Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

pühapäev, 20. jaanuar 2008

Üks armas tänukiri

mis saabus kommentaaridesse, aga mille tahaks kohe eraldi ära avaldada:

tänan INNO´t blogis kirjapandu ja aususe eest. Olen teie blogis harv külaline ning satun siia kui hing saab vohavast EV lollusest täis ja tahaks tarkade inimeste juttu lugeda (loe ka: riidekapis v. mustas pesus sobrada). Mäletan, et Rõtov ütles Inno Äripäeva tagasivõtmisest midagi sellist, et Inno on vinti ülekeeranud ja see tema ajakirjanduskärjäärile hästi ei mõju. Seega!? "hea kui ta on oma õnne leidnud ja soovin talle kõike head."

Ok, täname Rõtovit heade soovide eest. Äripäeva olengi lugenud siis, kui see on mulle kätte juhtunud. Need harvad juhud, kui seda ÄP lugesin, siis Innot pidasin ma säravaks ajakirjanikuks kellel faktid korrektselt kontrollitud ja kirjapandut oli sama hea lugeda kui varasügist esimest õuna hammustada. Kahjuks möllavad praegu ÄP-s mingid lapsajakirjanikud ja web toimetajad. Kas Rõtovil ei ole sellist tunnet tekkinud nagu Atonenil?

Tänan ka IRJA´t! Mul on VÄGA heameel, et te nii romantiliselt ja juhuslikult kohtusite. Tänan, et olid sel hetkel seal kus Inno Sind kõige rohkem vajas ja kohtas. See kohtumine oli teile kahele suur õnn. Tänu sinule on Inno ennast kokku võtnud ja sai võimaluse distantseeruda ... Ingridofoobiast. Loen, et Inno on jätnud Ingridile piisavalt varandust, vabadust, lapsed. Muide, jätsid talle ka oma perekonnanime.

Tundes Kroonikast endist ajakirjanikku nimega S.L. pean ütlema, et blogist loetu on tõene nagu 3x3=9.

Ega ma siin midagi erilist ütelda tahtnutki, lihtsalt parim blogi kui rida 2008.a. EV kirjutavat pressi.

-Marko-

9 kommentaari:

  1. kuule inno kui sa äripäevas töötasid kas sa siis seda sten a auswitsi ka tundsid?kirjuta temast ka sissekanne!see oli ju legendaarne vend.
    http://www.minut.ee/article.pl?sid=05/09/30/055234
    http://www.minut.ee/article.pl?sid=02/06/12/0821200&mode=nested
    selle tüübiga on ka mul kokkupuude olnud EPLO skui ta seal valvejuut oli kustutas ni mõnegi kommi ära ja mitte ainult mul vaid mõne loo puhul isegi 50%!
    http://www.epl.ee/?artikkel=243432&kommentaarid=0
    millal sai stennust andunud sionist?

    paar nalja
    Kord jalutanud Ankevits Palestiina pealinna Jeruusalemma tänaval, vastu tulnud palestiinlane.
    Terrorist, mõtles Ankevits.
    Sionistlik vaenlane, mõtles palestiinlane

    Kord jäänud Ankevits guerillade kätte vangi, istund nurgas ja värisend, mõtelnd kuhu oma Iisraeli viisaga passi peita.
    Tulnd siis üks kurja näoga mees, rätik peas ja küsind:
    "Noh, mis me teeme sinuga, sa efraim surohvi näoga spioon? Kas hakkame piinama või väärkohtleme veidike?"
    Ankevits lõdisend, mõtelnd veidi ja vastand:
    "No parem juba siis piinake"

    Kord läinud ankevits peldikusse, seal näinud valget salapärast seadet. Ankevits elistanud kaposse, peposse ja ürosse. Teatanud uriinirikastamise komponentide leidmisest.

    Kord jalutanud ankevits pioneeride palee ees, paleest tulnud välja trobikond hiinlasi. Appi paleesthiinlased karjunud ankevits ja langenud elusalt maanteetolmu.

    Kord kõndinud ankevits pariisis ringi, vastu jalutanud mustanahaline. Neeger mõtles ankevits. Juut mõtles mustanahaline.

    Kord läind ankevits diskole. Diskor polnd veel peale akanud ja ankevits muudkui jalutas ja otsis terroriste. Järsku kostis jube mürin ja põmin. Enesetaputerrorist karjund ankevits ja üpand laua alla. Laual polnd sooja ega külma, disko olnd pihta akanud.

    Kord käinud ankevits stockolmis. Näinud siis karlssonit lendamas. Propelleriga granaat karjund ankevits ja kukkunud kanalisatsioonikaevu.

    Kord käinud ankevits loomaaias, teinud märkmeid, et peposse, ürosse ja kaposse teatada. Järsku näinud ahvipärdikut puuris. Ankevits läinud näost valgeks, kummardanud maani ja kirjutand bloknooti: George Walker Bush.

    Kord näinud Ankevits unes kahte riiki. "Ahistavad!", karjus Ankevits ja ärkas üles. Otsaesiselt valgus külm higi otse silma.

    Kord sõitnud Hankewitz ja Hvostov ülemaailmsetele ajakirjanike võistlustele. Peaauhinnaks oli kuldne hanesulg. Hvostovil läinud hästi, saanud koguni teise koha, aga Hankewitzil ei vedanud - jäi eelviimaseks. Tagasiteel oli Hankewitz lõbus, viskas viina ja popsutas kanepit, aga Hvostov kurvastas ja ei tahtnud isegi juttu rääkida. Hankewitz püüdis ikka tuju kuidagi üleval hoida ja küsis siis lõpuks: "No mis sa norutad, ise said nii hea koha veel. Mina jäin eelviimaseks ja vaata kui lõbus mina olen sellele vaatamata!"

