Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

pühapäev, 20. jaanuar 2008

Veel lisainfot ühe reformierakondlase Gritskovi patutegude kohta


Väljavõte valimiskomisjoni kodukalt.

Hakkab kujunema ühe reformierakondlase koondportree. Kirjasaatjad ja stringerid, kes on laiali üle maa, annavad lisateavet Reformierakonna saadiku Andrei Gritskovi kohta:

MTÜ Euroopa Noorte Ühing, mida Gritskov vedas ja millele Tallinna linn andis ruumid, ja mida siit-sealt asutustest rahastati, on läinud hingusele, sest Gritskov sai raha hasartmängude liidust, aga kulutas seda oma valimiskampaaniaks ning reklaamis läbi MTÜ ainult iseennast. Nii et sellega läks perse.

Siis nende krimasjade kohta lisainfot, need on algatatud selliste süüdistuste põhjal: naise peksmine, kahe väikse lapse peksmine (peapõrutused), ämma peksmine, naise raha varastamine. Selle kohta peaks tulema veel lisainfot.

Siis tegi mees 2007. aasta lõpus avarii Reformierakonna autoga, mille peal on uhkelt kirjas "12 aastat õigel teel". Ta oli kohutavalt purjus ja tahtis politseinikega kakelda. Erakond oli hirmul. Asi klatiti vaikselt ära. Peasekretär Michal ise käis auto tasulisest parklast ära toomas, et keegi ei saaks haisu ninna.

Mitu kuud pidi vaene Gritskov jalamees olema.

Vat sellised lood. Tulemas lisa!

9 kommentaari:

  1. ootame lisa huviga ;) muideks, kuidas läheb ei-kommenteeri-mehel ja suurel-eesti-keele-õppijal? kas tänaseks oskab juba kümneni lugeda ja teab peast eestikeelseid nädalapäevi? 14 käänet oleks vist esimese laksuga palju nõutud.

    p.s. see sõnakinnituspilt on rõvedalt pikk ikka, enamikes kohtades ~4tähte, a siin lajatati kohe 8

    VastaKustuta
  2. ...reformi teemal jäi lisamata väike täpsustus nende endise esitibi Galojani afääri suhtes (ajakirjanduslikult siis 700tuhande-Galojan - kõlab umbes nagu film "1 million dollar girl"?). Nimelt - tibi on puhas. Fakt. Ei tea hakanud uurima tagamaid miks antud juhul vaikimine on parem kui sõnad kuid kinnitatud andmetel oli tegu afääriga mis ei kannata eriti päikesevalgust. See vampiiriasi või nii. Igal juhul - plikale pandi pässi, sajaga pandi, kuid miks ja kuidas nõuab täpsustust. Võimalik et reform laseb lihtsalt ettevõttelisest aadrit ja puhastab verd

    VastaKustuta
  3. Ma tahtsin küsida, et kas te kontrollite ka neid vihjeid või valite vastavalt tervele mõistusele need, mis enda loogika kohaselt tõepärased tunduvad? Lihtsalt, et teaks, mitte etteheitena.

    VastaKustuta
  4. vaatasin riigikogu lehte.paljud nõunikud on keskharidusega,noored,mõni hoopis põhiharidusega insener(insener tähendab minusuguse vana kooli mehe jaoks ikka baka kraadi)-wtf is that?
    http://www.riigikogu.ee/?op=ems&page=isikukaart&pid=73397&u=20080120170258

    tekib küsimus kes ja kuidas neid palkab üldse?
    ja siis me imestame et lebedevi-sugused saavad kutse estooniasse aga heinz valk jääb ukse taha,kui enamusel tehnilistel töötajatel on veel kõrvatagused märjad,ja neil pole aimugi mis oli kpss!

    VastaKustuta
  5. See avalikustamine on väga kiiduväärt tegutsemine, siiski jääb segaseks mida sellega saavutada püütakse? Et ainult väike ring inimesi teaks sellest? Kuidagi (ise ei oska midagi pakkuda paraku) võiks vähe suurema kella külge panna selle jutu

    VastaKustuta
  6. Need vihjed on kontrollitavad, ütleme nii. Aga mingit udujuttu ma ei hakkaks kirjutama, mul on ikkagi 15 aastat ajakirjanikustaaži seljataga, olen tegelenud selliste pähklitega nagu Preatoni, Neivelt, Palts. Olude sunnil ka Ingrid Tähismaa.
    Mingi umbluu pinnalt ei juhtu sellised taandumised.

    VastaKustuta
  7. Miks asjad suure kella küljes pole: sest Postimehes juhib vägesid Kadansip (Kadastik + Ansip) ja Luige sõber on Lang. Kõik skandaalid ja susserdused vaikitakse maha. See on fakt.

    Reform on ülbeks läinud. Ma olen olnud Reformierakonna tulihingeline pooldaja aastaid, aga nüüd aitab. Kui selliseid sigadusi toime pannakse, siis tuleb tegelasi natuke karistada ja õpetada. See tuleb neile endale kasuks.

    VastaKustuta
  8. Internet kui kõigile kättesaadav kanal peaks ju piisavalt suur kell olema. Pealgi käesolev I&I blogi, mille loetavus, ma arvan, vaid kindlalt kasvab ja populaarsus tõuseb. Usun, et siin avaldatu võib varsti nii mõnegi tegelase üsna närvilseks teha.

    VastaKustuta
  9. Minule pole reform kunagi väga meeltmööda olnud - selline aatevaba ülipragmaatilisete võimunäljaste punt, kes võimule saamise nimel valmis koostööd tegema kellega iganes. Eks sinna seltskonda kuulub väga ennasttäis ülbikuid nagu Gräzin, aga ka sümpaatsemaid tegelasi a la Raivo Järvi. Ei saa eitada ka nende kõige kõvemat tegu, milleks on Tõnismäelt pronksjunni ära toimetamine. Selle eest neile kestev pluss, mida ma ei paneks aga kaalukausile nende mistahes räpaste võtete ja susserdamistega.

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.