Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

kolmapäev, 9. jaanuar 2008

Reformierakond hülgab oma naised


Väljavõte Reformierakonna kodukalt.

Palju on vett merre voolanud ajast, kui söögi alla ja söögi peale tuli telekast audiovisuaalne kompositsioon deviisiga: "Meil on Kallas ja meil on Kirsipuu!" (Muideks, Reformierakonna asutaja Kallas pani Eesti Panga hoidlatest pihta koguni 10 miljonit dollarit, aga pärast pikka uurimist selgus, et ei tema ega keegi teine polnudki selles süüdi. Kus on siin Reformierakonna silmad ja valvsus, mida erakond Galojani puhul nii agaralt praktiseeris, et tunnistas ta süüdi ja tiris avalikkuse ette juba enne kohtuotsust?!)

Nüüd on Kirsipuu ja Mereste pensionil, Kallas samuti, nii-öelda. Ja ärimeeste parteid Reformierakonda juhib täiesti uus seltskond.

Arutasime just Irjaga mullivannis, šampusepokaale kummutades, et Reformierakond on oma tugevad naised kõik kuhugi ära saatnud. Signe Kivi "läks" kunstiakadeemia rektoriks, Ojuland tantsib ja lööb litsi, Galojan on vargaks tembeldatud.

Ja kui lähemalt uurida, siis kes neid niite siis tõmbab? Uue aja Reformierakonna ideoloog, hall kardinal on väidetavalt Rain Rosimannus, endine president Meri siseasjade nõunik ja poliitikas tugev aju. Nagu kardinal Richelieu siis (Ansip on kuningas, kaardiväelased on Lang, Ligi ja Kukk). Ning tema naine on Keit Pentus, Reformierakonna esimene leedi, kes, tundub, ei salli enda kõrval tugevaid, ja endast ilusamaid naisi. Ok, Maripuu on, aga ta, vabandage väga, on ikkagi rohkem naljanumber, ja tal on väike laps. Pentus on siis nagu Mileedi.

Spekuleerisime isegi, miks tuli Galojan TEGELIKULT lahti lasta. Kas ta viimaks magas Rosimannusega, või miilustas? Või koguni ajas liini Ansipiga. Kõik võib olla.

Siin pildid ka:


Keit Pentus, väljavõte tema kodukalt.


Rain Rosimannus, väljavõte tema kodukalt.

5 kommentaari:

  1. Galojani ei või süüdistada enne kohut aga Kallast võib süüdistada isegi peale kohut, mis ta õigeks mõistis. katsuge natuke ikka ühte joont ka hoida.

    Kuigi ma ei tea, miks ma vaevun, vaevalt, et see kommentaar ilmub

    VastaKustuta
  2. Jahh, aga kes oleme meie? Väiksed varblased. Postimees presenteerib end ajakirjandusliku tõe piiblina. Kujundab masside arvamusi.

    VastaKustuta
  3. Saage ükskord ometi üle sellest 10 milj dollarist! See on nagu valvefraas, mis tuuakse kuuldavale, kui liiga pikk vaikus tekib.

    VastaKustuta
  4. "Muideks, Reformierakonna asutaja Kallas pani Eesti Panga hoidlatest pihta koguni 10 miljonit dollarit, aga pärast pikka uurimist selgus, et ei tema ega keegi teine polnudki selles süüdi."

    Veidi kummalised väited endise (?) tippajakirjaniku suust.
    1) Kallas ei saanud Eesti Panga hoidlatest dollareid pihta panna, kuna teatavasti hoitakse seal hoopis Eesti kroone. Jutt käis ikka ebaõnnestunud tehingust, mida orgunnis üks tollane kommertspank viies kõik endaga rappa.
    2) Teatavasti on sellest 10 millisest taalast enamik kätte saadud, ülejäänud osas käib kohtuvaidlus, mis võibolla on isegi tänaseks lõppenud. (Info väga usaldusväärsest allikast.)

    Oma blogis tahate olla sõltumatu, kuna tavaline ajakirjandus on kallutatud. Mille pärast peate siis veelgi rohkem fakte moonutama, kui seda teeb nn pärismeedia... Lõpuks pole te enam tõsiseltvõetavad ja teetegi nii ennast toladeks.

    Kui juba jutuks tuli, siis siinkohal on Innol kindlasti varuks väide, et teie blogi on ilukirjandus, mitte ajakirjandus. Juriidilises mõttes võibolla küll, aga kindlasti mitte sisulises mõttes. Põhimõtteliselt ikkagi on kombeks nimetada veebilehte elektrooniliseks ajakirjaks. Internetis ei ole erinevalt pabermaailmast võimalik tõmmata piiri, kus on ajakirjandus ja kus ilukirjandus. Üks kirjutav meedia puha.

    VastaKustuta
  5. Ohoo! See vast on väärt info. Sellest võiks siis kohe lehes, näiteks Äripäevas, kirjutada! Et rahad tagasi saadud mustast august. Oleks hea lugemine kõigile ülejäänutele, kes nn Nigeeria kirjadega oma rahast ilma jäänud.
    Taustaks niipalju, et EPs on isegi kulda olnud!, dollaritest rääkimata. Ja see "kommertspanga" jutt on puhas häma. Kallas tahtis koos kompanjonidega kõvasti "haltuurat" teha, aga äri läks perse. Nagu Taalil hiljem Hoiupangas seoses selle Daiwa diiliga. Loomulikult ei Kallas ega Taal mingit õiget süüdistust ei saanud, sest palju aega möödas, asjad aeguvad, tegelt põhjus selles, et pole tegijaid uurijaid, kes oskaks end asjadest läbi närida.

    USAs istuks need mehed trellide taga, aastakümneid. Eestis on üks ELi komisjonär, kõrgeim ametnik, teine lihtsalt tunnustatud ärimees.

    Mis PEPi puutub, siis selle ostis üles Ühispank, mille nõukogus istus pikka aega Lipstok. Ja pole raske aimata, millist panka ta täna juhib. Et siis varjata kõrvaliste isikute eest teatud asju. Mnjaa.

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.