    Hvostov vaatab siis kurva näoga Hankewitzile otsa ja ütleb vaevatud häälega: "Vaata Stennu, ma ei tea, kuidas pean seda sulle seletama, aga see kuldsulg oli mulle väga oluline. Sa ei saa sellest võibolla aru, aga see on minu jaoks umbes sama tähtis kui sinule oleks Ariel Sharoni püstol, Moshe Dayani klaassilm või Jahwe pabulad."

    Kord näinud Ankevits enda ümber korraga palju kahtlasi nägusid ja mõelnud "al Qaida tahab mind röövida". Mõtelnud ankevits, et küllap FBI kaitseb.
    Värisend ja palvetand, kahtlased näod teind näo, et ei tee ankevitsi märkamagi.
    Ankevits hakand palvetama.
    Palvetand veel
    ja veel veidi
    Lõpuks kostnud ülevalt Jahwe hääl: "Järgmine peatus Tõnismägi"
    Ankevits olnud oopis trollibussis.

    [ vasta sellele | artikkel ]

    Re:EPLi kommentaariruumist (hinne: 0)
    by Tundmatu Sõdur 20:07 12. aprill, 2005 (#60165)
    > Kord jäänud Ankevits guerillade kätte vangi,
    > istund nurgas ja värisend, mõtelnd kuhu oma
    > Iisraeli viisaga passi peita.
    > Tulnd siis üks kurja näoga mees, rätik peas
    > ja küsind:
    > "Noh, mis me teeme sinuga, sa efraim surohvi
    > näoga spioon? Kas hakkame piinama või
    > väärkohtleme veidike?"
    > Ankevits lõdisend, mõtelnd veidi ja vastand:
    > "No parem juba siis piinake"

    VastaKustuta
  2. Mmmmm. Limps, limps. Nuh-nuhh. Mmmm. Limps-limps. Njamm.

    VastaKustuta
  3. kuule margus, mis sul juutide vastu on? kui nende kallal ilgud, siis pole kahtlust, et see neile ei meeldi. ja kui nii julgelt siin kommid ja juutide üle nalja viskad, siis kebi siia oma ees- ja perekonnaime ning fotoga.

    VastaKustuta
  4. Mu mälu järgi sai Hankewitz Äripäevast kinga, kui oli mingi juudi-vastase organisatsiooni aktiivne liige ja sahinad jõudsid Rootsi Bonnieride manu. Ma ei saagi nüüd aru, kas tema praegune nn sionistlik tegevus on mingi iroonia. Ei saa aru.

    VastaKustuta
  5. Kas ÄP on kõikidest Inno "kontrollitud faktidest" tekkinud kohtuasjadega juba ühele poole saanud?

    VastaKustuta
  6. Mis need "kõik" asjad siis olid? Tahaks ise ka teada.

    Mina ise olin seotud ainult ühe asjaga, kus Savisaar kaebas 2003. aasta algul Äripäevas ilmunud minu kirjutatud artikli peale, mis puudutas tema võetud altkäemakse Leonid Apananskilt. Ja nii nagu ka siis, jään ma kõige juurde, mis artiklis oli kirjutatud. Sest Savisaar pole midagi ümber lükanud, pole seda teemat kommenteerinud. Ta eelistas suhelda ajakirjandusega kohtu kaudu, vat selline mees, tunnustatud poliitik, rahva raha peal elaja. Ma võin siin ka öelda otse välja: Savisaar on pätt. Ja võin seda väidet ka kohtus kaitsta, kui vaja.

    Ja rohkem kohtuasju mul pole olnud seoses minu ajakirjandusliku tegevusega. Küll olen ma ise kohtusse kaevanud Postimhe ja SLÕhtulehe, samasuguste savisaarelike pätitegude eest.

    VastaKustuta
  7. Mina arvan, et Savisaar on armsake. Siuke trulla. Karumõmmi. Karud käivad ka vahepeal mesitarude kallal ja teevad pättust, seepärast nad ongi armsakesed.

    VastaKustuta
  8. anonüümsele 12:03-
    mitte midagi pole!lihtsalt esimest korda stennu ajaveebi vaadates mõtlesin et see on liba,et keegi vihane EPLost bänni saanu teeb ta kulul nalja!
    www.hankewitz.ee
    ei saanud aru miks ta skisofreeniliselt kõike kustutas igal võimaliklu juhul oli tema poolt ülespandud info kallutatud,kogu aeg laimas palestiinlasi isegi ürod ja muid organeid.seetõttu ta omandaski mingite aktiivsemate kommentaatorite hulgas skisotsensori kuulsuse.kogu see kustutamine muutus juba omaette huumoriks iga peav oli sellest kommentaarides juttu võeti isegi stopperiga aega kui kaua üks või teine komm üleval püsib.aga kui inno nüüd ütles mix ta äripäevast lahkus ja põhjus siis selline pole üldse imestada.eks ta kaldus ühest äärmusest teise. aga miks ta ka eplo st ja kalev meediast lahkus tahaks teada!

    VastaKustuta
  9. Minu, vana paranoiku arvates oli ankevitsi ÄP-aegne aktsioon pigem surohvi tellimuse täitmine, et saada kirja linnuke "neofašism tõstab Eestis pead". Sest kogu ta "suunatud" tõlketegevus ju käis juba, s.t vastassuunaline tegelik meelsus oli nähtav.

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.