Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

laupäev, 19. jaanuar 2008

Et mis mõttes luuserid?!

Irja loole täienduseks, tekkis mul küsimus, et mida mõtleb SLÕhtuleht selle all, et poisid olid luuserid?! Mis sõnumit ta siin edastab?!

Mina sain nii aru, et SLÕhtuleht andis mõista, et sellele kuradi rikkurile ja edvistajale Karule oleks võinud ära keerata küll! Aga oleks võinud ära teha siis! Siis oleks poisid olnud justkui kangelased! Et SLÕhtulehe jaoks on eesmärk ikkagi Karule sitta keerata, karutütar ära varastada, või midagi sellist. Seda sõnumit siis edastavad lugupeetud ajakirjanikud!

Juhin tähelepanu, et SLÕhtulehte kureerivad härrased Mart Kadastik ja Hans H. Luik, võrreldes Karuga kaks suht keskpärast äri-juntsut. Kes võiks olla kadedad küll. Ma kujutan ette, kuidas nad võivad ajakirjanikke vähegi rikkamate vastu üles kütta. Ja no need SLÕhtulehe ajakirjanikud, üks rõvedam kui teine, võivad olla kadedad piltilusa Ines Karu peale.

Mu meelest tuleks need ajakirjanikud kah vahi alla võtta, uurimise ajaks, profülaktika mõttes. Las mõtlevad natuke järgi, mida nad sadades tuhandetes paljundavad.

Ja ma ei hakka rääkima sellest, et kui Kundla üht peret värdjateks sõimas, siis oli hirmus lugu, nüüd pole luuseriteks sõimamine mingi probleem. Kurat, vanduma võtab selline asi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.