laupäev, 28. november 2009

Kuhu kadus Ott Lumi veebipäevik?


Väljavõte Postimehe veebist.

Paar aastat tagasi ütles Kaur Hansoni lähedane sõber, Riigikogu liige Ott Lumi, et "lisaks temale kommenteerivad blogis koostöös Madis Otsaga sündmusi ka hunt, jänes, siil, karu ja uss".

Niimoodi, Hanson oli siis see karu, ja kes oli uss? Kas Toomas H. Liiv (Meola). Ja kes olid ülejäänud? Selliseid loomanimesid armastavad endale panna just pedod.

Samuti on suletud Ott Lumi kodukas aadressil www.ottlumi.ee.

Lumi on öelnud, et hakkas poliitikast lahkumisele mõtlema kevadel. See on siis vahetult pärast seda, kui Kaur Hanson kinni nabiti. Tundub, et Lumi ei räägi päris kõigest. Riigikogust niisama lambist lahkumine on ikka väga erandlik asi.

33 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

jah, liiga palju kokkusattumusi. Keegi vist sõpradest kurtis, et pole vähemalt pool aastat hansonit näinud ega suhelnud. Täitsa õige jutt, polnudki ju võimalik! Ja IRL oli kuidagi mannetu nendel valimistel, sellised vaoshoitud ja arad. Hakkab looma , miks. Tuleks jälgida ja uurida(no, tõesti ei tea kes???) just nimelt neid hansoni väidetavaid sõpru alates kevadest. Kes lahkus poliitikast, kes sõitis üldse mimema, kes hakkas madalamat profiiti hoidma..jne. Kuhu nad on jõudnud sügiseks, igas mõttes?

Anonüümne ütles ...

"lisaks temale kommenteerivad blogis koostöös Madis Otsaga sündmusi ka hunt, jänes, siil, karu ja uss".


Kui koostöös Madis Otsaga, on ju siililegi selge, et nimetatud tore loomaseltskond müttab Otsa loodud kultuskoomiksis "Pesakond". Mis pole küll sellist solvangut ära teeninud, et Hansonit sellega seotakse.

Anonüümne ütles ...

http://web.archive.org/web/*/http://www.ottlumi.ee

Anonüümne ütles ...

niisuguste asjade puhul ei saa kindlust olla kes sissekandeid teeb. Võib-olla tegi seda Kaur Hanson? tal oli just siis rahapuudus, kuna Luik juba ilmselt kiusas teda.

Anonüümne ütles ...

Paistab ka kõva lastesõber olevat nagu Kaur Hansongi, kelle jaoks oli lapsed teemas nr 1 igal pool:


Ott Lumi Platvorm 2007.aasta valimisteks

Õnn on see, kui tahad minna tööle ja tahad minna koju

Lapsed ja pered

1. Lõpp lasteaiajärjekordadele
On väga hea, et Eestis sünnib jälle rohkem lapsi, kuid veel tähtsam on, et meie lapsed kasvaksid turvalises ja arendavas keskkonnas. Lasteaiakohtade järjekorrad on Tallinnas kohati pikemad kui 2 aastat.

Seisan selle eest, et riik paneks lastehoiu korralikult tööle. Esiteks tuleb igale lapsele tagada lasteaiakoht -- ja kui omavalitsus ei suuda piisavalt lasteaedu töös hoida, siis peab ta maksma kinni lapsehoidja palga. Teiseks tuleb lasteaiaõpetajatele tagada sama palk ja soodustused mis kooliõpetajale. Me peame saama usaldada oma lapse inimese hoolde, kes on hästi motiveeritud ning oma tööga rahul.

2. Iga lapse eest hääl valimistel
Eesti riik on täna kõike muud kui lapsesõbralik. Meie, lapsevanemate kaal ühiskonna asjade üle otsustamisel peab kasvama, sest me mõtleme kõige kaugemale ette. On ju meie suurim südameasi, et meie lastel läheks elus hästi.

