pühapäev, 17. september 2017

Nüüd asi ametlik: Eesti riik on eesti rahva hävitamise masin

Eesti on maailmas üks enim rahvast kaotavaid riike, Euroopas kolmas, väljavõte Vikipeedia veebist.

Öeldagu selle nõukogude aja või kommunismi kohta mida iganes, aga sel ajal kasvas Eesti rahvaarv, sealhulgas eestlaste rahvaarv. Nüüd, pärast 25 aastat iseseisvust on Eesti maailmas üks enim rahvast kaotavaid riike. Eesti on kaotanud isegi rohkem rahvast kui Läti, Ukraina ja Venemaa. Mis tähendab, et iseseisvast Eesti riigist on saanud eesti rahva hävitamise masin. Ainult Bulgaaria ja Moldova ning Vaikse ookeani saared on maailmas elanike arvu vähenemise poolest Eestist eespool.

Eesti rahvast on suudetud nii palju hävitada, et juba on hakatud kõige kõrgemal valitsuse tasemel rääkima vajadusest inimesi massiliselt sisse vedada. Lähis-Idast ja mujalt, eesti mõistes murjanite juurest. Selle taustal käib jutt kultuurilisest mitmekesisusest. Nii nagu veeti Eestisse inimesi sisse pärast sõda, samuti mitmekesistamise sildi all. Aga mis kummaline - sõda pole Eestis olnud - Eesti elanike arv on rahuajal vabalanguses. Sellist asja pole Eestis teadaolevalt kunagi olnud.

Võib küsida, kas selle, rahva hävitamise jaoks jaoks ongi Eesti riik loodud?! Eesti põhiseadus näeb ette rahva alalhoidmise. JA MA KÜSIN, MIDA PERSET ON EESTI RIIGI JUHID TEINUD KÕIK NEED AASTAD? Jah, on võideldud palehigis väljamõeldud tondi - Savisaarega -  tänu Savisaarega rahva hirmutamisele on võimule saadud, aga kas eesti rahva väljasuremine on seda väärt?! Kas Savisaar on tõesti nii kõva mees, et tema pärast on vaja olnud ohverdada eesti rahvas?! Ma julgen selles sügavalt kahelda.

26 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Rahvaarvu kasv pole mingi näitaja, loeb see, milline on elu kvaliteet nendel, kes antud territooriumil elavad.
Kui murjaneid sisse tuua, kas rahvaarv kasvab- jah, kas nad toodavad midagi, mis meie kliimasse sobib: toit, elamud, riided- ei.
Kui neil sissetulek puudub, siis tekib õigustatud ootus sotsiaalsetele hüvedele ja järglaste saamise ja nende ülalpidamiskulude katteks. Kelle taskust see raha võetakse, pärast oleme jälle ise süüdi, et ise te tahtsite tööjõudu sisse vedada, uued linnaosad juba kerkivad laagri põldudel, see pole enam lasnamäe, vaid superlux.

Inno ütles ...

Rahvaarvust saab kõik alguse - kui rahvaarv kasvaks, siis murjanite sisseveost ei räägitaks Eestis.

Anonüümne ütles ...

Nõukaajal ju rahvaarv kasvas 300000 võrra ja selle sama arvuga tuleb arvestada ka langust, sest enamus, kes lahkusid, lahkusid oma kodumaale.
Või peaks piirid kinni panema ja keelama neil lahkuda.
Kas rahvaarv on selline konstant, mis ei tohi mingil juhul muutuda, MIKS?
Kes vastutuse võtab rahvaarvu languse eest, kas ansip, kes lubas 5 rikkama riigi sekka ja nüüd brüsselisse meid järgi ootab, või ORASe seltskond, kes oma rahva peavarjust ilma jättis, nad pole kunagi maakate nimel tegutsenud, vaid ikka oma klanni huve arvestanud.

Inno ütles ...

Kes lahkusid, lahkusid kohe 25 aastat tagasi. Aga rahvaarv on sellest peale jätkuvalt languses. Eesti rahva seisukohalt on rahvaarvu langus väga ohtlik ja rahuajal põhjendamatu.

Anonüümne ütles ...

