neljapäev, 23. oktoober 2008

TopTopis on Ö


Kas "süüdi" päikseprillid, või on Ö? Väljavõte TopTopi veebist.

Eesti vingeimaks portaaliks pürgiva TopTopi küljel pole täna mitte ühtegi uut uudist või lugu. Mis on juhtunud? Võeti ju terve trobikond tegelasi palgale. Kas töömesilane Tiina Kuuler on viimati haigeks jäänud. Auuu! Äkki keegi võtaks taga ühendust ning viiks kummeliteed ja mett.

Või milles asi? Või on eksperiment selleks korraks otsas? Et TopTop (mis kõlab nagu selle portaali juhataja Andres Peetsi klubi BonBon) on nüüd Ö (Andres Peetsi restorani nimi) ja varsti Muuseum (Andres Peetsi teise restorani nimi). Tundub küll.

Või on ka rahake juba otsas. Vaatasin registrist, et portaalikesse (Trust Media OÜ) pandi millalgi augusti keskel kõigepealt 40 000 krooni, Andres Peets siis. Millele lisandus septembri algul 360 000 krooni, mille käigus tekkis uus äriühing, Trust Media Eesti AS. Ja algselt sisse pandud 40 000 krooni konverteerus Ingrid Tähismaa osaluseks selles ASis (10%). Ülejäänud 90% kuulub siis Andres Peetsile, või nagu aru saan, andis põhilise nutsu Urmas Sõõrumaa, kes tekitas oma raha eest oma äripinnale üürilise. Ja Sõõruka nn tankist on siis Peets. Ka nii võib.

Trust Media Eesti ASi juhataja on samuti Andres Peets. Nõukogu liikmed on Ingrid Tähismaa, Tarmo Tomak (Sõõruka jooksupoiss, pildil Sõõrukat esindamas tenniseliidu koosolemisel, Äripäeva veebist):


ja Raiko Uri (ärikonsultant, ilmselt kah siis Sõõruka juures, kes peab bloguse-nimelist blogi, väljavõte blogger.com saidilt):

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

See portaal läeb varsti õhtale!