neljapäev, 23. oktoober 2008

Urmas Sõõrumaa pahad päevad


Kinnisvarahaid Urmas Sõõrumaa (keskel) ja Richard Tomingas koos kaasadega, väljavõte viimasest ajakirjast Just.

Nagu suurel osal ettevõtjatel, on ka Urmas Sõõrumaa ärid viimasel ajal miinuses, räägivad jutud linna peal. Ja mitte väikses, vaid suures miinuses.

Nii näiteks toodab tema Rotermanni kvartal igas kuus üle poole miljoni krooni kahjumit. Samuti on miinuses tema muud ärid Baltikumis ja Valgevenes. Peterburi ja Moskva turvaärid on miinuses. Rõivaäri miinuses. Kas ka temal terendab varsti pankrot?

Ainus mees, kellel pidi vaba raha veel olema, on Armin Karu (ta ostis ka hiljuti Lennart Merile kuulunud suvila Noarootsis). Teised on kõik käpuli. Sõõrukal on näpud nii põhjas, et ta oli isegi tenniseliidu toetamise ära lõpetanud, mistõttu ta ilmselt seal tähtsa presidendi koha kaotab.

Ja pole halba ilma heata. Kui äridel läheb halvasti, on Sõõrukas viimaks Kätlin Maraniga ära leppinud. Nad ei kakle enam, ei tülitse. Urmas ei magata teisi naisi. Näiteks kevadel, pool aastat tagasi olid nad veel korralikult raksus. Urmas tantsis teiste naistega, Kätlin hüsteeritses. Eks Urmasel oli kõvasti klattimist ja ajakirjanike moosimist, et need lood tema tülide kohta lehtede ega ajakirjade veergudele ei jõuaks. Näiteks Kroonikaski polnud kippu ega kõppu, kuigi Kroonika ajakirjanikud on kõike pealt näinud.

Urmase ja Kätlini tülid algasid juba mitu aastat tagasi, peale esimese lapse sündi, kui Kätlin oli lapsega kodus ja Urmas tiirutas ringi. Eks sai ta Ingrid Tähismaagagi oma tiirud ära tehtud, kui Urmas oli ühe päeva Kroonika peatoimetaja, käis Ingridiga koos Koit Uusi sünnipäeval. Igal juhul oli Ingrid terve öö kodust ära tookord. Võib arvata, mis nad tegid, kurameerisid loomulikult!

Aga Kätlin paistab olevat tugev naine, ei lase endale pähe istuda. Ajab kõik pruudid Urmase ümbert minema.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

oh mis armas sõna - kurameerisid (Sõõrumaa Ingridiga). Nii ärkamisaegne (siinkohal mõtlen seda esimest rahvuslikku ärkamist), nii siivas, nii sulnis... Tütarlapsel kukub ninarätt maha, härra tõstab selle üles, tütarlaps punastab... Pärast seda lähevad nad promeneerima, spatsiirstokk näpus. Njuuts, nii njummi!

Anonüümne ütles ...

muide, linna peal räägitakse, et Sõõrukas oli toptop portaali Kruudale pakkunud, kes igast sodi kokku ostab viimasel ajal.

Anonüümne ütles ...

küll sulle, inno, meeldib toppida oma kärssa nö vaprate ja ilusate ellu, pangaarvetesse, peresuhetesse jne. Ega sa ometi nende peale kade ei ole? Ära ole, sinu elu on ju palju kergem ja muretum, vähemalt niikaua, kuni Irja sind supi ja kepi eest üleval peab. Ei pea sa kõrtse ega portaale avama, ööklubides ilus olema ega midagi, võid rahulikult diivani peal peeru lasta, mune sügada ja plogi pidada.

Anonüümne ütles ...

Siis on ju tore kui Sõõrumaa turvaimpeerium pankrotti läheb.Millised on järgmised turvafirmad mis lähevad hingusele?
Ma südamest soovin kõikidele turvafirmadele täielikku laostumist ja pankrotti,lõpetagu nad oma elu rentslis.

Anonüümne ütles ...

õige jah, turvad pankrotti, saavad pätid ka ometi suuremad võimalused! mis kuradi vahetegemine see olgu.

Anonüümne ütles ...

mille üle sa jobu rõõmustad, sinu naise kinnisvara(kasukast rääkimata) hind muutub ju ka olematuks

Irja ütles ...

ja siis?

Anonüümne ütles ...

vat kui olematuks muutub, siis te peate tööle hakkama, mis töö see küll võiks olla?

Irja ütles ...

Miks tööle? Need ei ole ju ometi mu ainsad varad.

Anonüümne ütles ...

Ei taha keegi seda potpot-portaali, isegi kui tasuta pakutaks ;). Sõõrukas astus sellega ämbrisse, oioi, kui ämbrisse ;)

Anonüümne ütles ...

muidugi, su kõige kallim vara on ju su kahe kõvera jala vahel alles. selle võid alati käiku lasta, kui kasukaraha ka ühel päeval laiaks löödud. glamuurne ja kerge töö, kanatädid tehku järele või rügagu oma mitteglamuursetel töökohtadel edasi. Ja vahepeal tehku koos oma sobimatute abikaasadega endasuguseid, muuks nad nagunii ei kõlba. Innu võtad tabelipidajaks-autojuhiks ja kui mõnel kliendil peaks soovi olema, põrutate teda koos. Jõudu, varakad!