Seisan selle eest, et aastaks 2010. aastal pandaks referendumile laste valimisõiguse küsimus – igal lapsel, ka kõige väiksemal, on hääl valimistel. Alaealise häält kasutavad tema vanemad.

3. Lapsed vajavad tegelemist
Paljudele ei ole muude kohustuste kõrvalt jõukohane võimaldada oma lapsele trennis või ringis osalemist. Seisan selle eest, et igale koolilapsele kindlustataks vähemasti kaks tundi nädalas tasuta huviharidust. Huviharidus on lapse arengu seisukohalt tähtis ja pered vajavad siin toetust

Haridus

1. Õpetajaamet jälle populaarseks
Õpetaja töö on kõige vastutusrikkam töö üldse, sest nii meie laste kui kogu rahva tulevik sõltub õpetajast rohkem kui ühestki teisest ametikandjast. Ometi on raske saada noori andekaid inimesi õpetajatööd tegema, sest töö on raske ning tulevik ebakindel.

Seisan selle eest, et riik maksaks noorele õpetajale stardiraha, mille eest õpetaja saaks soetada eluaseme. Stardiraha vormistatakse laenuna, kuid iga aasta eest, mis õpetaja koolis töötab, kustutatakse sellest osa.

2. Kooli kurss tulevikku
Meie laste tulevikku mõjutab kõige enam see, millise ettevalmistuse nad saavad lasteaiast ja koolist. Tänane Eesti kool sageli ei paku niisugust haridust, mis tagaks tulevikus väljakutseid pakkuva töö ning lubaks olla Euroopas konkurentsivõimeline.

Seisan selle eest, et riik annaks kõigile koolilastele tasuta sülearvuti ja interneti püsiühenduse. Nii saavad kõik lapsed ligipääsu kogu maailma teadmistele ning ühtlasi väheneb hariduslik ebavõrdsus.

3. Tudengile euroopalikud õppe-ja elamistingimused

Kodanikuühiskond

1. Tugevam side indiviidi ja kodanikuühiskonna vahele

2. Riik ei pea tegema seda, mida suudavad inimesed ise

3. Ülevaade kodanikuühiskonnast

Ettevõtlus

1. Kaotame barjäärid teel ettevõtlusesse

2. Võõrtööjõu nullmudel

3. Rohkem innovatsiooni

Anonüümne ütles ...

Paistab , et see ei ole oletus!
Kogu Lumi blogi koosneb "õnnejutust". Sellel on Kaur Hansoni autorlus !


Vaata: Mida me õnnest teame?

http://web.archive.org/web/20071017042156/ottlumi.ee/?get=6

Anonüümne ütles ...

Paistab et mitmed teie postitused jõuavad ka ns mainstream mediasse.no kui teil varsti jalgealune tuliseks läheb, ja karta on et läheb, see kappide tuulutamine, ei meeldi väga paljudele, just poliitikaga seotud inimestele. siis soovitan soome emigreeruda, Irja on vist ju ka pooleldi soomlane.

Anonüümne ütles ...

See mees näeb ju ka välja nagu KaruOtt, pedod on sarnased ma näen!

Anonüümne ütles ...

kindlasti jääte te varsti mõnele "suurkujule" ette.

Anonüümne ütles ...

Selline kommentaar Delfis Anvelti pervomaffia artiklile
/tõsi, 28.11.2009 13:24
Absoluutselt õige.Ja vaadake,kuidas PERVOMAFFIA on vaikselt vallutamas TV-d,ajakirjanduset ja poliitikat.
Omasooihar Reikop kiidab iga päev maksumaksja raha eest Rebase Solarist-SIIN KÄIB TÕELINE ELU?!Sama teevad keegi Leesi ja Kaur ja leidub ka sama seltskonna ajakirjanikke,kes selle ka ära trükivad.Lapsi-noori püütakse meelitada LILLA PÄIKESETÕUSUGA reklaamitavasse majja-sealt on neid kerge pervomaffial üles noppida.
Kas keegi hoiab silma peal näiteks Solarises tegutseval Märt Agu poiste tantsustuudiol?Märt Agu on teatavasti omasooihara Peeter Rebase voodikaaslane.Või tõdeme lihtsalt aastaid hiljem,et läks samuti,nagu 7.Keskkoolis?
Olen Anveltiga nõus-olukord tuleb kontrolli alla saada,enne kui on hilja./

Anonüümne ütles ...

