reede, 18. jaanuar 2008

Kes on maitsetuim SLÕhtulehe ajakirjanik?

See suur hetk on saabunud!
Mil teie, meie lugejad, kellest mõned on võib-olla nagu meiegi Õhtulehe ajakirjanike sapiste kommentaaride pärast kannatanud, saate omakorda NENDE kallal hambaid teritada. Kas pole tore? Reastame mõned tuntumad Õhtulehe ajakirjanikud ja teie, armsad lugejad, saate valite maitsetuima õhtulehtlase. Lõpuks jäävad sõelale kolm, kellest paneme üles pildid. Mida maitsetumad nad neil piltidel näivad, seda parem.

Ehk: kes on need Eesti õhtulehtlased (SLÕL ajakirjanikud), kes siis, kui jumal maitset jagas, olid teiste inimeste kohta laimu välja mõtlemas ja seda üles kirjutamas? Kes hiilgavad silmikriipivalt halva stiili- ja värvitajuga? Kes oskavad iga rõivakomplekti ära rikkuda sobimatute lisanditega?? Hääletage meie uusimal hääletusel. Selgitame välja kolm kõige maitsetumat õhtulehtlast, kolm meest ja kolm naist, keda siis pärast kommentaariumis piltide alusel mõnusasti ning halastamatult arvustame. Mönuga, sõbrad, mönuga. Täpselt nagu nemad eilses Õhtulehes, lk 14-15 on seda teinud eesti prominentidega. Armu ei anna, eks?

Kui kellelgi on meile maitsetutest Õhtulehe ajakirjanikest pilte saata (võib ka alastipilte, kui teil on), siis need võtame ka kõik tänuga vastu. Samuti on soojalt oodatud kõik arvamused-kommentaarid. Mis me neid ilkujaid hellitame. Teeme tagasi. P.S. Anname ausõna, et lõpetame ära, niipea kui Õhtuleht lõpetab ära nö prominentsete isikute välimuse kallal ilkumise. Seni risti ette ei löö.

P.S. Äkki jäi mõni maitsetu välja? Andke aga teada, teine voor tuleb veel.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Irja ja Inno, mina nimetaksin kaht maitsetut ajakirjanikku. Üks Selene Rebane, kes rääkis pidevalt, et Väino Koorberg ajab talle ligi, siis rääkis, et Urmo Soonvald ajab ligi. Välimuselt ei ole tal eriti viga, kuigi riietub maitsetult, aga veelgi maitsetum on sellist ila suust välja ajada.
Meestest kindlasti Andrus Esko, kes on üks igavene noorte algajate reporterite kabistaja.

Anonüümne ütles ...

Kuulge Innod-Irjad, kudias te suudate võistluspinget hoida?! Tooge näide ühest ainumast stiilsest töötajat.
Too ainus veits stiilseim tüüp oli aatate eest lahkunud pede...ee... no selle miss Tappo vennas. Eesnimi ei tule meelde.

Irja ütles ...

Oi, suured tänud, Selene ja Andrus lähevad siis teise vooru. Ise kumbagi ei tunne, aga inff on põnev, hihii. Mis te veel teate?

Kusjuures mina just täna ütlesin Innole, et Eesti kõige maitsetumad ajakirjanikud töötavad Õhtulehes, aga ma arvan, et võistlus saab sellegipoolest olema lõbus. Eriti lõbus on see, et ninapihta saavad need, kes ise kärmed teisi maitsetuteks tituleerima.

Anonüümne ütles ...

Aigi Viira oma pesematusega (hais tapab kõik elava), üle värvli rippuvate pekkide ning püksist välja paistva persega. Roosad liibuvad pluusid täiendamas komplekti :)

Muide, Esko elukaaslane on Ia Mihkels, kes enne töötas Tartu Postimehes, nüüd aga SS Õhtalehes. Pole ka just maailma stiilseim tädi... Aga huvitav, mis tema Esko kabistamistest arvab?