Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

pühapäev, 7. veebruar 2010

Kuum! Kellega ripsutab tiiba Siim Kallas?

 Väljavõte Õhtulehe veebist.

Kirjasaatjad, kes naksid nagu traksid, annavad teada, et Reformierakonna üht tähtsat nina ning euroasjameest Siim Kallast, kes sai kuulsaks kümne miljoni dollari tuuri panemisega, nähakse pidevalt ühe Tallinna maja liftis süüdlasliku olemisega nina nokkimas. Nii päeval kui ööl.

Tea, kellel Siim-poiss küll nii sagedasti külas käib? Naisel? Tütrel? Sõbral? Või äkitselt hoopis... armukesel? Prostituudil??

Siimust, vanast kavalast rebasest, võib seda uskuda küll. Kui veel Portugalis elasin, siis rääkis üks eesti ajakirjanik, et Siim-poiss olla kõva seksilõvi ning teinud temalegi mitu korda ettepaneku seksida, millest mu tuttav küll keeldus, kuid Siimu huvi olnud suur.

Siimu naise nimi on Kristi ning kunagi pakuti neid koguni presidendipaariks. Hetkel on Siimu suurim mure, kuidas saada lahti Andrus Ansipist. Aga paistab, et tal jätkub aega ka muuks.

Kas keegi teab midagi täpsemalt?

6 kommentaari:

  1. Idioodikari! Siim Kallas elab Tallinnas, kui ta parasjagu Brüsselis ei ela, ja nii kahtlustäratav kui see pole, elab ta majas, ja nii uskumatu kui see pole, on paljudes Tallinnas majades ka lift. Nii öösel kui päeval. Paistab, et Säästuka kummelitee manustamine on Innole uusi vaimseid hälbeid tekitanud. "Uuriv" "ajakirjanik", alloooo!

    VastaKustuta
  2. Nojah, Inno taob vändapildi ees pihku ja vahepeal proovib omaenda p....le ka pihta saada, mis siis Irjal muud üle jäi kui ka üle tüki aja arvuti taha aeleda. Homseks Liis Haavli kohtupäevaks juba protestiplakatid valmis maalitud, auto tangitud ja tee termosesse valmis vaaritatud? Mis lipuga sedakorda vehid, Eesti, Vene või Soome? Ja kas välisajakirjanikele ikka saatsid appikarje, ja Maksimile ja Leenale ja teistele toredatele inimestele? Noki siis ruttu nina puhtaks ja vutt-vutt tuttu, homme raske päev jälle.
    Sinu Naks-Taks (seekord ilma Traksita)

    VastaKustuta
  3. Paistab, et teab mis sita manustamine on anonüümsele kommentaatorile sedavõrd suuri vaimseid hälbeid tekitanud, et ta ei tee enam vahet innol ja irjal. aga ega mõistus ei olevatki oma teha.

    PS See kord vehime ukraina lipuga. laar laenas gruusia oma ka, nii et sellega saab ka vehkida.

    VastaKustuta
  4. Oi kui armas, irja solvus, sest tema paska pidas keegi inno omaks.
    Ää pabista, abielus on üks pask puha, kõik kuulub mõlemile.

    VastaKustuta
  5. Siim Kallasel on hästi väike till, st lühike. Ise katsunud.

    Üks reformimees

    VastaKustuta
  6. Minu pask on minu oma, Inno on pask on Inno oma. Kelle oma on sinu pask?

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.