Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

reede, 18. jaanuar 2008

Tervitus ja musi Õhtulehe ajakirjanikele

veelkord minu poolt, kes andsid meile kohtule esitamiseks suurepärase tõendi. Te olete ikka nii njummid, et inimese solvamist räigeks rõvetsemiseks peate. Värdjas - seksihull, mis sääl vahet. Faktiväited mõlemad. Ilusa augu kaevasite enesele :).

Ja kas ma mainisin, et protsess tuleb avalik? Kõik võivad vaatama tulla! Ostsime endale just nüüdsama uued superluxid fotokad ja videokaamerad. Seda filmimist ja pildistamist, üksikasjalikku reportaazi siis. Vastaspoole advokaadid saavad muidugi meie erilise tähelepanu osaliseks. Samuti kavatseme igal sammul näidata, kui suur on meie lugupidamine Postimehe ja Õhtulehe ja nende omaniku Schibstedi vastu. Oh pidu, pidu. Poisid-plikad, lõbus on see elu!

P.S. Ka meie rahavarud said nüüdsama tublit täiendust, lausa lust on niimoodi protsessida. Või Euroopa kohtuni välja!

15 kommentaari:

  1. Mina olen kuulnud, et kunagi seal Tartus istungil olles, olla te ennast väga "ebaviisakalt" üleval pidanud ja koguaeg midagi kihistanud ja hõikunud. Et Inno olla maika väel kohtusse tulnud jmt. Kas selline jutt vastab tõele? Sest mina tuleksin küll hea meelega teie protsessi vaatama, aga ma olen häbelik inimene, ja kui te hakkate mingit väga hullu kometit tegema, siis hakkab mul piinlik. Ja ma ei saa tulla.
    Et siis, kas te lubate ennast korralikult ja viksilt üleval pidada või on karta seda, et Inno rebib mingi hetk särgi seljast ja hüüab maailmale oma Sõnumi? ;)

    Väike Hirmunud Poiss

    VastaKustuta
  2. Kus ja millal siis kohtuistung toimub?

    VastaKustuta
  3. Tartus pole me kohtus käinudki, ainult Tallinnas. Irjat pole istungile lubatudki. Ja mina olen olnud täitsa vagusi. Küll on minu peale kärkinud nii vastaspoole advokaat kui kohtunik, mind solvanud ja sõimanud.

    Ning siis on meie kohta lehtedes avaldatud igasugu väljamõeldisi ja saasta, et ise ka imestad, ei tunne end teinekord äragi. Pandud sõnu suhu ja tegusid tegema, mida pole kunagi öelnud ega teinud. Lehed seejuures pretendeerivad tõele. Tegelt avaldavad igast paska. Sest keegi ei julge kohtusse kaevata midagi.

    VastaKustuta
  4. Kohtuistungi aega pole veel määratud.

    VastaKustuta
  5. Daki on ka SL Õhtulehe leheneeger?

    VastaKustuta
  6. Tahaks lihtsalt märkida, et selline rahaga eputamine hakkab natukene varjutama Teie teisi toredaid mõtteid. Mis selle rikkusega ikka pidevalt kelkida. Või peaks see rõhutama Teie arvamuste õigust ja olulisust?

    Margo@heasoovlik_lugeja

    VastaKustuta
  7. Minu meelest on need raha ja luksuse teemad siin just lahedad.

    VastaKustuta
  8. Me ei ole ühelgi Tartu istungil käinud, hehee. Ja polnud Inno midagi maika väel kohtus. Puha õhtalehtlaste keelepeks. Lihtsalt korraks tegi Inno enne istungit arvuti lahti ja vaatas sealt Veiko Märka linikute tantsu videot. Muud miskit. Aga kuna õhtalehtlasi ju istungil polnud, siis kirjutasid nad pärast loo kuulujuttude põhjal valmis. Eks esimene anon ongi õhtalehtlaste kuulujutte kuulnud. Eve Heinla saunas rääkis.
    Tulge muidugi kõik protsessi vaatama. Ausõna, käitume korralikult. Aga pärast kirjutame ausasti, mis tegelikult toimus. Põhalik ausõna, käitume korralikult. Õhtalehtlaste eest ei oska lubada.

    P.S. Istungi aega pole veel määratud, kuid ootame seda innuga.

    VastaKustuta
  9. Sorri, endal oli ka natuke häbi rahaga kelkida. See oli tegelikult sõnum Schibstedile, et meil on 100 % tahet ja võimalusi protsessiga edasi minna ning kasvõi Euroopa kohtuni välja. Veelkord vab. Muidu oleme ikka armsad.

    VastaKustuta
  10. Millest te räägite?
    St, et mis kohtuasjast?
    Ma elan vist kuupeal, et ei oska ridade vahelt välja lugeda millest jutt on, või millele te vihjate. Palun blondiinile korralikult puust ja punaseks teha millest jutt käib.

    VastaKustuta
  11. Ok, ma seletan siis :). Postimees nimetas Innot "seksihulluks". Õhtuleht nimetas Innot "kiimakotiks", "seksihulluks" ja "enesepilastajast seksihulluks".
    See polnud esitatud kui ajakirjaniku isiklik arvamus, vaid kui faktiväide. Inno solvus ja kaebas lehed kohtusse, nõudes neilt kahepeale kokku 2 miljonit krooni. Praegu käib eelmenetlus, Inno peab lehtedele vastama, et mis teda täpselt solvas.
    Kuna Õhtuleht mõistis Jaan Kundla Karelli-pere "värdjaks"-sõimamise rängalt hukka, siis meil on kohtule uus tõend esitada. Leht tunnistab end sisuliselt ise "rõvetsemises" ja Inno rängas solvamises süüdi. Edasi peaks olema lihtne.

    VastaKustuta
  12. ei saa aru. Mingi aeg käis ju ajakirjandusest läbi, et te olete oma kaks milli juba kätte saanud!?? Ise arvasin, et sellest rahast te endale seda mõnusat elu lubada saategi. Aga fakt on siis, et te alles "töötate" selle raha kättesaamise nimel?

    VastaKustuta
  13. Kohtuasi pole veel läbi, töötame asja kallal edasi.

    VastaKustuta
  14. ei noh ajakirjanudst ei saa uskuda! Minu meelest olite te ju lausa "Just´i" kaanel, et olete nüüd kahe milli võrra rikkamad - kohukeiss võidetud. Mis see siis oli? Ma ei näinud ju seda ometi unes.

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.