teisipäev, 3. juuni 2008

Inno ja Irja blogi sama loetav kui Äripäeva veeb!!!


Väljavõte Äripäeva veebist.

Mida võib lugeda? Et Kalev.ee veebil kõigest paar tuhat klikki päevas. No-noh, Inno ja Irja blogil on neid mitu korda enam, parematel päevadel koguni 8000 päevas!!! Ehk samapalju kui Äripäeva veebil. Poleks uskunudki. Et suuri saite nii vähe loetakse. Ja mis ressursid on Kruuda oma saiti uputanud?! Oi-oi-oi. Oleks meil selline pauer taga, autdoor ja muu, võiks teha mitukümmend tuhat klikki päevas. Teha veebiturul puhas vuuk. Või mis?!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Teistel saitidel käiakse info pärast, teie saidil käiakse kas kollasest huvist või teie endi üle muigamas. Vaevalt tee rahaga seda külastajate arvu meeletu kiirusega tõsta saaksite.

Inno ütles ...

No ei tea midagi, kui blogisid ühendavasse blog.tr-sse vahepeal mõned reklaampinnakesed ostsime, kasvas loetavus hüppeliselt. Inimene teeb ikka seda, mida talle öeldakse, et ta tegema peab. Seda juba maast madalast.

Anonüümne ütles ...

No Äripäeval on ikka oluliselt rohkem klikke, ehkki jah, suurusjärk on sama. Samas kumbki veeb, ei ÄP ega teie ei peaks ennast võrdlema marginaalidega nagu kalev.ee või mõni tavaline erablogi.

Kirjatsura ütles ...

Äripäeva veebi unikaalsete klikkide arv on keskeltläbi 20 000 päevas.

Anonüümne ütles ...

Hip-hip-hurraa!!! Palju õnne teile!
Edasi kentuki lõvid,tuld punanahkadele!
Ma ütlen teile,ühel heal päeval avate oma ajalehe või televisiooni vms.!
Kas too eestlane ärimees kes rajab aafrika rannikule kuurorti ja vihkab kommareid ja meie kohtunikke kes keerasid tuksi tema äri eestimaal,ei ole veel otsustanud rajada oma propaganda masinat eestisse?

Inno ütles ...

Siis võiks uudise ära parandada, seal on öeldud 70-80 000 nädalas, mis teeb ligi 10 000 päevas keskmiselt.

Anonüümne ütles ...

Alexa andmetel on teil päevas kuskil 1700 unikaalset külastust (visits) Kalevi kahetuhande vastu. Kaleviga konkureerite tõepoolest, aga Äripäevaga kohe kindlasti mitte.