Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

neljapäev, 17. jaanuar 2008

Savisaarel veel kaks-kolm meediaväljundit


Väljavõte ajalehest Põhjarannik.

Mis sai ära unustatud:

Vesti Dnja- Tarmo Lausingu kaudu

Põhjarannik- Oliver Kruuda kaudu

Oma Saar- Vjatšeslav Leedo kaudu

Nii et kokku Savisaarel: Just, Basket, Ärielu, Sporditäht, kalev.ee, Kalev Sport, Kesknädal, Vesti Dnja, Põhjarannik, Oma Saar. Kokku auditoorium ca 150 000.

Ansipil on: Postimees, Raadio Kuku, Ajakirjade Kirjastus (Kroonika, Nädal, Eesti Naine, Stiil, Anne, Naised ja mõned muud), SLÕhtuleht, Kanal 2. Terve rida veebiväljaandeid. Pluss valitsuse kaudu ETV, Raadio 2, Vikerraadio jms. Kokku auditoorium ca 750 000.

Siis ülejäänud:
Laaril ja Partsil on: lihtsalt lojaalsed valijad vanast rasvast. Rohkem mitte munnigi. Kui Luik just haletsusest paar head sõna ei ütle.

Padaril on: Rummi potentsiaal ja tema väidetav tütar Paloga, sealt omakorda sõprus Ingrid Tähismaaga, kes omakorda sõber Ansipi-Kadastiku ja Savisaare-Kruudaga. Ilves kah poetab aeg-ajalt ühte koma teist. TÜ žurna osakond, aga see on kängunud, varjusurmas.

Reiljanil on: suht kehvad lood. Maaleht oli Ehasalu kaudu, aga asi sai Luigele maha müüdud.

Strandbergil on: mitte munnigi, varem oli Rahva Hääl, aga see läks perse.

4 kommentaari:

  1. muide, Põhjarannikus on Kruudal väga marginaalne osa, aktsionäride üldkoosolekul vist ca 4-5 prossa häältest. sisuliselt on leht ikka PR töötajate oma, kes on üsna objektiivsed inimesed (nt peksavad kogu aeg keskerakondlikku K-Järve linnavalitsust).

    VastaKustuta
  2. Eesti Päevaleht on kogu aeg olnud Isamaaliidu ja IRL toetaja. Isegi selgemalt kui Postimees RE leht. Nii et munni puudumisest on asi väga kaugel.

    VastaKustuta
  3. roheline värav on ju sirbi vahel, asi seegi ...

    www.greengate.ee

    VastaKustuta
  4. Lugege Järva Teatajat, sõbrad. See on nagu IRL-i Kesknädal.

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.