neljapäev, 10. jaanuar 2008

Miks Kati Toots kaotajaks jäi?

Jüri Mõis ei läinud tagasi Tiina Mõisa juurde. Viljar Jänes ei läinud tagasi Laine Jänese juurde. Ja Raimo Kägu ei lähe ilmselt ka surma ähvardusel tagasi Aili Kägu juurde, kuigi viimane ehk seda pikisilmi ootab.

Aga Kati ja Jaan. Kõik oli ju vähemasti pealtnäha nii ilus. Vähemasti senikaua kui Jaan Katil alastipiltide avaldamise ära keelas. Selles oleks Kati minu arust ohumärki nägema pidanud, aga olgu.

Mõnda aega näis, et Jaan Toots jätab tõepoolest perekonna ja pühendab end noorele armukesele Katile. Milliseid uljaid pöördeid nad võtsid tantsupõrandal! Ja kui uhked olid Kati kleidid ja kui enesekindel oli tema naeratus Jaani kõrval.

Jaan ja Kati skandaal lahvatas muide natuke aega enne seda, kui ma Innot kohtasin ja Inno Ingridi juurest ära tuli. Ja ma mäletan, et kui käisime Innoga Ingridi pool asja selgitamas ja istusime Nõmmel, Side tänava majas köögilaua taga, siis tuletas Ingrid Innole silmi pühkides meelde, kuidas ta oli talle öelnud, et kui jube see Tootside asi ja hea, et neil midagi sellist ei ole. Mäletan Kati Tootsi pilte Õhtulehes, kus tal oli seljas valge Diori mantel ja käes must Chaneli kotike. Mõtlesin siis, et miks küll inimesel nii palju erinevaid kaubamärke korraga küljes peab olema.

Miks siis Kati ikkagi Jaani kaotas? Oli tal ju Kersti ees tohutu eelis - noorus. Aga Kerstil oli sellele kohe vastu panna kogemus, mälestused koosveedetud jõuludest ja aastavahetustest, presidendi vastuvõttudest, ühised lapsed.

Kati ja Kersti olid vähemasti pealtnäha võrdsed vastased, vahepeal oli Kati peal ja Kersti all ning siis jälle Kersti peal ja Kati all, ning nüüd, näikse, on jälle vähemasti mõnda aega Kersti peal. Seda muidugi ei tea, kui kaua, sest Kati näitab end seltskonnaajakirjanduses juba uute meestega. Ehk käiku on läinud vana aja naiste võrgutamise ja mehe tagasi võitmise meistriklass, rule nr one: tee mees armukadedaks. Jaani oodatav käitumine on nüüd see, et ta tormab tagasi Kati juurde. Ja sealt jälle tagasi Kersti juurde, kui Kersti juurde saabub näiteks mõni seksikas torumees.

Hüva, Kati kaotas Jaani, vähemasti seks korraks, aga kas Kersti siis võitis? Meediast on läbi käinud, et Jaan Toots kirjutab oma naisele ette isegi seda, kui pikka seelikut ta tohib kanda (ilmtingimata lühikest).

Äkki on hoopistükkis Kersti uue aja naine ja Jaan vana aja mees? Sellisel juhul jääb vaid imestada, miks Kersti seda vana aja meest juba pikalt ei saada. Tark naine saab ju särada vaid sellise mehe kõrval, kes võtab teda kui võrdset partnerit.

18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mõisa uus naine on kahtlemata beibem kui esimene.

Anonüümne ütles ...

aga kui jaanil polegi midagi olulist rääkida...?
vana malli naistele on nõudlust nii, et vähe pole. naine kui aksessuaar on vägagi kuum kaup. ;-)

Anonüümne ütles ...

Irwh no ma ei tea aga kui mees ei suuda otsustad kumba naist ta tahab mis kurdi moodi ta siis suudab ostustad tähtsate äriasjade ja riigiasjade üle. neil naistel pole ikka absoluutselt kindlat eneshinnangut ja otsustsuvõimet nagu tuulelipud. Lasevad ühel jorsil endaga mängida. päh.

Irja ütles ...

Ma arvan, et Jaanil kui edukal mehel oleks kindlasti, millest rääkida.

Tal tuleks lihtsalt oma maailmast natuke kaugemale vaadata. Näiteks ülikoolide juurde, kus õpib palju noori ja ilusaid naisi, kes on kõigele lisaks ka targad.

Anonüümne ütles ...

Aga millest peaks üks selline uue aja naine näiteks Mõisaga rääkima, kes on uhke selle üle, et ei loe raamatuid? Ja kas Toots on üldse Mõisast selles osas erinev?

Anonüümne ütles ...

Oma väljaütlemistes avalikkuse ees on Jaan küll väga rumala inimese mulje jätnud...
Ju ta on ikka ise ka "vana aja mees", kes lihtsalt igavusest värsket liha tahtis proovida:).
Ja üldse - kujutate mehi nagu vaeseid õnnetukesi, keda pahad ja ilusad ja rumalad naised krabavad...
Nu mida! Mees oleks nagu kelgunöör, kellel endal üldse sõnaõigust ega valikuvõimalust pole!?
Mida siin üldse arutada on - Jaan Toots on minu arvates täpselt see loll mees, kelle maitse on samalollid aga ilusad tibid.
Ja pole ju ümber lükatud seda väidet, et suurem osa mehi lausa kardab tarku naisi!!!

