Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

neljapäev, 17. jaanuar 2008

Reformarite väiksed trikid, imenipid


Emme Rajasalu ja Mileedi, väljavõte Keit Pentuse blogist.

Täna kogunes ühe Tallinna kõige nooblima hotelli ühes kõige luksuslikumas sviidis üks lõbus seltskond. Joodi veini (Grand Voyager, Montepulciano d'Abruzzo, 2003) söödi puuvilju (õunad, kiivid, mandariinid, maasikad, pirnid) ning räägiti maailma asjust. Ka poliitikarindele kiskus jutt. Ja mida huvitavat siis kõike selgus, olé!

Mäletate, kirjutasime hiljuti Reformierakonna Richelieust ja Mileedist, Rain Rosimannusest ja Keit Pentusest. Ja sest, kuis punapea Pentus endast tüki maad vanema punapea Signe Kivi ja nii mõned teisedki ilusad naised Reformi juhtpositsioonidelt välja on söönud. Musketäride filmist mäletate kindlasti, et Mileedile ei meeldinud teised ilusad naised mitte põrmugi. Kohe üldse mitte ei meeldinud Mileedile õrn ja õilis Constance, venekeeli Constancia. Mileedi viha oli nii meeletu, et ta kogunisti tappis Constance'i.

Ses armsas väikses seltskonnas räägiti, et Mileedi Pentusel on põhjust kuri olla, sest tema Richelieul, Rainil siis, on tekkinud uus silmarõõm, kellest Keit - praegu veel! - mitte midagi ei tea. Ennustati plahvatuslikku peretüli.

Ja millest kõigest ses väikses seltskonnas veel ei räägitud. Oi-oi-oi. Mileedi kompleksidest ja Richelieu allaheitlikkusest. Sellest, kuidas Mileedi ja Richelieu on Eesti poliitikas Edgari ja Vilja järel teine paar, kes elab koos vaid selleks, et see on mõlemale kasulik, nooblilt öelda profitaabel.

Aga, pardon, mida te siis ootasite, kõlupead? Mileedi on Reformis platsi teistest naistest puhtaks löönud ja nüüd maksab tema seadus. Ja peegel ütleb talle iga päev vastuvaidlematult, et just tema, Mileedi on Reformierakonna kõige ilusam naine. Ja kui Reformierakonda ongi jäänud veel mõni ilus naine, oi, siis... Mileedi leiab ta kasvõi maa alt üles ja... Tema külm süda ja kõle hing ei tunne halastust!

P.S. Kuuldused Constance'i surmast on tugevasti liialdatud. Ta on vägagi elus, muide.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.