teisipäev, 9. detsember 2008

Ilves teeb Macile reklaami!


Väljavõte president Toomas Hendrik Ilvese ettekandest Youtube'is.

Paistab, et Ilves on päris hästi arvutialaselt varustatud. Tal on paistav olevat tutikas kaasaskantav MacBook või siis Pro ning siis veel Kadrioru kontoris laua peal iMac. Mingid lisakõlarid paistavad ka olevat.

Täitsa huvitav oleks teada, mis Maci-alast varustust veel presidendil on?! Kas tal on kontoris ja kodus wifi-võrk või kasutab kaablit? Ja kui on võrk, siis millist seadet kasutab, kas ka Maci oma? Kas ta kasutab väliseid kõvakettaid või hoiab oma pilte ja dokumente serverites?

Ja millist tarkvara ta kasutab? Kas MS Office, või Apple'i enda iWork tarkvara või hoopis OpenOffice varianti?



4 kommentaari:

Arvamusliider ütles ...

Mul on meie presidendi üle hea meel - inimene on aru saanud vahest, mis on arvuti ja mis on ilmetu junn.

Superlux!

Kõlarid ta laual on Logitech Z4. Endal samasugused, need pole akustiliselt küll eriti midagi väärt, aga sobivad ilusti eelmise (valge) iMac-i mudeliga kokku:)

Kahtlen, kas tal turvakaalutlustel on lubatud wifit kasutada. Aga mine sa tea... Kui nad seal on osanud enterprise tasemel autentimise kasutusele võtta, siis võib ju täitsa olla.

Anonüümne ütles ...

Ei mõista ma neid maci vendi. Juuserid ja veel oma juuserluse üle uhked.Kui mingi kunstnik-kujundaja kasutab Maci siis sellest saan aru. Aga kui inimene, kes üritab mõtleja inimene olla, siis sellest aru ei saa,

Anonüümne ütles ...

Ilves on olnud paadunud Maci-inimene juba 80ndatest saadik. Ta on seda korduvalt ka ajakirjanduses tunnistanud.

Sander Paas (IM, Eesti Apple maaletooja juht) ütles kunagi, et Ilves oli talle enne EMT iPhone turule toomist kurtnud, et ilge jama - hirmsasti tahaks omale ka USAst iPhone tuua, aga kusagil presidentide seltskonnas poleks vist viisakas häkitud telefoni taskust välja võtta :)

Anonüümne ütles ...

Ma kunagi ka vihkasin Mac'i. See oli vist aastal 2004 - põhjus programme polnud saada...
Aga tänapäev, nuu PC kogub hetkel tolmu nurgas :D

Mac on ikka tunduvalt parem. Ma ei pea silmas seda siuhsäuh bling-bling, vaid see, et ta ikka peab korralikult vastu ning ei unda sul laua peal nagu mingi futsii siimens :D

PS: Presidendil esmapilgul vaadates vanem iMac ja uus MacBrook :)