Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

esmaspäev, 21. jaanuar 2008

Nädala maitsetuim tegelane karjub SLÕhtulehes otse näkku!


Väljavõte SLÕhtulehest.

Ja see on loomulikult Maire Aunaste. Ma ei saa aru, kus on SLÕhtulehe inimeste silmad?! Maitsetud tegelased neil otse nina all, aga nemad otsivad ei tea kust.

8 kommentaari:

  1. Inimesena Mairet ei tunne. Muidu jätab sellise kohtlase mulje ja riietumine - Marju Kuut.Need eesti Oprah saated on kah kummalised.Aga miski peab ju ETV eetriaega täitma ja kindlasti on tal suur austajate klubi. Tütreke seal naistesaates on ema iseteadev kloon. Enesehinnang just madal tal pole.Kui veits elus peksa saab on ilmselt ema kloon valmis. Ju ema annab rõivaid kah kasutada.

    VastaKustuta
  2. minu meelest on ta just stiilne ja oma ea kohta väga hea väljanägemisega naine...
    iseloom ei ole ainult minu maitse.
    aga see vist teie absoluutse tõe lehele jälle ei sobi :(

    VastaKustuta
  3. Maire on juba aastaid selline olnud, pensionäri soeng ja kahtlased riided, mis vist USA odavast väljamüügist ostetud (sest mu 85a vanaonu Ameerikas saadab oma pensionärist sugulastele eestis samasuguseid riideid).
    Ükskord mingi ajakirja muutumismängus tehti talle normaalne soeng ja -riided - aga see jooksis Mairekesel mööda külgi kohe alla, sest järgmises saates oli ta sama õudne edasi...
    Aga äkki seetõttu sobibki ta oma saateformaati - vaestele õnnetutele suunatud saateke, kus keegi ennast halvasti ei saa tunda, sest saatejuht samasugune (kole, loll jne) või hullemgi

    VastaKustuta
  4. aga mis õigusega teie teiste inimeste maitse ja maitsetuse üle otsutate? enamus ei pea ka teid ju stiiligurudeks

    VastaKustuta
  5. Maitsetuse kohalt hoian suu kinni, aga minu meelest ei ole tal kupli all ikka kõik päris korras.

    VastaKustuta
  6. õõõ.minuarust need tuunikad ja retuusid on just popid tänapäeval.Aga asi on ehk pigem selles,et neid ju kannab MAIRE AUNASTE kujutage ette.Seega saan nii aru,et ükskõik,mis tal seljas on on tema seljas maitsetu sest ta on Maire!Või mispidi?

    VastaKustuta
  7. I&I, miks te nii tigedad olete viimasel ajal? Tundub nagu meeldiks teile ainult kõigile ära panna, ükskõik, mis teema käsile võtate... Kas teil ei ole oma suhtes kõik korras?

    VastaKustuta
  8. aga kes on Maire uus mees? keegi ETV-st. kes?

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.