Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

kolmapäev, 9. jaanuar 2008

Kust peaks tulema raha kodutute seksiabiks

Mõtlesin selle üle järele ja leidsin, et lastelt ja pensionäridelt nüüd küll midagi ära võtta ei tohi. Poliitikute tasude vähendamine on kulunud leierdus, ega nemad ka midagi käest ära annaks. Neil omal vaja prostides käia.

Aga. Aastavahetusel taevasse lennanud saluudid on küll üks suur mõttetus. No need, mis lendasid sinna kohalike omavalitsuste kulul. Selle raha eest võiks pigem kodututele ilusa vana-aastaõhtu teha. Too jõuluõhtu kirikus, millest lehtedes pasundati, oli ju tore küll, alustuseks hea, aga pärast seda võiks iga kodutu saada võimaluse prostituudiga hullata. Kasvõi korra aastas. Saluutidena lendas taevasse ju päris korralik hunnik raha. Kinkigem selle eest parem kodututele üks lõbus õhtu.

Pesemise, et haisu ei oleks, võiks ära orgunnida sedasi, et enne seksiõhtut on saunapäev. Kõik kodutud saaks enne aasta lõppu ilusti tasuta saunas ära käia ja puhaste inimestena uude aastasse astuda. Öeldakse ju, et milline on uue aasta esimene päev, selline tuleb kogu ülejäänud aasta. Kes teab. Võib-olla mitte. Aga proovida ju võiks!?

8 kommentaari:

  1. Kust te võtate, et kodututel on probleeme seksiga? Alahindate ikka parme täiesti põhjendamatult, sest te ei tea kodututest vist muud, kui et nad olemas. Mina tean ja arvan, et teie mure on täiesti asjatu. Neil on täiesti elukaaslased jms, grupisuhted jms. täiesti olemas. Lubja tänava varjupaiga ülemistel korrustel elab ka paar töötut prostituuti.
    Muidugi, odavad viinaasendajad jm. võtavad seksiisu kõvasti vähemaks.

    VastaKustuta
  2. Võrreldes kodututega on näiteks füüsilise puudega inimesed palju kibedamas hädas. Ja neid on ilmselt kordades rohkem ka.
    Pealegi, nad reeglina ei joo ja nende instinktid on täiesti normaalsed.
    Mõtle ise, kui kogu aeg on türa kõva, isegi kusel ei saa käia, sest kusejuga läheb potitaguse seina ülemisse sektorisse, aga käed on näiteks ära lõigatud või halvatud, isegi onada ei saa, raisk! Vot seda ma nimetaks akuutseks hädaks ja saadaks kibekähku riigi kulul ühe osava prosti, kes vaesel kannatajal lahti imeks.

    VastaKustuta
  3. Milline vägev blogi teil:) mulle meeldib igastahes. just sellepärast et räägite asjadest nii, nagu need on. Eriti lahe on teie avameelsus sest pole ju palju neid kes julgeksid asjadest rääkida nii, nagu need tegelikult on. Kuna te siin võtate sõna kodutute ja sperma õiguste eest, siis palun kirjutage üks lugugi minusuguste jaoks. Olen tavaline 16 aastane tüdruk, kes ei leia oma kohta siin elus. Kuid kust ma otsima peaksin? Ma tõepoolest pigem palun abi teilt, sest tundute mulle hulga usaldusväärsemad, kui näiteks mu enda vanemadki. Ma tahaksin nii väga astuda välja oma kestast ja avastada maailma, suhelda inimestega ja olla täisväärtuslik. Aga ma ei suuda! see on vist esimene seesugune hädapalve teie poole aga tõesti üks pubekast plika usub teisse!! te olete mulle kui nii võib öelda, siis autoriteetideks saanud ajapikku. lihtsalt öelge mulle kust hakata otsima elu mõtet, kuidas päästa ise oma elu?

    VastaKustuta
  4. Aga isegi kui neil on elukaaslased, siis pole neil ju ometigi korralikku kohta, kus seksida, eks ole. Kas varjupaigas tohib seksida? Mina olen aru saanud, et varjupaigas ei tohi, mehed ja naised on eraldi. Miks?

    Ja absoluutselt, 100 % sekundeerin ideele, et riik peaks omal kulul tagama ka invaliidide seksuaalse teenindamise. Ma ausalt öelda sügavalt imestan, et seda siiani tehtud ei ole. Kas invaliid ei ole inimene?

    VastaKustuta
  5. no kuulge jutulinnud, tehke ära. Teil maja käes ja raha ka kodutute dushitamiseks kuluva vee eest maksta. tehke näiteks üks päev kuus suur pesu- ja seksipäev inno ja irja juures.
    nakiga vist läksid suhted sassi, nii et kirjanike kohad on majas vabad? või isegi kui ei läinud, vaevalt nad kadedad oleks.

    VastaKustuta
  6. Inno ja Irja, te olete mõlemad kirjutanud et oleksite nõus töötama prosttuudina (Irja küll kirjutas mingis hilismeas artiklis et tema ei suudaks sest kardab tööga kaasnevat vägivalda aga see selleks - Irja seisukohad ongi muutlikud).
    Seega (lahtuvalt esmasest seisukohavõtsut teie mõlema puhul) - kas oleksite prostituutidena nõus seksima kodututega?
    kas teeksite seda ka kodutuga kes on pundunud ja paistes, mõned kehaosad mädanevad/on amputeeritud/gangreenist sinised jne.

    eeldusel muidugi et te kellegi teisega kellele see töö ei meeldiks koos ei ole jne.

    VastaKustuta
  7. Taanis muideks on puudega inimestele sotsiaalabi ameti poolt prostituut ette nähtud ja lausa kord kuus. Ja arvake ära, kus on kõige madalam seksuaalkuritegude arv? Taanis loomulikult, nii et asjal on iva sees täiesti.

    VastaKustuta
  8. Ei, ei oleks nõus seksima kodutuga, kui ma oleks prostituut, ega ka tegema talle oma koju hotelli. Kirjanduskohvik passib minu meelest meie majja kõige paremini.

    Aga maksumaksjana saan ikka kaasa rääkida, kuhu riigi rahasid paigutada võiks. Ja küllap on ka altruistlikke prostituute, kes on nõus teenindama puhtaid kodutuid. Needsamad töötud prostituudid, kellest Tartu sotsiaaltöötaja rääkis ja kes praegu varjupaigas niisama passivad, võiks ju kodutuid teenindada ja riik võiks neile selle eest kasvõi miinimumpalka maksta. Klientide tipid pealekauba. Ja probleem lahendatud!

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.