kolmapäev, 5. märts 2014

Pealt on kuulatud kõiki Eesti valitsusside kõnesid?!

Paeti ja Ashtoni telefonikõne pealtkuulamise valguses on huvitav seik, mida pole pealtkuulajad püüdnud varjata, et pealt kuulati juba Eesti välisministeeriumi telefonikõnet alates hetkest, mil ministeeriumi sekretär Brüsselist (?) tulnud kõne vastu võttis. Edasi suunas sekretär kõne edasi minister Paetile.

Tegemist oli niisiis turvatud valitsusside pealtkuulamisega, sest NB! välisministeeriumi sidevõrk pole "tsiviilkäibes kasutatav sidelahendus", mida püüab väita Kaitsepolitsei.

Ehk siis: Paeti telefoni ei pruugitud ja polnudki vaja pealt kuulata, kui pealt kuulati tervet välisministeeriumi, mis on omakorda osa valitsussidest ehk siis on küllalt tõenäoline, et pealt on kuulatud tervet valitsussidet.

Kuidas valitsusside pealtkuulamine võimalikuks sai, on omaette küsimus, aga kõige tõenäolisemalt on ära ostetud mõni ametnik ehk siis seesama vana Eesti turvarisk- Eesti oma inimene- kapo-kaid on ridamisi üles ostetud, asi see siis mõni valitsusside mees vahelduseks kotti võtta.

Ja kui pealt kuulati kõiki Välisministeeriumi kõnesid, siis on omakorda alust arvata, et ministeeriumi kõnesid on pealt kuulatud terve Eesti-Vene piiriläbirääkimiste protsessi aja. Mis annab alusta arvata, et piiriläbirääkimiste protsess on manipuleeritud. Mistõttu ei tohiks selliselt läbi räägitud piirilepingut sõlmida. Pole ka ime, et Eesti pool lepinguga midagi ei saavutanud- teisele poolele oli Eesti info kõik teada ja Eesti argumendid oli lihtne juba eos lämmatada.

Ühelt poolt peaks Eesti ametivõimudel olema sellise asja pärast häbi- mida kuradit on nad kogu selle aja teinud, et lasevad end haledalt pealt kuulata. Teiselt poolt näitab see, et nö vaenlane ei maga ja vastaspoole võimekus on väga hea. Pole siis imestada, miks president TH Ilves Kadrioru kabinetis oma Apple'i arvuti kaamera kinni katab, kui ta arvutit kasutab- suur vend jälgib suure tõenäosusega ka teda ja kuulab pealt tema kõnesid.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

On olemas üks rohi pealtuulamise vastu - avaliku elu tegelane, aja oma ausat asja avalikult!

Anonüümne ütles ...

Mul on selle kohta öelda kaks sõna :

Edward Snowden

Kõige moodsamad NSA vidinad, koodid ja programmid kuidas telefonikõnesid üle maailma pealt kuulata, on nüüd KGB käes.Ega talle ilmaasjata asüüli antud, mees pidi kõik välja laduma Lubjanka ülekuulamistel.

Mis puutub aga snaipritesse, siis see oli ammu teada, et Janukovits ei võinud massimõrvadest midagi, hoopis vastupidi, ta pidi riigist põgenema. Võitis maidan, kes rahva raevu taustal kohe võimu üle võttis. Järelikult Maidan ilmselt ka need mõrvad orgunnis (või siis Maidani soosivad eriteenistused Läänest kui neil endil vastavt spetialisti käepärast polnud)

Qui bono ? on alati kuriteo uurimisel kõige olulisem küsimus. Seni pole seda küsimust üldse esitatadki.

Inno ütles ...

Miks tulistatakse rahvast? Selleks, et hirmutada. Selle ora otsa on astunud liidrid palju varem, kasvõi al-Assad Süüriast, kes on Londonis õppinud mees, palju targem kui Janukovitš. On selge, et Janukovitš haaras õlekõrrest, viimane õlekõrs oli põgenemine. Lasi tappa nii miilitsaid kui demonstrante.

Jutt, et tulistaja polnud Janukovitši käsilane on pehmelt öeldes lapsik. See on sama loll jutt kui öelda, et Kremli katuselt tulistas inimesi keegi Maidani käsilane. Janukovitš kontrollis kuni põgenemiseni olukorda Kiievis, samamoodi nagu kontrollib Putin olukorda Moskvas. Kui kontroll kadus, lasi ta jalga.

margus kiis ütles ...

Heheheh, Inno, lubagem jääda eriarvamusele. Janunkovits võib olla korruptiivne lojus, kuid inimeste tapmiseni pole ta kunagi läinud. Ning talle oli see tulistamine äärmiselt kahjulik. Võrdlus al-Assaadiga on kohatu ja üldse, pole ka seal Süürias asjad selged.
Mis pealtkuulamisse puutub, siis polnud see mingi pealtkuulamine vaid lekitamine. Kõne salvestas see Euroliidu organisatsioon, mis selle ühenduse organiseeris. Kuulake ikka korralikult, alguses on salvestatud ka selle kõne korraldamine. Kõik ilusasti peal, et tulevikus arhiivis kuulates oleks selge millega tegu. See salvestus on lihtsalt saadetud, kasvõi emailiga kuhu vaja.

Anonüümne ütles ...

_Jutt, et tulistaja polnud Janukovitši käsilane on pehmelt öeldes lapsik._
Vastupidi, lapsik oleks tekkinud olukorras Janukovitchi poolt anda käsk kaakide tulistamiseks, sest see oleks ju lõplik endale vee pealetõmbamine. Ukraina seaduslik president ei kavatsenud ju lõpparvet teha vaid ootab, et teda vallandatak se ettenähtud korras, mitte omakohtu alusel.

Anonüümne ütles ...

ma tahaks lisada, et false flag operatsioon on kõige tavalisem eriteenistuste võte riigipöörete ja sõdade puhul, tuntud juba antiikaegadest. Hitler tegi II maailmasõja vallapäästmiseks operatsiooni Gleiwitzi raadiojaamas, kus Poola mundritesse riietataud Saksa eriüksus imiteeris "Poola rünnakut Saksamaale." Ehkki tõde ujus kohe välja, oli sõda juba võimatu peatada.

Teine asi, mis Paeti jutust väga silma torkas, on olukorra kirjeldamine Kiievis. "Kurb" on sõna mida Paet korduvalt kasutas.

Ta ei häbenenud ka kirjeldada kuidas Regioonide Partei saadikuid taga kiusatakse,ähvardatakse ja lausa pekstakse,paljud neist on Kiievist lausa põgenenud ja ei saa sinna naasta.( mitte enne kui tänavail ülbavad revolutsioonilised relvajõugud on laiali saadetud ja seadus ning kord taastatud ) Ega ka kommunistidel pole magusam elu, nende liidri Simonenko poja kodu põletati maha.Kompartei kontorihoone peksti segi,sisustus hävitati, arvutid purustati .Jah, olgu peale, et kommunistid ja stagnandid, kuid siiski rahva poolt valitud saadikutega niiviisi iial käituda ei tohi.

Ülemraadas on 450 saadikut, enne Janukovitsi põgenemist osales neist enamus istungitel. Nüüd on saalis ca 300 inimest ülejäänuid pole enam pealinnas,ilmselt on nad põgenenud kas Krimmi või Venemaale.