Kas teate, miks Hanson end "karuloomaks" nimetab? Kusagil teemat puudutavates kommentaarides andis keegi vihje (linki) ühele ingliskeelsele veebilehele, kus on lastele mõeldud multikad-videod, mis õpetavad lastele pedofiili ära tunda ja eemale hoida. Nendes videotes on pedofiil-lastearmastaja kujundatud kaisukaruna, niinimetatud "Teddy-bear", meil rohkem tuntud "kommionu" nime all. Seal videotes ka teised tegelased, nagu kaisujänes ja muud loomad. kahjuks ei suuda seda lehekülge hetkel leida, kui leian, siis saadan linki

jevlampi ütles ...

Kuulge, aga eleringi läks ka üks mees juhtima!

Anonüümne ütles ...

Ärge teie õnnetusekraaksujad 0:52 ja 0:22 kartke. Edgar kaitseb neid :)

Tõsiselt öeldes, väga õiget asja ajate I&I! Paljastage neid värdjaid!

Anonüümne ütles ...

Hansoniga suhtles ilmselt terve IRLi juhtkond. Nii lollid ei saa isegi Inno ja Irja lugejad olla, et arvaks, et terve IRL on pedofiilid! Hanson oli tõeline reklaamiguru - kõik IRLi ja Res Publica meediasse pääsenud ideed on selle mehe sulest pärit. Ilmselt oli IRL selle aasta kampaaniad nii lahjad, kuna Hanson pandi vangi ja kedagi teist nii head neil võtta polnud.

Lõpetage see kõigi kahtlustamine! See on haige. Pedofiilia ei ole nakkushaigus.

Anonüümne ütles ...

1:44-le,

küsimus ei olegi selles, et kogu IRL on pedod, vaid selles et nad teadsid (õigemini pidid teadma) mis toimus aga lasid sellel toimuda - ise samal ajal rahvale õnnest ja perest jutlustades.
Näiteks Hansoni kasulapse asjus (selle vanema siis) esitas Vanalinna Hariduskolleegiumi juht ka politseisse avalduse.

Anonüümne ütles ...

Teen ettepaneku legasliseerida kogu see pedenduse ja pedofiilia värk. Seda on lihtsalt liiga palju, ega ju poolt eesti riiki saa ju vangi panna. Tuleb lihtsalt asjale vaadata kui mitte probleemile vaid kui uut eesti Nokiat, või siis,kui soovite, Eesti Nokkujat.

Üle maailma saaks eesti kuulsamaks ja populaarsemaks kui mistahes kuurort või palmi ja seksiparadiis.


Eesti kui paremaks muutumise maa logo oleks aga ÄRA LÖÖ LAST VAID TOPI SISSE!

Nii saaks ometi see kauaoodatud rikkus majja toodud.

Kogu maailma laste entusiastid voolaksid kokku ja tooksid oma raha meie n,ö. turismitaludesse.

Kui vaja mingit seadust selle korraldamiseks, pole vast probleemi, pool valitsust niikui nii ise pervod ja hääletavad selle ilusti kehtima.

Nii, et per aspera et anus!

Ja ei mingit masu!

Anonüümne ütles ...

Kuulge inimesed, kust tuleb see konstruktsioon, et kui tundsid Kaur Hansonit, siis "pidid teadma"?

Hanson suhtles tööasjus paljude inimestega, eraelus aga oli üsna eraklik. Seda, et ta pedofiil on ta loomulikult kuidagi ei reklaaminud.

