esmaspäev, 22. august 2016

Sellised näevad mu rinnad välja praegu



Kui ma kümme aastat tagasi oma rindadest pildi avaldasin, siis olid nad väikesed ja pringid. Nüüd on nende kuju teine ja üks rind on teisest nähtavalt suurem. Seda seepärast, et sellest on juba neli aastat imetatud lapsi ja paremast rinnast on seda mugavam teha. Lisaks aastasele Roosile saab rinda ka nelja-aastane angelmani sündroomiga Juulike. Rinnapiim aitab sündroomiga kaasenevate krampide vastu ja tänu piimale ei ole Juulike pidanud võtma kangeid epilepsiaravimeid, mis on temasuguste laste puhul pigem erandiks kui reegliks. Kuna krampide esinemise tõenäosus hakkab angelmanidel nelja-aastaselt vähenema, siis võib Juulikese imetamist tasapisi vähendada, aga aasta või kaks imetan teda ilmselt veel.

Avaldan selle pildi sepärast, et näidata - see on täiesti okei, kui su rinnad on välja veninud. Seda ei ole mõtet varjata ega selle pärast põdeda. Igaks asjaks on oma aeg - on prinkide rindade aeg ja on väljaveninud rindade aeg. On aeg möllata ja on aeg hoolitseda. Minu elus on praegu hoolitsemise aeg.

Nii et - naised, ärge häbenege oma rindu! Ükskõik, millise kujuga nad teil parajasti on - tundke neist rõõmu, sest nad on teie omad. Ilu ei ole moetööstuse poolt määratletav, see sünnib iga inimese enda peas, meeltes ja tundmustes. Seega unustage see, mida teile ilusana presenteeritakse, ja leidke oma ilu ise.