Anonüümne ütles ...

paljudele meeste hulgast on loomuomane mitmenaisepidamine, ainult materiaalne võimekus puudub ja siit ka ainuabielude aktsepteeritavus.

Anonüümne ütles ...

Mida Jaanil ikka rääkida on? Seda miks meie politsei logistas aastaid suzukidega? Ja kuidas see on otseseoses tema majandusliku kindlustatusega?
Üldiselt, kui enese ümber ringi vaadata, siis vähemalt 80 protsendi ulatuses kehtib oletus: 30-aastaselt on meil see nägu, mis loodus andis ja 50-aastaselt see mille oleme välja teeninud. Ja vaadates Jaanile näkku paistavad sealt vaid mõnigased eesnäärme vaevused ja õitsev juhmus.

Irja ütles ...

Arutasime vahepeal asja Innoga ja Inno rääkis, et Hansapanga olevat loonud hoopis Tiina Mõis, kes oli selle panga tegelik "aju". Ehk siis seal oli hoopis sedasi, et uue aja naine ja vana aja mees. Kes siis ilmselt leidis endale sobiva vana aja naise - Kerttu. Tiina Mõis on tõesti särav isiksus, nii et teda ei saa kindlasti võrrelda Kersti Tootsiga.

Aga Jaan? Inno arvab, et Jaan on ka selline vana aja mees. Ja Kersti ja Kati on mõlemad vana aja naised.

Anonüümne ütles ...

pakun et jaan kas ei tahtnud kati käest perejuttu kuulata või pidi maine üleval hoidmiseks tagasi kersti juurde minema. kersti võiks aru saada et mees vaevalt teda enam armastab.

Anonüümne ütles ...

Irja, palun ära tee Kerstile liiga. Ta on väga armas, soe ja meeldiv inimene. Kusjuures üldse mitte nn. asjadeinimene, nagu Sa kirjutad. Olen temaga palju kordi kokku puutunud, tal on imeline võime inimesi lohutada, ta on tohutult elutark ja empaatiavõimeline. Pigem arvan, et ta peaks herr Tootsi lõpuks pikalt saatma, sest herr Toots on nn. asjadeinimene ja pressiga suheldes äärmiselt rumal. Katisugustesteiviitsimidagikirjutadasiin.Öäk.

Anonüümne ütles ...

vot mina nõustun ka eelnevate kommentaaridega, et jaan toots on ise vana kooli mees. täpselt selline, kelle jaoks naiselikkuse mõõde on see, kui lühike seelik naisel on ning milline soeng. ta vaimne kapatsiteet on lihsalt nii madal, et sinna nö uue aja naine ei sobigi. vähe sellest, taoline isend oleks lausa hirmutav. sest olgem ausad, mida uue aja naine jaan tootsis leiaks peale hulga raha, sidemete ning juba väljapoole nähaoleva vaimse madaluse?
uue aja naisele on vaja uue aja meest - sellist, kelle jaoks naise seeliku lühidus ei võrduks ta peenise töövõimega :) thats it.

Anonüümne ütles ...

Jaan Toots on mees, kes kirjutab oma naisele ette nõude kanda lühikest seelikut. Kindel fakt ja püksid kui nähtus naise seljas igati taunitav. Mida sellisel mehel on rääkida targa naisega?

Anonüümne ütles ...

Kerttu Mõis on päris kindlasti vana aja naine. Kroonikas kunagi oli intervjuu, kus ta vastu rindu tagus ja seletas, et uskuge, ma ei ela Jüri turjal, ma ise teenin raha! Ja endal oli seljas umbes 25 tonnine kostüüm, pluss kosmeetika pluss Tiskre kommunaalmaksed, toit, vabaaja väljaminekud jne. Üldse eesti naised miskipärast deklareerivad oma iseseisvust ja tähtsust. Meil on küll mehega üks rahakott ja ei arvuta, kes kui suure paunaga suhtesse tuli ja palju nüüd kulutab.

Irja ütles ...

Kersti Toots kui tark naine peaks sellisel juhul küll Jaani pikalt saatma.

Anonüümne ütles ...

Aga teate kui paljud ilusad ja targad naised ei leia endale mingit meest, niisiis parem pool muna. Edu ja pikka iga Kerstile!

Anonüümne ütles ...

mehed vist kardavad edukat naist... Ja nad ei tahagi seda uue aja naist. Inno ju ka ei tahtnud, võtsid ju Ingridi ära. Lihtsalt ühel hetkel viskas üle ja juhuse tõttu sattus Irja teele ette, mitte uus Ingrid. Või mis?
Mul ka tutvusringkonnas mitu oma alal edukat naist, kel aga meest pole.

Anonüümne ütles ...

Mehed kardavad naisi, kes ainult karjuvad ja virisevad kodus ning mitte kunagi pole oma eluga rahul. Nende naistega ei oska keegi kusagil olla.