Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

laupäev, 22. detsember 2007

Hoiduge jah intervjuudest ja kirjutage parem blogi!


Väljavõte tänasest Postimehest.

Tänases Postimehes kirjutab selle lehe A ja O Mart Kadastik, et talle murti maakoju sisse. Paras! Sellise tegelase koju (kes ainult teistele sitta keerab, ja laseb avaldada solvavaid ja laimavaid kommentaare, tehes nägu, et oih!, mis nüüd!) sissemurdmisest mul küll kahju pole.

Ja kui parafraseerida tekste, mis Kadastiku kureeritavates väljaannetes minu kohta avaldati, siis võiks Kadastiku suvila kasvõi iga päev puruks peksta, ja hea oleks kui ta ise mõne vankri alla jääks, või läbi pekstaks ning talt kõik asjad ära võetaks. Ja tal endal on kõige mõistlikum end üldse põlema panna!

Ühtlasi kurdab Kadastik, et inimesed hoiduvad intervjuudest ajakirjanikele. Samuti paras! Kes käsib massitiraažides süüta inimesi alandada ja solvata, eriti neid, kes pole A, B, C ega isegi mitte Y-kategooria avaliku elu tegelased?! Kes käsib kontekstist lõike välja rebida ja neid suurelt esiküljele panna?! Kes käsib paljundada turujutte faktide pähe?! Kadastik käsib? Noh, siis pöörduge, kallid ajakirjanikud, Kadastiku poole. Tema teab vastuseid.

Mina soovitan lõpetada intervjuude andmine ajakirjanikele ja pidada parem blogi. Ja anda intervjuu tõesti neile, keda usaldate. Muidu ainult kahtsete, mõni üksik erand välja arvatud.

Ja Kadastik võiks minu pärast ise tagasi astuda, oma varasemate ja praeguste tegude ja tegematajätmiste pärast, ning istuda oma maakodus, mis on kuuldavasti luksuslik villa Otepääl kauni privaatjärve kaldal, ja valvata, et keegi sisse ei murraks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.