neljapäev, 10. jaanuar 2008

Miks ma olen nõus alasti poseerima, ja ainult Kroonikas!


Väljavõte Delfi artiklist.

Eile helistas mulle ootamatult Tõnu Pedaru, Delfi peatoimetaja. Ja ütles, et vabandab, et sattus sisse selline apsakas, et Delfi kirjutas, et ma tahtvat Kroonika esikaanel alasti poseerida. Et oli olnud selline uudis üleval ainult pool tundi. Ma siis ütlesin, et pole hullu.

Ma tõtt-öelda polnud läbi lugenud seda Irja kirjutist, polnud veel jõudnud, kus Irja kirjutas, et oleks nõus poseerima AINULT Kroonika esikaanel alasti, mis oleks tõeliselt kämp.

Aga kui jutt minu peale läks, siis arutasime seda asja eile Irjaga, et miks mitte. Irja arvas koguni, et ma võiks olla esikaanel koos torukübaraga noku ees ja sisekülgedel siis ilma selleta. Oleks päris cool, ma ei tea, et üheski laiatarbe-ajakirjas oleks mõni mees kuskil maailmas paljalt poseerinud, naisi on eksponeeritud nii et tapab. Ja siis kirutud, et see ahistab naisi, ja ma ei tea mis kõik veel. Et naine on seksobjekt. Aga miks ei võiks siis mehi alasti eksponeerida?, vastukaaluks, ok, mitte mind, aga kedagi teist, ma arvan, et naistel oleks samuti huvi mehe keha vaadata, nii nagu mehi huvitab naise alasti keha. Et miks ainult naise keha kõlbab eksponeerida?!

Ja tõesti, kui juba, siis olen nõus poseerima alasti ainult Kroonika esikaanel. Ja mitte kuskil mujal, näiteks Arteri, Justi, Sirbi, Akadeemia, Vikerkaare, Teater.Muusika.Kino, veelgi vähem National Geographicu, Economisti, Time'i või Men's Vogue'i esikaanel. Ainult Kroonika. Ja ma ei põhjendagi, miks. Lihtsalt on nii.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

äkki ainult kroonikas kuba nemad töötlevad fotosid kõige rohkem tehes ka masadest ja voldilistest seksikiisud?

Anonüümne ütles ...

Mina vaataks küll neid pilte:)!
Alles see oli, kui Võsa Pets lubas Raekoja kuuse ümber palja nokuga jooksma minna...ja nüüd mu suureks pettumuseks täielik vaikus selle koha pealt:(...
Ma siukse keskmise häbeliku eesti naisena vaataks Innot päris hea meelega:)! Ja ma pole eriti kuulnudki peale Farmi Gabrieli ja selle Marco üheski mehest, kes ka eesti naistele alasti meheilu demonstreeriksid. Neid kahte kolli ei vaataks muidugi ka peale makstes, aga mõne põneva eesti mehe alastifodode pärast võiks lausa kaaluda Kroonika ostmist! Peale Inno võiks ju olla teisigi põnevaid persoone - Urmas Sõõrumaa, mõni kena eesti näitleja - Mait Malmsten näiteks jne. Olen üsna kindel, et Kroonika läbimüük tõuseks taevasse! Aga hoolega tuleb valida, kelle aktifotosid siis avaldada. Et see oleks ikka justkui privileeg ja ainult parimad saaks avaldatud. Selliseid jubedaid pede-poisse, nagu Priimägi, kes ise igal võimalikul juhul oma kiduralt kerelt hilbud heidab, tasuks igal juhul vältida!

Anonüümne ütles ...

Sõõrumaa nokut vaataks isegi, aga ainult ajakirjast. Rahakotti pistaks aga käe sügavale sisse.

Anonüümne ütles ...

Mina vaataks!