neljapäev, 10. jaanuar 2008

Vaatamissoovitus: Paar ETVs

Minu meelest on Anu ja Marko ajas ainult paremaks läinud ja tänane saade on olnud algusest peale nauditav ja hoogne. Alustuseks särav ja (see on minu isiklik arvamus) tark Anu Saagim, kes andis Markole heasti nina pihta. Marko ütles nimelt, et Anu nimi tekitab tänaval negatiivseid emotsioone, ja Anu vastas kohe kärmelt, üllatusest kulmu kergitades, et kas tõesti? Kas tõesti negatiivsemaid emotsioone kui Marko Reikop???

Heh, ja pärast seda intervjuueris Anu Välba tegelikult väga toredaid piletikontrolöritädisid, selliseid keskealisi, kes rääkisid õhinal, et peavad seda ametit seepärast, et saab värskes õhus jalutada ja inimestega suhelda. Kihvt! Ma ise sõitsin bussi, trolli ja trammiga viimati viis aastat tagasi, kui veel Tallinnas elasin (elasin Kotzebue tänaval ja käisin tööl Tallinna Prokuratuuris, mis asus siis veel Suur-Karja tänaval), ja mäletan, et olin alati jube hirmul, kas mul ikka kuupilet kaasas on või ei ole. Nüüd mõtlen, et piletikontrolörid on "ikkagi inimesed".

Nüüd siis pandi Anne Veesaar ja Indrek Sei prügi sorteerima. Selliseid saateid, mis oleks samal ajal meelelahutuslikud ja silmaringi avardavad, polegi nii palju. Mina igatahes vaatan.

Kommentaare ei ole: