laupäev, 5. jaanuar 2008

Naisteleht kirjutas alles nüüd, et Ojuland lööb litsi


Viimase Naistelehe esikaas.

Meie blogi usinad kirjasaatjad teatasid sellest juba poolteist kuud tagasi. No vast aeglaselt jahvatavad need Eesti meinstriim ajakirjanduse veskid. Laisad ajakirjanikud tööl või mis?!

No aga, nagu viimasest Naistelehest selgub, pole herr Kägu (tundub selline suuga-teeb-suure-linna-mees) suutnud 8 (KAHEKSA!!!) aasta jooksul oma abikaasast Ailist ära lahutada. Pole siis ime, et Kristiina kõrvalt paneb. Ja viimaks üldse kellegi teise leiab. Kaua sa ikka sellise äpu kõrval jändad.

6 kommentaari:

Tarts ütles ...

See on muidugi inetu, kui litsi lüüakse - naiste peksmine on üldse taunitav. Aga mis saab, kui lits võtab ja vastu lööb? Ja kas pealkirjas mainitud lits on identifitseeritav, või on prl. Ojulandi vägivald kanaliseeritud kõigi nimetet kvalifikatsiooniga isikute vastu. Ehkki - ka meeste malgutamine pole midagi kena.

Anonüümne ütles ...

8 aasta jooksul pole suutnud lahutust läbi viia? Suht selgrootu mees paistab olevat :)

Anonüümne ütles ...

või on hoopis naine kange kes lahutust ei anna? vt. viimast lõiku : http://www.aripaev.ee/3036/new_eri_artiklid_303602.html

Anonüümne ütles ...

jaajaa, ma muigasin, kui naistelehe kätte võtsin.
umbes et, oo, jätke nüüd, nii vana uudis ju. kammoon, kõik, kes i&i blogi loevad, teavad ammu :P

Anonüümne ütles ...

Ojulandi nimetatud tegevus ei tohiks küll kellegile mingi üllatus olla. Selline tegevus on olnud tema poliitilise kärjääri edenemise üeks põhiliseks katalüsaatoriks.

Anonüümne ütles ...

ei usu et see kägu ise ilma passib, vana tuntud kepimees ju.