Põnevat lugemist ajaloo kohta

Privaatsuspoliitika

reede, 4. jaanuar 2008

Veidi tausta abordi-Urve kohta


Urve Palo, paremal, kujutis Ekspressi veebist.

Ehk sellest, mis Ingrid rääkis Urve kohta.

Esiteks seda, et Urve ei saanud aastaid oma mehe Janekuga last, nad olid abielus olnud juba kümmekond aastat, aga ikka ei midagi. Aga Urve tahtis väga last saada. Aga kuivõrd Urve on usklik, vene õigeusku, Värska tüdruk ja tõsimeelne usklik, siis oma mehest ei saanud ta lahutada, sest seda usk ei luba. Kõne alla tuli lapse tegemine mõne teise mehega, salaja, oma mehe selja taga. Seda ilmselt Urve ka proovis, nagu ma Ingridi jutust aru sain, kui nad käisid koos Ingridiga Kanaaridel, Ingrid koos Peep Vainuga, Urve koos Urmas Purdega sellest Vainu firmast. Ja ma vaatan, et pildi peal ongi Urve tütar kangesti Urmase nägu. Kuigi räägitakse ka, et Urve olla lapse saanud ühe sotsist noorpoliitikuga. Kelle naine seepeale välismaalt kiirkorras Eestisse tagasi tuli.

Urve piinas end tugevasti seoses lapse saamisega. Lasi teha kõikvõimalikud protseduurid, munajuhade läbipuhumise, mis oli väga valus. Kõiksugu testid. Ja siis tegi järgemööda katseid saada katseklaasilaps, Sõritsa kliiniku kaudu, ent laps kukkus mitmel korral ära. Ehk siis toimus iseeneslik abort.

Urve mees pidi seda kõike üle elama. Ja on vapralt siiani Urvega koos. Kuigi ka mehel oli vahepeal armuke. Ent Urve suutis asjad ära klattida, sest lahutust ei luba usk. Ma usun, et nende abielu on endiselt sama külm nagu varem, kus mees pikutab õhtuti voodis, läpakas süles, tõmbab netist filme, ja Urve siis elab oma elu, tegeleb lapsega, kutsub külalisi, suhtleb Tüdrukute Klubiga.

Palol lapse kasvatamisega probleeme pole, kuna ta on väga rikas. Juba "pandavaima mineraalvilla" müügikontori juhina oli tema sissetulek pealt 50 000 krooni kuus. Lisaks abikaasal sama sissetulek. Nüüd ministrina teenib ta samapalju, saab palgata kõikvõimalikud hoidjad, koristajad ja muud tegelased. Ülal pidada suurt maja eksklusiivses linnaosas. Tagada oma lapsele parim võimalik hoolitsus. Ainult et ega ta oma last suurt ei näe, nagu arvata võib, kuni ta ministriametit peab. Aga see on ka tavaline tänapäeval, et vanemad, eriti jõukamad, oma lapsi ei näe ja laste kasvatuses eriti ei osale. Ja siis pole ime, kui üllatutakse, et laps on ühel hetkel süstla otsas. Siis on süüdi muidugi kõik teised: narkodiilerid, politsei, kool jms.

8 kommentaari:

  1. Teemaväline, aga see "Justi" asutamise jutt tekitas huvi, et mida põnevat te teate Kõusaare kohta :) ?

    VastaKustuta
  2. Ma ei saa aru ainult ühest, mida Urve teile kurja on teinud?

    VastaKustuta
  3. ...kus mees pikutab õhtuti voodis, läpakas süles, tõmbab netist filme, ja Urve siis elab oma elu, tegeleb lapsega, kutsub külalisi, suhtleb Tüdrukute Klubiga...

    vat siuke abielu mulle meeldiks. oled või ei ole vahet pole. lapsed on ka kuskil kellegi hoolitseda ja keegi ei kigise ja ei oota mingeid eiteamis õrnusi või tähelepanu ja muud sellist paska. veab Palodel.

    VastaKustuta
  4. Ma ei tea seda, anonüümne kell 18:51. Kas on midagi? Anna aga teada, paneme kohe üles!

    VastaKustuta
  5. Kõusaare kohta saab põnevat lugeda tema enda raamatust "Ego", mille peategelane on Hans Luik. Seal on küllaga pikantseid seiku, Luige enda ja tema teiste tsibide kohta, so siis Anneli Aleksius (see pikk ja veidi uimane) ja Selle (see lühike).

    VastaKustuta
  6. anonüümsele selgituseks, mida urve kurja on teinud :)
    olles natukene lugenud seda blogi siin, saan aru, et OUT on ingrid ja out on tema tüdrukute klubi liikmed, eriti veel need, kes ingridi kaitseks miskit sõna on kuskil võtnud ja innot maatasa teha püüdnud. urve on ka tüdrukute klubi liige, sellepärast...
    tõepoolest, hoidku et ise teie pihtide vahele kunagi ei satu, icic

    VastaKustuta
  7. kommentaariks ühele varasemale Inno seisukohale nagu oleks rasedusega seotud vaevused ja raske sünnitus tingitud sellest et naine ootab last valelt mehelt:

    see on ju lauslollus! või siis sama palju tõde kui näiteks seisukoht et naise suguorganitega seotud vaevused (pms, menstruatsioonivalud, seeninfektsioonid jne) on tingitud asjaolust et ta on pidevalt vahekorras vale mehega.

    VastaKustuta
  8. Pigem tuleneb see Palo abordikampaania ÜRO mingi komitee järjekordsest nõudest näidata, mida on tehtud abortide vähendamiseks, kui Palo enda raskest saatusest. Eks põnevam on muidugi kõik hästi isiklikuks ajada.

    VastaKustuta

Kohvik jätab endale õiguse kommentaare modereerida ja spämmi rehitseda.