kolmapäev, 12. oktoober 2016

Pisike Peppa fänn väsis...



Täna sai väljas kõvasti ringi rallitud - küll mänguväljakul, küll järve ääres, küll Katariina alleel... Roosi mängis teiste lastega, kiikus, jooksis, asjatas liivakastis, korjas lehti, ronis trepist üles ja mida kõike veel. Teel koju oli lapseke juba nii väsinud, et ei jaksanud enam õieti kõndidagi. Kärusse tõsta ta end sellegipoolest ei lubanud :).

Tuppa jõudes jäi ta praktiliselt kohe tissi otsas tudule. Enne seda jaksas ta aga veel proovida selga oma uhiuut, Amazonist tellitud Peppa pidžaamat, millel täna postkontoris järel käisime. Mõtlesime selle talle alles sünnipäeval kätte anda, aga oh häda - Inno ütles pakki katsudes, et siin on vist see Peppa, ja no siis ei olnud enam kuidagi võimalik Roosit veenda, et seal midagi Peppaga seonduvat pole :). Ta hakkas kohe häälekalt nõudma: „Pippa! Pippa!” ja muidugi tuli siis talle see pidžaama kohe kätte anda ja selga panna. Seljast ta seda enam ära võtma nõus ei olnud ja nii jäi ta sellega magama.

Ütleme siis, et see on sünnipäeva eelkink. Oma päris sünnipäeval ei jää Roosike ka kinkideta, sest meil on talle veel mõned Peppa teemalised üllatused varuks :).

Roosi Peppa pidžaamat saab tellida Amazonist ja maksab see kuue euro ringis.