laupäev, 22. detsember 2007

Hea Kroonika tagasitulek


Viimase Kroonika esikaas, täis teravust ja vürtsi.

Heldimuspisar tuleb silma, kui vaatan Kroonika uut numbrit. Ja uue peatoimetaja pilti juhtveeru kõrval. Teksapüksid jalas, tuttmüts peas. Ei mingit glamuuri ja nii ongi hea! Peatoimetaja ei pea olema ise staar, vaid lugejatele staarid isuäratavas garneeringus kätte ulatama. Ja seda on Margus Müil selle üürikese peatoimetajaks olemise aja jooksul suurepäraselt suutnud. Esikaas on pärl!

Sisu osas on veel vara sõna võtta, aga mida ma tähele panen, on see, et ajakirjanikud on asja jälle mõnuga võtma hakanud. Küllap on ka sära silmisse tagasi tulnud... Kuulsuste jõulupuud, Paavo Kanguri intervjuu Meie Mehe Emil Ojaga, Ingrid Tähismaa intervjuu Laine Jänesega, kus pole Ingrid Tähismaa pilti... Lugemist jätkub! Laud on ilusti kaetud, küünlad põlevad, isutekitajad, pearoad ning magustoidud kõik õiges järjestuses serveeritud. Mis veel?

Jääb vaid oodata, kas shampust ka pakutakse.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

aga ingrid ütles selge sõnaga õhtulehele, et tema üldse intriige ei salli. ja nii hea inimene on, et peaaegu nutt tuleb peale. ma loodan igale tema väitele siit blogist peagi vastuväite leida:)
häid pühi!

Anonüümne ütles ...

tere inno,

mida arvad ingridi intervjuust slõhtulehele?

UUDISHIMULIK NAINE