Tagantjärgi on nüüd kõik targad - arvavad, et kui oleks Kaur Hansonit tänaval kohanud või paar sõna juttu ajanud, siis oleks kohe kõik selge olnud. Totrus, Hanson käitus töösjades korrektselt, pigem tagasihoidlikult ja ajas mõistlikku juttu, selle alusel ei olnud võimalik teda milleski kahtlustada.

Veel - umbes pooled inimesed, keda siin temaga seoses pool-pedofiiliks üriatakse tembeldada olid poliitiliste erimeelsuste tõttu temaga aastaid eri pooltel ja mingit suhtlust, rääkimata heast läbisaamisest ei olnud.

Anonüümne ütles ...

Ohh, ärgem olgem naiivsed! Eesti on selleks liiga väike ja kinnine ühiskond. Eks veidi ennast kaasolsalistena tundnud inimesed hakkasid juba kevadest vangerdusi tegema-ja ikka oma naha päästmiseks. Egas nad pedod olnud, lihtsalt paljas tundmine juba tähendab meie ühiskonnas ka kahjuks teadmist. Mis teha, Eesti on väike konnatiik ja selleks ta ka jääb! Aga mis peamine-oma nahk on alati ihule kõige lähemal ja ikka "pea liiva alla" - kisub Nokiaks?

Anonüümne ütles ...

Nu jah, 2007.a kirjutas aktiivsemalt ja pikemalt, kui K. Hanson aitas mötteid kirja panna. Nüüd 2008.a leiab paar rida, need pole ka vist tema enda mötted. Tundub selline tühi inimene, ilma mötete ja tegudeta. Just sellised inimesed ronivadki poliitikasse. Kindlasti oli ta Kauriga ühendusest tihedalt ja kindlasti valetas, et ei teadnud ja üllatus oh kui suur kui "paariline" kadunud. Kui Kauril koguaeg poisid sabas ja väikeste lastega ringi köndis ning isana (Lumel oli vist tütar) oleks ta pidanud kasvöi intuitiivselt tundma, et köik ei ole päris öige. Aga meedias on muidugi lihtsam öelda, et ei tunne ja ei tea. Aga see on jah kahtlane, et nii kiirelt poliitikas lahkus, CV-s eriti mujal sektoris töökogemust ei ole, ainult poliitikas (kes teab mis teid pidi ta sealgi karjääri redelit mööda üles ronis). Kes loob masu ajal konsultatsiooni firma? Täiesti hukule saadetud otsus juba enne putka ülesse panemist. Elame, näeme.
Lumi ei pruugi kohe pedofiil olla, aga ta oli väga teadlik kui Hansoniga deali tegi. Ju pani ka Hanson tema kodulehe püsti jne.

Anonüümne ütles ...

to 1:56 "Näiteks Hansoni kasulapse asjus (selle vanema siis) esitas Vanalinna Hariduskolleegiumi juht ka politseisse avalduse."

Kersti Nigesen, Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi direktor sai 2009.a Aadu Luukase missioonipreemia. Vötab ka söna vanemate teemal...ju ta teadis sellest lapsest ja tema piinadest. Kas tema teatas politseisse?

Kui nii palju vihjeid, miks lasti mehel aastaid vabalt tegutseda? Kes mätsis info kinni?

Anonüümne ütles ...

kes, kes... kes juhib KAPO't, kes tellib muusika?

meenutagem, millega poliitikute lapsed on "vahele jäänud", siis saab aimu ka isside-emmede moraalist.

paraku võib tõdeda, et kui Savisaare erakonnal oleks selliseid soodumusi, oleks nad kõik ammu vangi pandud.

Anonüümne ütles ...

Kaisukaru värk.... Haa ,Puhh ja Nodzu,mis te nüüd endi kohta ütleksite?

Anonüümne ütles ...

Ott sai 2007.a RK valimistel 324 häält IRL nimekirjas. 1999 KOV valmistel RE nimekirjas 52 häält.

Eriti nagu tema kampaaniat suurelt ei toetanud...

http://www.vvk.ee/index.php?id=10577&otsi_ajaloost=Ott+Lumi

Äkki ta lihtsalt mötles, et mis ma jään pigem nende väikeste tegijate hulka, et parem proovin kuskil mujal...

