Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

kolmapäev, 26. detsember 2007

Kuidas Kadastik ajas Raitarile käe seeliku alla

Olen siin pikalt ja põhjalikult pajatanud Ingridist, aga vähem olen rääkinud teisest kuulsuse narrist, Mart Kadastikust. Kes juba 10-15 aastat tagasi värbas omale alluvateks poisikesi, kes talle siis kainet autojuhti etendasid, kui ta mööda Tartu klubisid tiirutas ja noori naisi näppis.

Ja nüüd, kus Kadastik koos oma kamraadi Ansipiga kusagil (njah, maamajas Otepääl seda enam teha ei saa, sest selle rüvetasid närused vargad oma räpaste kätega ära, aga mõni koht on ikka veel puutumatu nagu neitsi) rasvast hanepraadi näost sisse ajab, oleks paslik meenutada üht pikantset seika mõne aasta tagusest ajast. Kui Pirita rannahoones (mida Arle Mölder polnud Hüvitusfondist ja Maapangast pihta pandud rahaga jõudnud veel kortermajaks ehitada) tegutses ööklubi Flamingo. Ja kus siis ajakiri Kroonika tähistas üht oma järjekordset kuulsusrikast "seksikate" valimist. Ja kus mul endal õnnestus samuti kohal viibida.

Ja mis ma seal siis nägin. Ma pean kohe ütlema, et ma ei uskunud oma silmi. Kõigepealt see, et Mart Kadastik, kes juba siis oli tähtis Postimehe A ja O, kammis end joogileti juures korralikult täis. Käis ja miilustas siis Kroonika noorte tüdrukute ja kohale saabunud külaliste naistega. Kuni lõpuks võttis tantsima Inga Raitari, selle Ingridi jutu järgi hirmsa hobusenäo ja muidu krõhva, kes oli end samuti korralikult "ära säädinud". Ja oh seda tantsu siis! Milliseid pöördeid võttis Raitar Kadastiku käevangus, õigem oleks küll öelda, et käe otsas rippudes. Kohati oli tunne, et naine tõuseb lendu! Ja kindlasti kahvatuks selle kõrval praegune televisiooni tantsusaade. Ja ühtäkki libises Kadatiku käsi Ingale seelikusaba alla. No kes ei tahaks noore naise säärt mudida. Ja sääred, pean tunnistama, on Raitaril kenad. Sestap paneb ta jalga kõige lühemad seelikud, mis kaubandusvõrgust saada. Ja ühtäkki rebenes Raitaril seljas olnud niigi lühike seelik lõhiku kohalt päris lõhki. Nii et ainult vöökoht hoidis seda seelikut üleval, kenad pitsilised aluspüksid olid näha ja puha.

Ingrid oli siis muidugi püha viha täis. Kõigepealt see, et Inga oli julgenud TEMA kallimaga tantsima minna (ma siis veel ei teadnud midagi Ingridi ja Kadastiku suhtest)! Ja tagatipuks veel selline häbitu olukord! Kus siis Kadastik oli näost punane ja seisis ühel kohal nagu tuppa sittund kass. Raitar säras õnnest. Ja ümber seisnud inimesed ei teadnud esiti, kas nutta või naerda. Kuni Kadastik võttis Raitaril uuesti käe alt kinni ja tants jätkus!

Pärast ei öelnud Ingrid enam Raitarile ühtegi sõna ja peagi oli see naine (kes oli ja ilmselt on jätkuvalt Eesti parim seltskonna-reporter) Kroonikast kadunud. Ja Kadastik ei tulnud enam ühelegi seksikate peole. Ja Ingrid oli kogu õhtu mossis, käskis mul mõned asjad kokku pakkida ja me kadusime õige ruttu.

P.S. Kui te, kallid lugejad, teate värvikaid juhtumeid Kadastiku kohta, siis andke aga julgelt teada. Parimad lood saavad heldelt tasustatud!

5 kommentaari:

  1. http://www.nelli.ee/news.php?nsID=fb7b9ffa5462084c5f4e7e85a093e6d7&lang=est
    kes siis meie ingridi rasestas?

    VastaKustuta
  2. Ma eriti ei usu seda raseduse juttu. Kui see tõele vastaks, siis Ingrid pasundaks sellest juba igal pool ise, annaks intervjuusid ja ma ei ei tea, mida kõike veel.
    Ingridil kasvab selline rasedust meenutav kõhuke 2-3 päevaga, näiteks jõulude ajal, kui veidi rasvasemat toitu sööb. Kui me kokku saime 15 aastat tagasi, oli ta trulla nagu part, poole paksem kui praegu.

    VastaKustuta
  3. Ja nende udu-väljamõeldiste asemel võiks Nelli pigem ette võtta Ingridi armukesed. Oleks põnev teema, tõstaks Nelli olematu loetavuse veidi kõrgemale. Muidu lõpetab see väljaanne nagu Post.

    VastaKustuta
  4. Palun pane üles mõned pildid, kus Inks on noor ja paks kui part.

    VastaKustuta
  5. Kui Ingrid oleks tõepoolest rase, ei oleks õnnestunud ülemustel talle ka peatoimetaja kohalt kinga anda. Rase naine on ju nagu püha lehm ja Ingrid oleks neid kindlasti ähvardanud, et pärast 11 aastat suurt TÖÖD Kroonikas, tahetakse rase üksikema tänavale visata, nii et järjekeordne tõestus sellest, et Nelli Teataja ajakirjanikud ei oska isegi nii paljukest ette mõelda. Küllap on sealt kõik rasedad minema kupatatud, seepärast kirjutavadki nii tobedaid artikleid.

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.