neljapäev, 17. jaanuar 2008

Kas teadsite, et Jänes ja Ansip on paar?!



Mina näiteks ei teadnud. Kuigi Tartus pidid kõik teadma. Ja milline silmakirjalikkus, eriti Jänese poolt, rääkida Kroonikas, kuidas ta on maha jäetud naine! Ja mis kõik veel. Ja kuidagi kahtlane tundus see jutt, endal silm kelmikalt säramas. Ja nüüd on siis tagamaad selgunud: tema mees on Andrus Ansip, kes ta Tartus linnapeaks edutas ja siis Tallinna kaasa võttis. Ja pole siis ime, et Jänese mees endale teise leidis. Vaene Anu Ansip, tema peab vaikselt kõike taluma.

Ahh, milline silmakirjalikkus.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Julgelt panete- kes siis Tartus seda teavad ja mille p6hjal järeldus tehtud, et nad armusuhetes on. Kas lihtsalt väga head sõbrad ei või olla? Miks on Ansipile seda tüüpi armukest vaja?

Inno ütles ...

Noh, ma ei tea. Eks seda tuleb tema enda käest küsida, miks tal vaja on. Ma kujutan ette, et mitte niisama vaatamiseks, aga võibolla selleks ka. Ma ei tea Ansipi seksuaalseid eelistusi. Vabalt võib olla Laine selline domina-tüüpi piitsutaja. Kes teab, kes teab...

Anonüümne ütles ...

ei teadnud---aga nyyd vaatan et nagu sobiksid jah kokku:)

Anonüümne ütles ...

Tuleks vist parteist välja visata?

Anonüümne ütles ...

Kuulge, tulge mõistusele. Olen mõlema kodanikuga koos töötanud, üsna kaua ja põline tartlane, erakonnatu (et vältida ette teie tüüpsüüdistusi). Kas teil midagi muud pähe ei tule, kui ainult ühte auku taguda? Igav hakkab. Saan aru, et vaevlete tähelepanu puuduses, kuna hoolimata igaugsu tsirkusest ja paljastustest ja eksabikaasa saladuste ning intiimsuste alatust saunanaisena latramisest, mis siin blogis teete, ei olegi te pidevalt orbiidil. Ei kirjuta lehed teist, ei tsiteerita kuskil, ei kutsuta telesse ega raadiosse. No mis teha - ära tüütab pidev ühesuunaline jura. Ega te seda kommentaari ära ei trüki - nagu ikka teistsuguse arvamusega teete - aga ehk viitsite ise natuke mõelda? Get yourself a life ja lõpetage lollused - mõni nõrgem ja veel välja kujunemata noorem inimene võib äkki midagi sellest ilast uskuma jääda.
Tõesti, hakake tegema midagi head. Pappi palju - tehke oma kohvikut või midagi. Ärge produtseerige, vabandust - sula sitta.

Anonüümne ütles ...

See on juba nii vana uudis.... Inna, ma olen pettunud, kuidas sa ei teadnud?

Irja ütles ...

Inff vastab tõele ja tuleb vägagi usaldusväärsest allikast, haa. Laine ja Andrus olid päris kindlasti paar ja hoopis Viljar oli nn mahajäetud mees, kuigi Laine seda Kroonikas hoopis teistpidi serveeris. Nutikas naine see Laine.

Anonüümne ütles ...

ma ei ütle selle kuulujutu kohta midagi, aga minu arvates siiski leidsi ka Jänese abikaasa(nüüd juba eks) endale naise, mis tähendab, et ilmselt teda ei jäetud maha nagu mingit nartsu vaid ilmselt nad mõlemad tundsid, et suhe pole enam kooshoidmist väärt, kui mõlemil on juba uus armastus. Minu jaoks tundus selline tüüpiline lahutuskeiss, kus kumbki oluliselt süüdi ei ole ja täiskasvanud inimestena said aru, et parim lahendus on siiski visakalt lahku minna.
Ma saan aru, et teie silmis on alati naine lits ja süüdi kõiges ja vaene mees kannatab nagu loom (kuigi on ka selliseid lahkuminekuid ja otseloomulikult ka vastupidiseid,