Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

kolmapäev, 9. jaanuar 2008

Ja miks mitte võimaldada kodututele riigi kulul tasuta seksiabi?

Ka see oleks väärt mõte. Kõigepealt tuleks prostitutsioon legaliseerida, eks ole, ja siis võiks teha sedasi, et kodutu, kes muidu seksi ei saa (no näiteks on tal külmunud jalad ja ta ei saa minna välja, et endale sekspartnerit otsida), saaks endale varjupaika riigi kulul prostituudi tellida.

Ega see prostituut peakski teab mis iludus olema. Ma arvan, et kodutu oleks ka mõne paksu mammi üle rõõmus. Peaasi, et saaks seksida. Kasvõi kord aastas.

Kujutan ette, et on kodutuid, kes pole aastaid seksinud. Ja on teada, et seksimine on tervisele väga kasulik. Ka riigile on kasulik, kui kodutud, selle asemel, et trollides korralikke inimesi tüüdata või vanu mahajäetud maju põletada (mille käigus võivad hukkuda ka korralikud inimesed), hoopistükkis mõnusasti seksiks. Kes teab, mõnele võib see olla tõuge, et vana elu maha jätta ja nö korralikuks inimeseks hakata. Moral uplift.

Mõelgem sellele.

7 kommentaari:

  1. Kas eestis peaks valitsema kommunism? (need samad tüübid kes su isa pihta tulistasid ja lõpuks ta vangikongi sulgesid)
    Vastus on, nii ütelda, obvious.

    VastaKustuta
  2. rjakene, sa oled valesti aru saanud. Kodustud ei taha varjupaikadesse minna mitte seepärast et seal ei saa seksida (ehkki seksida saaks alati ja igal pool kui vaid tahtmist ja fantaasiat oleks) vaid seepärast et sinna peab minema kainena ning ka kohapeal ei tohi juua. Ning erilist vastumeelsust pidi kodututes tekitama pesemine.

    Mine varjupaika vabatahtlikuks, näed ise.

    VastaKustuta
  3. Eelmisele kommijale, see et kommunistlikele ideaalidele toetudes rajati järjekordne orjanduslik süsteem, ei tasu kommunismi sõimata. See ideoloogia tekkis just tänu kapitalistlikule rõhumisele, milletaolist olukorda tänanegi päev meenutab.
    Mis olid kommunismi põhiideed? Et inimene ei tohi teist ekspluateerida, 15 tunnine ränkraske vabrikutöö asemel igaühele 8 tunnine tööpäev, et keelustataks lapstööjõud, kõigile oleks kindlustatud puhkus, tasuta arstiabi, tasuta haridus. Igaühele tema võimaluste kohaselt, igaühele tema vajaduse jäegi, ning mis peamine: et keegi ei elatuks teise töö viljadest.
    See, et Nõukogude Liidust kujunes superkapitalistlik riik, kus sisuliselt riik oli üks suur monopolistlik firma ja peale juhtkonna olime kõik tema vähepalgalised orjad, selles ei maksa küll kommunismi süüdistada.

    VastaKustuta
  4. kelle või mille arvelt see kodutute seksiabiks minev raha peaks tulema?

    VastaKustuta
  5. see ei ole ju mingi uus idee, see on täitsa on olemas paljudes Euroopa riikides. Ainult, et ma ei kujuta ette, milline prost neid teenidaks.

    VastaKustuta
  6. täisaunu on kodututele vaja, mitte lõbusid, mis kuuluvad tippklassi. Ei saa ikka seksi - seda elu põhiküsimust! ka NII odavaks muuta.

    VastaKustuta
  7. Minu arust võiks kodutudele sponsoreerida küll ühe prostituudi juures käimise aastas tingimustel:

    + Kodutu on puhtaks pestud samal päeval
    + Tal ei ole võikaid füüsilisi defekte (kärnad, villid, haavandid, puuduvad hambad jne)
    + Riided ei haise

    Muu on ju pohhui.

    Sest prostituut ei ole ka kumminukk, kuhu iga elusast peast mädanev inimvare võib otsa ronida, eksole. Mõelge prostituutidele ka vahelduseks, nemad on ka inimesed.

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.