No bulgaaria süüd lugedes on kõik 7 surmapattu nende rahva peal: madal sündimus, kõrge surmade arv , abordid, emigreerumine, noorte emigreerumine, madal immigratsioon.
See ongi just see, mida meile populatsiooniparandajad sisse tuuakse tegema.
Püha üritus, mida kölni katedraali juures pühal ööl ruttu tegema asuti, tõestasid, et nad on hakkamist täis ja tulevad oma ülesandega perfektselt toime.
Kas see, mis tehtud on, et rahvaarv langenud ja langeb veelgi, sest on loomulikud surmad ja enneaegsed surmad, abordid ja edasilükatud sünnitamised, kas seda annab siis parandada statistikaga või riigitolade ristilöömisega või libaeliidi poole näpuviibutusega, ei.
Nüüd ongi vaja murjaneid, kes statistikat parandaks, mis maakatest saab, keda see kotib, inisevad ja mis siis, laadapalagan liigub ikka edasi.

Anonüümne ütles ...

No ORASe loonud seltskond näitab lihsalt ühte meelsust - Eesti rahva meelsust jätta oma vend kuuse alla. Üks rahvas teeb nii, teine ei tee. See räägibki üldisemast hoiakust. Seda vetsupotist allamineku tendentsi jälgides, ja selle üle ka mõeldes, ei tahaks vaid riigisakste poole näpuga näidata. Me olukord ikka kollektiivne looming.

a.

Anonüümne ütles ...

Üks asi viib teiseni.
ORASe-ga 100000 kodust väljavisatud inimest olid sunnitud kas üürima või pangalaenu võtma, tagasimaksmisega jännijäänud läksid soome,austraaliasse, inglismaale, iirimaale, kuhu iganes, nüüd on veel süüdi selles ka, et kollektiivselt tehtud viga, kas see, et iseseisvust toetasid ongi see süü, mille eest nüüd rahvaarvu langemise vastutust kanda.
Tuleb veel koomale tõmmata, sest pingile peavad uued mahtuma, need, kes oma tehtud vigu parandama tulevad.

Anonüümne ütles ...

Eelmisele: sa ise oleks samamoodi ORASega maha saanud. See me kollektiivne hoiak: endine kauaaegne ori ei oska solidaarne vend olla. Jumal aga vennaarmastuseta rahvast ei hoia.

a.

Anonüümne ütles ...

Need, kes ORASega hakkama said olid ikka konkreetsed inimesed, üleüldiselt rahvast vennaarmu puudumises süüdistada ei ole õiglane, lausa vennavaenulik, mitte lihtsalt armupuudumine.
Kas kodututele peaks ka ütlema, et olgu teil palju vennaarmu, mõelge neile, kes tänu sellele soojas toas saavad olla.
Samahästi võiks ju kõiki süüdistada mõrvas ka, et küllap oleks ise ka teinud kui oleks saanud.

Anonüümne ütles ...

Ma ei ole ori, ja loll ka ei ole ja tean suurte riikide kokkulepetest, kas selles saab ka rahvast süüdistada, et tal puudub vennaarm.

Anonüümne ütles ...

http://poliitika.postimees.ee/4247739/vorus-purib-linnapeaks-kriminaalkorras-karistatud-tippajakirjanik?_ga=2.115195079.1772316497.1505635232-1197714792.1500273021
Reklaam olemas.

Anonüümne ütles ...

See artikkel siis lajatati vastuseks samale loole, kurjale vastati kurjaga, nätaki!

Anonüümne ütles ...

See kommentaar siin on hoopis Irjale viimase loo kohta, mille all ma kommenteerimiskohta ei leidnud. Mind paneb imestama, miks sa Irja sellise käitumise peale veel "Kallis Silja" kirjutad? Silja käitumine tundub mulle selline, et see inimene pidi neid kommentasre kirjutades olema kas purjus või siis on tegemist täiesti kibestunud inimesega. Üllatav ja õudne oli lugeda seda labasust, mida tuntud inimene suust välja ajas ja ilmselgelt on Silja üks teie blogi sagedaid külalisi.
Sain ise hiljuti samuti hämmastava kogemuse osaliseks, kus üks pealtnäha armas, endine laosepõlvesõber minuga mitmeid kordi kohtus, üht teist juba kuulnud oli mu elust, ning siis täiesti tühja koha pealt väga inetult ründas kõige valusama asja suhtes mu elus. Inimene ise arvab, et oleme jätkuvalt sõbrad ja loodab peagi jälle näha, aga minul tuli ette täielik blokk. Ma isegi tunnen, et ei soovi sellele inimesele rohkem aega pühendada ega uut võimalustki anda, sest milleks see uus võimalus, et ta taas oma kibestumuses mind ründaks. Inimene on 40+ ja pole suutnud siiani oma peret luua, lapsi saada. Tahtsin olla heast meelest sõber, aga nii, no sorry... Siit tulebki välja, et kõige hullemalt ründavad kõige enim kibestunud inimesed.

