laupäev, 19. jaanuar 2008

Kuulutame välja Reformierakonna nädala!

Väljavõte Reformierakonna blogist.

Nüüd, kus Reformierakonna liikmed asuvad varsti Tartus Vanemuises tantsu lööma ja võileibu sööma, on paras aeg välja kuulutada Reformierakonna nädal. On paras aeg hakata uurima selle erakonna pimedamaid salasoppe, et sealt luukered välja tirida. Ja hakkame siis tasapisi tegutsema! Kõik koos.

Nii et siis Reformierakonna nädal. Ja kui juttu jätkub, võib ka kuu aja peale venitada.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga hea idee, Inno! Palun räägi meile, mida Ingrid ise kodus erinevate Reformierakonna tegelaste kohta rääkis. Kindlasti ei meeldinud talle näiteks Signe Kivi või mõni muu enesekindel, päris oma arvamust omav naine. Aga valimiste eel oli küll näha, et Abordi-Urve on Ingridi suur sõbranna, sest siis kirjutati tast üks pikk lugu, kus Abordi-Urve hüpitas igal pildil oma tütart ja paksu meest ka...

Inno ütles ...

Oi-oi-oi, igast asju rääkis. Ja ma hakkan nüüd vaikselt meelde tuletama. Püsige lainel!

Anonüümne ütles ...

Mind väga huvitab, et kui Ingrid nii palju Sulle, Inno, oma kolleegidest rääkis (kogu see Kroonika kamp), siis kas tal on nüüd uus elukaaslane ja kui on, siis kes, nii saame teada, kellele ta kodus teatrit teeb ja seletab, kuidas Reformarite Meedikakoosolekul näiteks mõni inimene käitus? Kujutan elavalt ette, kuidas Inks seletab oma uuele sõbrale, kuidas Kristin Mishal (võis mis ta on) igavusest meediakoosolekul rohelise tatikolli ninast välja koukis ja suhu pistis?

Anonüümne ütles ...

Inksul on mingi uus mees või? Kuidas keegi julgeb üldse oma pead vabatahtlikult lõksu pista...