neljapäev, 17. jaanuar 2008

Kes on valitsuse kõige racy'm meesminister?!

Ei, see pole Jaanus Tamkivi. Või Näksip. Või Pavts.

Lubage esitleda, eestimaine donžuan (kes muidu jätab suht ontliku noormehe mulje):

Väljavõte Välisministeeriumi kodukalt.

Kes siis - täiestu uskumatu, kuid tõsi - tahtis Moldovas visiidil käies niivõrd diskol käia, et presidendi ihukaitsjad pidid ümber seisma ja valvama, kui mees rokkis. Sest teadupärast kõrgeid poliitikuid sellistesse kohtadesse pigem ei lasta. Aga kihu oli suur.

Paetil on naisega kaks last, aga see ei sega teda armukest pidamast, kelleks on Reformierakonnas raketina karjääri teinud, parasjagu peaministri nõuniku ametis olev Liina Vahtras (NB! Teistel andmetel pole Vahtras siiski Paeti armuke, vähmalt mitte enam!):


Väljavõte Reformierakonna saidilt.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ilus tüdruk. :D Näeb palju parem välja kui Keit Pentus või Savisaare Batrakova

Anonüümne ütles ...

Armukestega mehed on NÕRGAD, kuna ei suuda enne teise järgmist eelmisi otsi kokku sõlmida. Armukesega mees arvab võib-olla, et tema kontrollib olukorda, kuid tegelikult on armukesel rohkem võimu mehe üle, sest mehel on märkimisväärselt rohkem kaotada, kui see suure kella külge pannakse. Kui see tõele vastab ning Paeti naine on talle truu olnud, siis ma naise asemel alanduse ja moraalse kahju eest sellise nõudelaksu kukile, et Paet mäletab elupäevade lõpuni, kui kalliks selline asi maksma minna võib.

Anonüümne ütles ...

Kas see on usaldusväärne info? Kui usaldusväärne (%?)? Kust see pärineb? oleks põnev teada.

Üks tähelepanek veel. Kunagi käis läbi teema anonüümsetest tatipritsidest internetis ja inno üleskutse oli, et inimesed peaks julgema esineda enda nime all. Samas olen mina hakanud hoopis just anonüümselt kirjutama, sest teie blogil on nii võimas "aura", et paljude inimeste jaoks on pühaduserüvetamine juba ainuüksi see, et keegi teie blogi loeb. Kommenteerimine on juba ühemõtteliselt ketserlus ja väärib avalikku tuleriita.
Samuti tundub mulle, et kõik kohad on täis Inksu semusid-kanasid, ja jutud levivad ning I & I blogis figureerimine on otsene ustavusvande murdmine ingridile. Kuigi ma pole ingridile loomulikult mingit ustavusvannet andnud. Või on see ustavusvande murdmine tublidele kanaemadele? Ma ei teagi. Igatahes on see teatud ringkondade jaoks suur patt, kui keegi teie blogi loeb.
Seetõttu ongi tunne, et teie blogi mitte ei soodusta vaid hoopis soodustab anonüümsust. Millest on justkui kahju...

Inno ütles ...

Info on väga usaldusväärne, aga allikat ma ei avalikusta.

Ja mis anonüümsusse puutub, siis peab see olema põhjendatud. Niisama anonüümne ilkumine teiste kallal pole minu arvates põhjendatud. Küll aga on ok, kui näiteks ametnik avaldab anonüümselt ühiskonnale olulist infot, mida ta oma nime all teha ei saaks.

Anonüümne ütles ...

Tähendab - teiste kohta võib anonüümselt tatti pritsida, aga sinu kohta ei või ja sellele järgneb kohe karistusoperatsioon?

Inno ütles ...

Niisama tatti pritsida pole kellegi kohta ilus. Eriti anonüümselt.

Aga kui on väärt info, siis võib ka anonüümselt. Sellest ma saan aru, et see on teatud tingimustel ainuvõimalik.

Ma pole enda kohta veel väärt infot lugenud. Mis tähendab, et pole viitsitud tööd teha, asju uurida, välja selgitada. Selline laiskus mulle ei meeldi. Tööd ma samas tunnustan.

Sellisel tasemel, mis minu kohta on kirjutatud, võin ma iga päev miljoneid tähemärke genereerida, kõik seinad, piltlikult öeldes, oma sitase näpuga triipe täis tõmmata. Aga mis sest tolku oleks?! Selline juhmus ajab lihtsalt südame täis. Argpükslikkus, ma ütleks isegi. Memmepojalikkus, nurga tagant rusika viibutamine. Nagu on olnud need triinolvetid, viljarsepad, lemmikannid ja muud säärased molluskid.

Anonüümne ütles ...

Heh,
selle blogi lugemine on nagu vene ajal oli Soome TV-st Dallase vaatamine. Kõik, kes vähegi intelligentsemana üritasid näida, muudkui kirusid ja ilkusid asja üle ning üritasid näidata oma üleolekut nendest, kes seda järjekindlalt vaatasid. Ning kui kell sai miski 20.30 (või misiganes ta algas) oli vaikus majas ja pärast kommentaarid valla, kui alatu tegelane see Sue Ellen ikka on.
Kellega ka juttu ei puhuks, ikka teie blogi teatakse, aga kunagi ei unustata paar sapist märget jutus sekka teha, et ikka jutupartner jumala eest ei arvaks, et ta teiega sama meelt on. Kellele ei meeldi anaalrusikas, kellele Ingridi voolus, kellele aborditeema... Samas saab igaüks lennult aru muigamisi tehtud võrdlustest teemal, mis blogist äsja läbi käinud.
Keep going! Olete meie ühiskonna purgatoorium!

Anonüümne ütles ...

JR oli alatu tegelane, Sue Ellen lihtsalt joodik.

Anonüümne ütles ...

Aga Olegi ja Olga blogis kirjutatakse, et siga nikkus kurge. Pildid on ka üleval. Jutt on usaldusväärsest allikast, kuna kõik see toimus allika ääres ja allikas suubus hiljem ojja!

Irja ütles ...

Tänks heade sõnade eest! Õnneks meil on ka tublid informaatorid üle kogu maa.

Anonüümne ütles ...

Paeti Ummi on nii nummi!

Anonüümne ütles ...

Kuule kui Reformierakonda kuuluvad rektorid peavad armukesi, siis mida siin imestada on?