Inkvisits ütles ...

Millal hakatakse sellises genotsiidis süüdiolevaid poliitikuid kohtu alla andma!?

Inno ütles ...

Ma ka imestan. Vene kohta avaldatakse pidevalt lugusid sellest, kuidas Putini ajal on rahvaarv languses ja et see näitab Venemaa demograafilist katastroofi, ja süüdi on kõiges Putin. Eesti rahvaarv on VEEL suuremas languses ja sellest ei tee keegi välja, ning süüdi pole keegi.

Irja ütles ...

Siljast - ma olen ilmselt nii naiivne inimene, et ma ikka uskusin, et Silja ei teinud seda pahatahtlikkusest, aga kuna ta on oma tegevust jätkanud, ilkudes Facebookis meie pere üle edasi, siis jah, ma olen sunnitud tunnistama, et ta ongi päriselt halb inimene. Minu jaoks kurb avastus, sest ma ikka üritan inimestest head uskuda. Eriti kurb oli mul näha, kuidas ta ilkus Inara üle, kes on mu hea tuttav ja väga armas inimene. Ja kipun samuti arvama, et ilmselt oli tema ka üks meie blogi anonüümsetest kommentaatoritest.

Anonüümne ütles ...

On süüdimatus riiklikul tasemel, millele ei järgne mingit vastutust ega vastutuse võtmist. 25 aastat on Eesti riiki ehitatud või tehtud nägu, ehitame vabariiki, kuid selle asemel suunduti ühest liidust teise.
Probleemi tuleks hakata vaatama sealt, kus on selle algallikas. Ehk siis Presitendist alates, jätkates Valitsuse, Riigikogu ning jõudes välja erakondade tasemele.
Kala hakkab mädanema peast, meenub üks vana ütelus. Nii ka Eestis.
Presitendiks on valitud saamahimulised tõusikud, kes hindavad enda hüvesid, seades rahva tahaplaanile.
Küsime siis nii, kes peaks olema see, kes tuletab Valitsusele ja Riigikogule meelde, et on vastu võtmata ja täitmata Euroopa Ühenduse põhikirjas märgitud punktid keskmise palga ja keskmise pensioni kohta?
Tulles nüüd teemasse - miks ei ole sünde ja millest tuleneb rahva iibe langus?
Vastus on lihtne - nagu looduseski loomad sünnitavad siis kui on soodsad tingimused sündimuseks, eeldusel on hea saagiga aasta - inimestele taandades, on soodsad tingimused palga, eluaseme ja esmavajaduste täitmiseks sealhulgas, lasteaiakohad, koolikohad ja võimalused lapsele riided selga osta, tasuda huviringide eest jne. Eesti keskmise palga juures utoopia.
Millised on aga võimalused sündimuse kasvuks, kui inimesed peavad töötama kahe kohaga, et saada korterilaenu, tihti on üürikorteri kom. maksed + üür suuremad kui laenumaakse + kom. maksud tuleks, kuid inimene ei kvalifitseeru laenusaajana. lootus, et inimene läheb paari ja sünnitab sellistes tingimustes lapse(d), kui ise saadakse vaevu hakkama elus-püsimise raha teenides.
Ülalpool mainiti lähis idast rahva eksportimist - ei hakka eksport-tööjõud tööle, pole üheski riigis hakanud, ainus mis nad oskavad on pogromme ja pomme teha. Ok sigitada ja sigatseda, ning nõuda omi õigusi.

