laupäev, 19. jaanuar 2008

Hakkame koguma luukeresid Reformierakonna kohta, esimene kere: Andrei Gritskov

Head lugejad, professorid ja kelgukoerad, psühhiaatrid ja prostituudid, kanaemad ja paadialused, informaatorid, kes te olete laiali üle terve maa, andke meilegi lisateavet Reformierakonna luukerede kohta! Parimaid honoreerime, ja heldelt!

Teen ise otsa lahti ja pajatan veidi ühest reformierakondlasest, kel on turjal 7 kriminaalasja, kes ei oska eesti keelt (ei saa suust isegi "ei kommentaari"), aga tahtmine on väga-väga suur ja kes siis 2005. aastal kandideeris KOV valimistel Tallinnas Koplis (sai 87 häält) ja nüüd istub ta Põhja-Tallinna linnaosa halduskogus, koos selliste korüfeedega nagu Märt Sults, Sirje Potisepp, Feja Räim ja Vladimir Velman.

Inno ja Irja blogi esitleb: ANDREI GRITSKOV.

Väljavõte valimisreklaami klipist.

Taustaks, halduskogu on linnaosas midagi volikogu sarnast, mis siis teeb otsuseid arengukavade ja detailplaneeringute osas. Gritskov on siis Põhja-Talinna (Kopli, Paljassaare, Kalamaja, Kelmiküla, Pelgulinn) volikogu liige.

Kusjuures mees kandideeris ka Riigikogu valimistel 2007.a.(kus ta sai küll ainult 30 häält, temaga koos Reformierakonna nimekirjas kandideerinud Baari-Talis sai isegi rohkem-68!), ta on sündinud 16.03.1974.a. Ukrainas Zaporožje linnas, koolis käinud Tallinnas, mingi ime läbi on ta siis saanud Eesti kodakondsuse. Ilmselt mingite "teenete" eest. Tema kodulehekülg on puhtalt venekeelne:



Kusjuures, Eesti Demokraatia Uuendamise kodulehel (asja veab Tõive Kivikas) esitatud info kohaselt on Gritskovile esitatud küsimus: Kas poliitik, keda kahtlustatakse kriminaalasjas, peaks tagasi astuma seniks kuni käib politseiuurimine või kohtumenetlus?, ja Gritskov pole sellele vastanud. Ta kas ei saa aru, või ei taha vastata. Arvata võib, miks.

Töökoht on mehel salapärane MTÜ Euroopa Noorte Ühing, mis on asutatud 2005.a, millele on Tallinna linn sama aasta sügisel isegi mingid ruumid sebinud (sellised MTÜd tekkisid ja tekkivad paljuski selleks, et EList rahasid välja sebida). Ühingu kodulehekülg www.junior.ee on kinni pandud. Kurat teab, mis asju mees ajab. Ilmselt valmistub juba uuteks KOV valimisteks. Uued ühingud asutamisel, jne.

Nu vot, kak ras, selline mees, teie ees. Palun!

Veel väljavõtteid Andrei Gritskovi valimisreklaamist:







Kommentaare ei ole: