kolmapäev, 5. märts 2014

Tallinlastel on aeg tänavale tulla ja Moskva mõjuagendist lahti saada

Lugupeetud tallinlased. Linnapea Edgar Savisaar on oma sõnavõttudega Ukraina teemal andnud mõista, et ta on täieõiguslik Venemaa mõjuagent, kes teeb kõik selleks, et taastada Vene impeeriumi, vajadusel kutsub Vene väed appi Eestit "vabastama" või venekeelset vähemust kaitsma, nagu see juhtus Krimmis.

Nagu elu näitab, ei aita niisama köögilaua taga istumisest, nina nokkimisest ja kirumisest, muutusteks tuleb tulla tänavale. Ukrainlased on siin näidanud suurepärast eeskuju- veel mõni nädal tagasi räägiti Ukrainast kui Euraasia liidu osast, nüüd ei tule see enam kõne allagi. Nii ma kutsun tallinlasi üles tulema tänavale ja protestima niikaua mõjuagendi vastu kuni ta ameti maha paneb ja soovitavalt oma ihaldatud Venemaale kolib.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Iseseisvat poliitikat mitte omava riigi päevaseisukohtadega mitte nõustumine on kuritegu? Kamoon!
Isegi kui oleks tegemist vaenuliku ARVAMUSEGA, peaks demokraatlikus riigis iga arvamuse avaldasse lugupidamisega suhtuma.
Kas küüditada ei taha teisitimõtlejaid?

Anonüümne ütles ...

...ütlevad need, kes seda mõjuagenti ja tema lakeisid alles äsja kiitsid...

Anonüümne ütles ...

Tähismaad kiitsid mõjuagente ja tema lakeisid siis, kui raha said. Kui rahajõgi oleks edasi voolanud, kiidaks seniajani, nii et keeled tumepruunid. Kuna aga Toobal-lakei olevat raha-asjus Tähismaadele toobali pähe tõmmanud, siis enam ei kiitnud.Tähismaad on alati valmis raha eest kedagi kiitma või - vastupidi - kellegi mutta tampima. Üks näide oli Juhan Saul Gross, kes Tähismaade abil oma lapse ema ja vanaema s...ga loopis. Vanainimestelt jt vara väljapetmise eest aastateks vangi mõistetud Liis Haavel ja tema retsidivistist polt Vello Loit muutusid Tähismaade käsitluses kõigi vanurite kaitseingliks, Liisi vanemad see-eest pedofiilideks. Kuni Tähismaad pole oma bglogis avalikult tunnistanud: Jah, me tegime seda kõike raha pärast, aga nüüd oleme aru saanud, et eksisime, palume andeks neilt, kes meie pärast kannatasid - seni on Tähismaad paariad, püüdku nad ülejäänud elu ükskõik kui innukalt helevalgeid tuvikesi etendada.

Inno ütles ...

Tagantjärele oleme kõik targad, eksole. Mõjuagentide kohta polnud tol ajal mingit infot ja hiromantias pole kohvik kunagi eriti tugev olnud.

Ka Liis Haavel polnud siis veel vangi mõistetud. Juhan Saul Gross võitles ja võitleb jätkuvalt oma lapse külastusõiguse eest- kas see on kuritegu???

Anonüümne ütles ...

Ei ole mõtet sellist jura ajada. Igaüks sai juba siis aru, mida Edgar ja tema bande endast kujutab. Kiitsid teda üksnes toitumisahela osalised, nagu ka teie. Mis teisi puudutab - selleks, et aru saada, kas inimene on pätt või mitte, ei pea olema jõustunud kohtuotsust.

Anonüümne ütles ...

Ah et Liis Haavel polnud VEEL vangi mõistetud ja sellepärast lausa pidi teda iga hinna eest õigustama - aga kas Liisi isa oli kohus pedofiiliks tunnistanud, et teie seda siin pidevalt väitsite? Sama küsimus Sauli n-ö vastaspoole kohta (lisaks lapse emale ja vanaemale said ju nii et tolmas veel lastekaitsetöötajad ja kohtunikud ja advokaadid jne, ja kõik ikka oma nime all). Kas nende ees vabandanud olete?

Anonüümne ütles ...

Vabandusi on põhjust oodata isikutelt, kellel mingi eetikaraas säilinud on.

Inno ütles ...

Enamik artikleid sai maha võetud osapoolte palvel ja vastastikusel kokkuleppel ning teema sai sellega lõpetatud. Ma ei saa aru, miks on vaja seda asja nüüd uuesti üles soojendada? Keda see vana teema nüüd uuesti on häirima hakanud?

Mis Savisaarde puutub, siis mängis ta vabadusvõitlejat ja tundus, et temast saab asja. Inimesele võib ju teise võimaluse anda. Või mitte? Et kes korra patustanud, see tuleks kohe rattale ajada või põletada tuleriidal?

jevlampi ütles ...

Jääb üle esimese kommenteerijaga nõustuda. Kahju, et blogiomanikud on oma iseseisva mõtte vahetanud mugavamaks olesklemiseks; paraku annab isegi seda teha nii, et seda va kintsukaapimise sitahaisu jälle juures ei oleks...