Oih, a mis ütles meie Põhiseadus ...
§ 1. Eesti on iseseisev ja sõltumatu demokraatlik vabariik, kus kõrgeima riigivõimu kandja on rahvas.
Eesti iseseisvus ja sõltumatus on aegumatu ning võõrandamatu.

Millistel alustel siis nõuab EU juhtkond m e i l t e e s t l a s t e l t pagulaste vastuvõtmist sundkorras, trahvidega ähvardades?

Põhiseaduse järgi peaksime olema sõltumatud kolmanda(te) osapool(t)e sunnist.
Kogu asi taandub rahale, kellelgi on kasulik seda voolu Euroopasse suunata, keegi teenib selle pealt.
On olemas EU välispiir, miks seda ei kaitsta seda ühiselt sissetungijate eest? Kuid keegi on huvitatud (mustast) rahast mis selles sektoris liigub, kuidas muidu saavad ISIS'e toetajad imbuda Euroopasse, sooritamaks terroriakte.
Kuidas ei suuda riigid ohjata massi mis on sisse toodud - on MEIE riigi kord ja uustulnukad peavad selle omaks võtma, mitte hakkama OMI reegleid kehtestama. Ei meeldi siis mine tagasi koju külaline. Külas olles (võiks vist nii mõista ka sõjapõgenikke) kehtivad kostitaja reeglid, ei meeldi, siis pane uks väljastpoolt kinni.

Põhiseadus § 27. Perekond rahva püsimise ja kasvamise ning ühiskonna alusena on riigi kaitse all.

Millistel alustel võeti vastu vikerkmaare seadus - sõideti rahva TAHTEST ja põhiseadusest RULLIGA ÜLE.
Millega saavad kiidelda valitsus(ed), ja muud riigi struktuurid, tagamaks perekonna kaitse, iibe tõusu ja sellega kaasneva eesti rahvaarvu tõusu?

Vastus on lihtne - tehakse kõik hävitamaks Eesti riigi alust - rahvast.

Kui juhid on munadeta ja kirevad Brüsseli taktikepi järgi, seni pole meil midagi teha.

Unknown ütles ...

Väga hea artikkel mille avastasin tan facebookile. Tänud!

Anonüümne ütles ...

kes see poliitik võis olla http://televeeb.ohtuleht.ee/829570/moista-moista-kes-voib-olla-see-poliitik-keda-robert-rool-krimi-saadet-tehes-narkopesas-kohtas

Anonüümne ütles ...

Jah, arvan samuti viimast ja pettumus ka meie pere jaoks antud inimene. Lisaks veel kohutav grammatika, mida ta kasutab. Silja peab olema kas läbini kibestunud või siis poolmeest, et naisi ja teist ema ei mõista. Tundub, et testosterooni liiga palju tal, siiski ei vabanda see pahatahtlikkust ja mõnitamist. Ei soovi rohkem kuulda sellest inimesest.

Anonüümne ütles ...

Mille üle sa Inno siin imestad? Eestis tapetakse aastas 6000+ last aborditeel. Mühinal väheneme lausa ja kui aus olla, siis.....tead ega lolle polegi vaja juurde toota nii palju.

Anonüümne ütles ...

Nõuka ajal ei ole eestlaste arv kasvanud!

Anonüümne ütles ...

Irja, miks sa selle Silja Suijaga üldse maadled nii palju ja pead vaevad? Lihtne asi, raporteeri temast Facebooki, raporteeri eriti postitus, kus ta solvab Juulikest ja tema krambihoogude üle irvitab. See käib facebookis ju kiusamise ehk bullimise alla. Raporteerid ta konto ja annad facebookile teada, et see inimene solvab puudega lapsi ja nende vanemaid. Case closed.

Inno ütles ...

Kasvas vähe, aga kasvas nõuka ajal eestlaste arv. https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Estonia Nüüd on aga eestlaste arv ajas 100 aastat tagasi langenud.

Anonüümne ütles ...

Näed, sündivus ei ole olnud suurem kui 2,1, seega langes aga vähem.

Inno ütles ...

Numbrites kasvas. 1959 oli eestlasi Eestis 892 653, 1989 oli eestlasi juba 963 281. Praegu on eestlasi 904 639.