Anonüümne ütles ...

kuhu kadus veskimägi?
aga vaher, reinsalu ja kogu muu gei-imidžiga poistebänd?

Anonüümne ütles ...

Siil oli Sirli Tarve. Ma mäletan seda täpselt- Kaur oli Karu ja Sirli siil. Kaur ise ütles.

Anonüümne ütles ...

Innp. Pedofiiliateema hakkab samuti tüütama kui Ingridi teema.Terve blogileht tühja juttu täis. Kui ikka midagi öelda pole, ära ütle. Ja mõtle selle üle, kas mitte su enda latentne perversiteet mitte huvi teemale ei kisu...

Poliitikuid saab kottida saja muu tembu eest palju paremini kui tõestamatute süüdistustega, mis sust endalt debiilse ja perversse mulje jätavad.

Anonüümne ütles ...

Jah, Kersti Nigesen oli see Vanalinna hariduskolleegiumi direktriss, kes tegi Kauri kohta politseisse avalduse, kui Kaur koos oma vanema kasupojaga kooliajast Kanaaridel käis. see oli juba millagi enne 2004 aastat kindlasti. kaur ise vahutas igal pool Kersti Nigeseni aadressil, et näe, tema ei või isegi oma kasupojaga kanaaridel käia, kui lapsel kool ära viskab, ilma et Nigesen avaldust ei teeks.
Tagantjärele on arusaadav küll, et Kauril oli täielik karistamatuse tunne.
Ja Sirli tegi talle üle 20 a proffessionaalset katet. Kui nad poleks abielupaari etendanud, poleks nad ju saanud lapsendada.

Anonüümne ütles ...

"Pedofiiliateema hakkab samuti tüütama"
Teema tuleb lõpuni rääkida. Tõenäoliselt on "Meola" ja Hanson ainult prügikalad, suured havid ujuvad siiamaani vabalt ringi.

Irja ütles ...

Jah, mul elab palju sugulasi Soomes, saame nende juures kapi taga redutada ;)

Irja ütles ...

IRL teadis Hansoni vangiminekust ilmselt juba kevadel (pidi ju teadma või huvi tundma, kuhu Kaur kadus!?), aga hoidis millegipärast suu lukus. Et mitte valimistulemusi mõjutada?

Lumi ei saa muidugi automaatselt pedoks tembeldada, aga küsimused ju tekivad ja parem on nad esitada kui esitamata jätta ning hiljem kahetseda.

Ma arvan, et IRL teadis oma siseringi pedodest juba kevadel, aga tahtis Euro- ja KOV-valimised ära oodata.

Irja ütles ...

Muide, vahemärkuse korras, kui elasin Portugalis, aastatel 2003-2005 siis, siis seal oli ka üleriigiline pedoskandaal, orbudekodu Casa Pia laste ahistamine, mille käigus tuvastatati üleriigiline pedovõrgustik. Vahi alla võeti väga palju kuulsusi, sealhulgas koguni üks parlamendiliige ja telestaar. Arvan ka, et hanson ja meola on vaid väiksed kalad, suurematel praegu ilmselt sabatutt väriseb.

Anonüümne ütles ...

anonüümne 13.52

pedofiilide teema tuleb lõpuni rääkida. aga räägitagu konkreetset asja, mitte ärgu aetagu lehekülgede kaupa suvalist udu, et igaüks kes kokku puutus jne jne

see ainult diskrediteerib rääkijat ja nii võib ka iva 2 silma vahele jääda.

Anonüümne ütles ...

eks see küsimus ongi, et Hansoni ei oleks saanud tegutseda, kui tal ei oleks olnud VÕIMAST "katust".

Hanson oli piisavalt osav suli, et manipuleerida IRL, LastekaitseLiidu, politsei, prokuratuuriga jne

See ongi küsimus: kuidas?

Kui me tea, siis tähendab et samamoodi käib asi edasi.

On vaja tõkestada see, ja kohe!