väga meelitatud, et teda Kroonika kaanel näha tahetakse...:) Aga viga parandati delfis üsna pea, nii et pole hullu, tegijal juhtub!

Anonüümne ütles ...

Peris põnev, kuidas reageeriks avalikkus, kui tõesti ilmuks ajakiri "Mitte munnigi" ning esimese numbri esikaane A foto oleks porgandpaljst Innost?

Anonüümne ütles ...

Kollane ajakirjandus
20.04.2005 09:42
Lugege hr Mati Hindi artiklit, mis ilmus 25. veebruaril 2005 ajalehes "Õpetajate Leht!".
Moraalset lumpenit esindab Eestis ajakiri "Kroonika". See sopaajakiri elatub ning saab rahulduse kaasinimeste mustas pesus nuhkimisest ja perekonnatülide õhutamisest. Eesti rahva vaimsusele on säärased "tolmutootjad" suurimad ajuloputajad. Kahju on nii Kerstist , Jaanist kui ka Katist. Samuti Tootside lastest. Kahju on kõigist inimestest, keda ajakirjanikest prostituudid pidevalt mõnitavad ning alandavad. Kord nuhivad nad Urmas Oti, kord minister Tuiksoo tagatoas. Enamgi veel, sopaajakirjanikud on kaasatud isegi varivalituses ministritoolile. Ja avalik-õiguslik ETV on sellega igati rahul. Erakapitalil töötav "Kroonika" on saanud tasuta reklaami riiklikus telekanalis. Ja veel missuguse!