Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

kolmapäev, 31. oktoober 2007

Viimase Kroonika arvustus


Viimase Kroonika esikaas.

Et mitte jääda oma eelmise sissekande taustal paljusõnaliseks, võtan arvustada viimase Kroonika, täpsemalt selle esikaane.

Kõigepealt, valus on vaadata, kuidas ei suudeta tuvastada skandaali. Skandaal on see, kui Eesti üks edukamaid ärimehi, ja kahtlemata rikkamaid tegelasi, Tullio Liblik, tunnistab, et on mitmenaisepidaja ning räägib avameelselt elust mitme naisega. SEE on skandaal, kurat võtaks, mitte mingi tibi! Koos Liblikuga oleks saanud tema naised kaanele panna. Lisaks juurde muud kuulsad mitmenaisepidajad, nagu Toots, Sõõrumaa, Kilk, Luik jms. Selle Mari-Leenu oleks saanud väikselt panna, juurde kiri: Mari-Leen võtab end paljaks!
Siis Katrin Karisma juures peaks olema tekst: Kaks pitsi viina ja saun! Mitte mingi kuradi poliitika. Rahvas viskab Kroonika käest, kui näeb esikaanel sõna "poliitika". Kas see pole juba ükskord selge?!
Siis mis kuradi Dag Hartelius kaerajaanimaal?! Keda see kotib?! Dag räägib, kuidas ta päästis ära Randpere lapse, see on huvitav! Lugu on põnevust täis, aga esikaanel mingi kuradi kaerajaan!
Ingrid ja Toomas Tõniste ootavad teist last-IGAV!!! Kui midagi ei leia, las ajakirjanik helistab Tõnistele ja küsib kasvõi seda, kas plaanib jätkuvalt oma lapsi vitsaga kasvatada! Või mida iganes.
Ja Beatrice muutis värvi. No ja so what?! Mis kuradi uudis see on? Las räägib meestest midagi, või siis sellest, kuidas lollid eestlased targa venelase mängust välja hääletasid.
Tiit Sukk ootab tütart! Jälle pole esikülje uudis. Tekstist võib lugeda, et tegi lapse kooliõpetajale. Kuidas see juhtus? Kas tegi lapse kooli kempsus?
Reiljanitest oleks võinud lähemalt rääkida. Teema on põnev, kogu see suguselts. Oleks vajanud laiemat lahtikirjutamist, kes kellega käib. Kuidas see prokuratuuri-Reiljan hakkama saab. See huvitab.
Liis Lass pargib invamärgiga?! Midagi ei saa aru. Kas ta on invaliid? Või mis?

Ja ma usun, et oleks olnud +10 000 eksi üksikmüügist, ainuüksi esikaane põhjal, võrreldes selle rämpsuga, mis juba poodidesse laiali läks.

3 kommentaari:

  1. ma ei teadnudki, et Sõõrumaa on mitmenaisepidaja, kas see on tõesti tõsi või siiski liialdus?
    väga põnev igatahes!
    oskate selle kohta veel midagi mainida? oleks huvitav teada

    VastaKustuta
  2. Kui te hakkate mitmenaisepidajaid tuvastama, siis võiks mingi näitliku skeemi kah koostada. Muidu võib asi segaseks minna. Tavaliselt on ju nii, et 1 naine võib eri aegadel mitmele mehele "kuuluda". Tundub, et Eestis on kasutusel nn lineaarne haaremitüüp, kus naised VAHETUVAD, st, et on olemas rotatsioon. Lineaarne mitmenaisepidamine näib olevat Eesti uus-edukate hulgas juba ammu vaikimisi tunnustatud peremudel.

    VastaKustuta
  3. Tere Inno! Tore on teada, et otsite intriigi sealt, kus seda leida pole:) Teemaks, Liblik ja tema naised! nimelt on hr. Liblik nii kuradima uhke mees, et ta ei hakka eluski mingisugusele Kroonika Paavole rääkima sellest, kuidas lood tegelikult on. Teile võin ma ütelda vaid seda, et oma seaduslikust naisest on ta juba 10 aastat lahus millest 5 on elatud uue naisega koos, Üks on - de jure, teine - de fakto. De jurest ei saa lahutatud, kuna kange saarenaine arvab, et ta on ka Kersti Tootsi tüüpi primadonna, kelle juurde mees ikka lõpuks tagasi tuleb. No ei ta lähe, armastab oma kullakest ja nende väikest pojakest ülekõige ja on jube uhke! Kole lugu! Ja meie tore Paavoke ei saanud seda lugu Tulliolt mitte sugugi ausal teel vaid läbi pettuse nii nagu Kroonikas asjad käivad. Teile edu ja õnne, olete imearmsad!

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.