Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

kolmapäev, 31. oktoober 2007

Ootame ka vihjeid Tartu linnavalitsuse korruptantide kohta, tasu 1000 krooni

Armsad sõbrad, kuna meil on tekkinud põhjendatud kahtlus, et Tartu linnavalitsus ja eriti selle ehituse ja arhitektuuri osakond varjab endas korruptante, siis ootame ka konkreetseid vihjeid nende kohta. Anonüümsus tagatud, preemiaks samuti 1000 krooni.

Juba pikemat aega on Võru tänaval võimutsenud vene ärimees Viktor Tsõgankov, kes ehitas miljööväärtuslikku piirkonda, vana alumiiniumitehase peale kaks ebaseaduslikku korrust. Linn teda neid korruseid maha võtma ei kohustanud ja nüüd rikub monstrumehitis räigelt tänava välisilmet. Samuti on vanade puumajade vahele tekkinud inetu tehasehoone, mis siin ööd ja päevad lärmi teeb.

1996ndast aastast töötab linnavalitsuses ja 2005ndast aastast selle ehituse ja arhitektuuri osakonnas selline tarmukas tädi nagu Karin Raid. Ja sellele Karin Raidile kui ehituse ja arhitektuuri osakonna juhile ei ole kindlasti üllatus, et juba pikemat aega undab ja segab vanade puumajade elanike rahu Võru 50/52 asuv valgetest tellistest tehasehoone. Kes andis selle ehitamiseks loa, ei tea? Ja selle asemel, et anda korraldus miljööväärtuslikku piirkonda selgelt mitte sobiv koletis maha lõhkuda, andis Karin Raid hoopistükkis selle aasta 30. mail loa tehasehoonet laiendada. Ehk veel rohkem müra!

Tegelikult oleks linn pidanud laskma ebaseaduslikud ehitised (kaks korrust alumiiniumtehase peal ja uue tehasehoone) maha võtta, kuid selle uue planeeringuga nad legaliseeriti. Tekib mõistagi küsimus, miks, kui samas mujal teostatakse ehitusjärelevalvet vägagi valvsalt. Kui mina rääkisin oma unistusest Võru tänavale kohvik rajada, saatis toosama tehaselemb-Karin mulle kraesse ehitusjärelevalve. Eks ole märkmisväärne, et kui mina tahan siiralt Tartu linnale head ehk siis siinset kultuurielu edendada, siis mulle karatakse kraesse, aga naaber, kes on siia rajanud võimsa tehase-compound´i, sheigib mõnusalt saagida ja linn täidab kõik ta soovid.

Kas Karin Raid tegutseb Viktor Tsõgankovi huvides, on tal temaga mingid kokkulepped? Uurisime välja, et ta on endale 2005ndal aastal Luunjasse uue maja ehitanud. Mis rahade eest? Üldse, palume konkreetseid vihjeid selle kohta, kes Tartu linnavalitsuses korruptant on. Minu nina ütleb, et neid on seal palju!

Veelkord, anonüümsus garanteeritud. Ja veel, mul on kahtlus, et vastne linnapea Urmas Kruuse ei tea linnaametnike vallatustest mõhkugi, kuna kui ta mu kirjale vastas, siis paistis, nagu ta oleks sest kõigest alles nüüd teada saanud.

3 kommentaari:

  1. mul tekkis küsimus seoses evelini ja hendriku järjejutuga?
    kas see on täiesti fiktsioon või on sel mingi tõepõhi ka all. kuna lugedes tekkiski mul selline tunne, et hendrik on päriselt ka olnud gey suhtes ja ihaldaksi nüüdki heameelega hoopis meespartnerit, kuidagi hakkus tema olemusega ja evelini litsakas ringitõmbamine tundub ka suhteliselt usutav.
    imelik on see, et ma pole ennem neist niimoodi mõelnud, jätsid korraliku ja armastava paari mulje aga kui ma viimasel ajal olen meedias neist kajastatud pilte näinud siis nad küll ei tundu eriti õnnelikud koosolles .

    võib-olla te olete tabanud naelapeapihta?

    VastaKustuta
  2. Kes seda nüüd enam täpselt mäletab ;)

    VastaKustuta
  3. Kusjuures! Ka minul on olnud selline tunne nende pilte vaadates! Nagu vaataks üksteist kahtlustavalt või?... Aga mida oodata, kui naine kutsub oma meest "presidendiks"????

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.