pühapäev, 20. jaanuar 2008

Nii, ja nüüd kinnitage rihmad: Inno ja Irja blogi esitleb Jürgen Ligi armukest

Ja see on:

Katja Ljubobratets:


Väljavõte Riigikogu kodukalt.

Välimuse poolest, ütleks isegi, et nad sobivad. Ligi ise näeb välja selline:

Väljavõte Jürgen Ligi kodukalt.

Suhe on nii kuum, et Katjal pole aega oma 1-aastase tütregagi tegeleda.

Homme vaatame, kes on Rein Langi armukesed.

Irja: mina vaatan ka, et Jürgen ja Katja on mõlemad armsad ja sobivad. Aga lahutagu siis Jürgen Kajast ära, mis ta jamab. Lapsed juba suured, mis seal enam.

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kes on Katja tütre isa?

Irja ütles ...

Jah, kes teab?

Anonüümne ütles ...

Millega on ta teie viha ära teeninud ?

Anonüümne ütles ...

Hämmastav, kuidas te sõimate erakonda, keda te viimati valisite ja kellele suht hiljuti laulsite ülistuslaule? Või on tegemist ikkagi trendipeerlusega? Kui RE oli pop ja omas 50% toetust, siis olid nad ka teie sõbrad aga nüüd kui nad pole enam nii menukad, siis annate neile jalaga. Oi oi, kas sellistea saab luurele minna?

Irja ütles ...

Küsimus ei ole selles, kui suur on nende toetus. Kutsu mind romantikuks, kui soovid, aga ma siiski usun veel aususesse ja südametunnistusse.

Jah, ma olin Reformi tulihingeline toetaja, aga ma ei saa, vähemasti praegu mitte, toetada erakonda, mis reedab oma inimesi nii alatult nagu seda on teinud Reform.

Usun, et Reformil on tulnud aeg sügavasti oma sisemusse vaadata, kõrvaldada kuivad parteisõdurid Keit Pentus ja Rain Rosimannus ning lasta loomingulised inimesed erakonda tagasi. Praeguse pilguga tunnistan valusalt, et Reformierakond on tõepoolest fashistlik partei, sest alandab ja kiusab taga inimesi nende rahvuse, soo ja välimuse pärast. Vaadake sügavale enda sisse, vaadake kaugemale Mileedi kapriisidest ja saage tagasi sellisteks, kes te olite kunagi. Praegu ma ei saa teid toetada.

Anonüümne ütles ...

RE pole küll omi (s.t partei liikmeid ja toetajaid) reetnud, selles peitubki tema tugevus. Re oskab väga hästi omasid hoida -- kui need oskavad REd hoida. Ja RE pole nüüd ka teinud midagi enda vaadetele vastuolulist, välja arvatud ehk kontserditele 18% käibemaksu määramine aga see konkreetselt teenib RE üht peamist motiivi: koondada enda kätte võimalikult palju VÕIMU, ükskõik kuidas. Mis iseenesest jätkab KomPartei püha üritust. RE pole fashistlik partei vaid moderniseeritud kapitalistlik bolshevike parti.

Anonüümne ütles ...

Ma ei saa aru, miks Sa jumalat mängid. Iga persevest võib sööta ette mingi väite ja mängida Teiega nagu Villu ajakirjandusega. Ma ei tea neid inimesi keda te siin mõnitate, aga tean, kuidas elavad asja üle need, keda ajakirjandus on hambusse võtnud, kes on uurimise all. Olen näinud, kuidas see mõjub lähedastele, kuidas vanemate tervises löövad välja vanad hädad, otsemaid, kui mingi säärane uudis tuleb.

Irja ütles ...

Ma kinnitan sulle, et RE on omasid reetnud ja oi kuidas. Tean otseallikast, aga me veel uurime seda teemat ja küll varsti tuleb siin blogis ka põhjalikum lugu.

Irja ütles ...

RE on ajanud inimese enesetapu äärele. Kas sellised inimesed väärivad halastust?

Irja ütles ...

Ja ma olen mkiisiga nõus, et selles, et RE omasid EI reetnud, selles SEISNES nende tugevus. Nüüd on REs teised ajad, omasid reedetakse omakasu nimel. See teeb neid nõrgaks ja sellest saab alguse nende allakäik.

Anonüümne ütles ...

Ja oma naise kõrvalt teistega panemine on veel suurem reetmine kui miski muu üldse ongi.

Anonüümne ütles ...

Kelle enesetapu äärele ?
Keda reetnud ?

Anonüümne ütles ...

Lääneliitlased pommitasid saksa linnu, kus said surma naised ja lapsed, sest "seda oli vaja vastase moraalseks nõrgestamiseks". Nürnbergis mõisteti kohtut natside, mitte tsiviilisikute tapjate üle, kes lämbusid ja põlesid. Sest nemad olid heade poolel.
Mis kohtunikud te olete ?
Mille poolest olete Õhtulehest, Kroonikast ja Ingrid Tähismaast paremad ?

Irja ütles ...

Ma arvan, et seda, kes hea, kes halb oli, otsustavad need, kes tulevad pärast meid. Näiteks praegused ajakirjandustudengid, kel tulevikus võimalik kõike lahata. Muidugi alles siis, kui Kadastik ja Luik pinsi pääl.