esmaspäev, 8. detsember 2008

Justis esiküljelugu ära peidetud


Väljavõte tänasest Justist.

Nüüd vaatan saatesarja "Tuulepealne maa" hoopis teises valguses. Pärast tänases ajakirjas Just ilmunud fotoseeriat kahe seriaali peategelase, ontliku sõdur- ja külapoisi Toomas Roo (keda kehastab Rasmus Kaljujärv) ja rikka advokaadist perepoja Indrek Kallaste (Märt Avandi) omavahelistest "õrnustest".

Ainult aru ma ei saa, miks on selline kuum asi nii ära peidetud, et teist tikutulega taga otsima peab. Ja pildid ka väga tumedad kõik, nagu oleks tegemist mingite neegritega. Kui Saagim Justi toimetas ja tegi, siis oli algul sama jama, aga nad said asja korda, nüüd jälle! Samas peab tunnistama, et pärast Irja kriitikat on mõni asi ka paremaks läinud, näiteks pilt peatoimetaja veeru juures. Ent nõrk koht on esikaas. Võtke tööle eraldi pealkirjade toimetaja, kui ise ei oska! Ning inimene, kes leiab kuumad teemad esiküljele. Sest mis põrutav pomm-uudis on see, et Maarja-Liis on tihedas konkurentsis?! Ja miks on esiküljel kuupäev 3. detsember, kui täna on 8. detsember.

Justi, mis taotleb üksikmüüki, ostetakse ja loetakse esikaane järgi. Jätke see omale meelde! Ja pole kuigi keeruline mõned asjad ära õppida. naisteleht on seda suutnud ja müüb mis mühiseb. Ja Kroonika pole ka vanu tõdesid ära unustanud. Seal oli pikka aega "peatoimetaja" probleem.

Ja Tuulepealse maa kohta peab ütlema, et see seriaal läheb seeria-seerialt üha huvitavamaks. Pole hullu midagi. Tundub, et näitlejad on ka üht-teist õppinud ja harjutanud kokkumängimist. Täitsa vaadatav asi juba.

Iseasi muidugi, kas Mardna ja Piirimäe pandud diagnoosi järgi "haiged" noormehed tohivad üldse näitlemisega tegeleda.


5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tule taevas appi, need kutid on NÄITLEJAD! Aga teil muidugi juba ila voolab ojadena - homod, peded, suudlevad, kabistavad teineteist... jess, saab jälle räppa üles kiskuda.
P.S. Kas onu Oliver on juba tööintervjuule kutsunud?

Inno ütles ...

Muidugi näitlejad. Muide, Angelis käib näitlejaid päris palju. Kui ei usu, mine vaata!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Öelge mikspärast neid kes nimetavad endid napoleonideks pandakse hullunajja? Nad ju ei tee kellegile kahju.Kas nad afisseerivad ennast??!! Nad elavad omaette...
Napoleonid ei korralda paraade...
napoleonid ei kimbuta noori poisse...
napoeleonid ei nõua napoleonide abielude kehtestamist...
Vaadake mida räägitakse pederastide kohta.Kui nad elaksid omaette ja ei afisseeriks ennast... Issand kui jobu jutt!! Sama lugu käib selle kohta kes on hullumajas ja nimetab ennast Jeesus kristuseks.
Las ta nimetab ennast jeesuseks,mis õigusega võtsite talt vabaduse? Ta ju ei nõua omasugustele eriõigusi,ei korralda paraade!! Ta elab normaalset seksuaalelu,käiks tööl,kasvataks peret...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mikspärast pandi hullarisse
Kadri Kiilas aga pederastid jäeti vabadusse?
Mille poolest on Kadri Kiilas halvem pederastidest?
Laske Kadri Kiilas vabadusse ja pange asemele pederastid!!!
Need karusnaha vastased meeleavaldajad võiksid teha meeleavalduse Kadri Kiila vabastamise ja pederastide hullumajja paigutamise jaoks.
Rumeenias ja Lätis olid suured demonstratsioonid pederastia haigete vastu!
Pederastia haiged haiglasse!
Ma ei saa aru miks reformierakond ei korralda pederastia haigete vastast demonstratsiooni? On ju teada,et keskerakond on ju pederastia keskne sest nad ju panid püsti Angeli.
Keskerakondlased on pederastid,
välja arvatud Peeter Võsa ja
Olev Raju.

Irja ütles ...

Onu Oliver helistas ja saatis väiksele Irjale suure kommipaki. Töö asjus lubasin Tallinna sõita, siis räägime täpsemalt!