laupäev, 2. juuli 2016

Aktsioon „Portugalist ära!” hakkab eesmärgile lähedale jõudma. Varsti lendame!




Nii - meie kaks nädalat tagasi välja kuulutatud aktsioon „Portugalist ära!” hakkab lõpuks ometi eesmärgile lähedale jõudma.

Eesmärk oli siis koguda lennupiletite raha meie pere neljale inimesele, kahele täiskasvanule (Innole ja minule) ning kahele lapsele (nelja-aastasele Juulikesele ja üheaastasele Roosile), et lennata Portugali põrgupalavuse eest kiiremas korras koju Eestisse. Meie ideaal oli lennata Helsingi kaudu otselennuga, mille kogumaksumus oleks umbes 1000 eurot. Sellest rahast kogusime kahe nädalaga kokku 853, 5 eurot, mis on väga hea tulemus!

Suur aitäh kõigile toetajatele, oleme teile südamest tänulikud!

Kuna mägikülas tuleb homme 37 kraadi, terve järgmine nädal püsib üle kolmekümne ja karta on, et ülejärgmisel nädalal on veel kuumem, siis on viimane aeg ära tulla. Inno uuribki praegu hoolsalt lennupiletite hindu ning on tuvastanud mõningad soodsad lendamise võimalused. Praegu on kaalukausil lennud Tallinnasse läbi Nizza, Ateena, Brüsseli ja Pariisi. Kuna Helsingi kaudu lendamisest on meil veel umbes 200 eurot puudu, siis see võimalus on hetkel kõrvale pandud. Kui raha kokku saame, siis eelistame Helsingi lendu. Kui ei saa, siis lendamata ei jäta!

Täpne lendamise kuupäev selgub järgmisel nädalal. Broneerime selle ära, maksame piletid ja anname teile ka teada.

Kui on veel keegi, kes tunneb, et soovib meid koju lendamisel aidata, siis oleme väga rõõmsad ja tänulikud. Meid saab toetada, tehes vabalt valitud summas ülekande minu (Irja Tähismaa)  arveldusarvele Swedbankis, mille number on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X.

Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse, saab soovi korral vastukingiks minu Portugalis ilmuva inglisekeelse raamatu – sellisel juhul märkige palun selgituseks „Raamat”. Kui te raamatut ei soovi, siis kirjutage lihtsalt „Toetus”.

Oleme rõõmsad iga euro üle, mis meid meie unistuse täitumisele lähemale aitab :).

Kohtumiseni juba varsti Eestis ja Võrumaal!