kolmapäev, 10. detsember 2008

Nagu kuus tilka vett




Vasakult: Karl Marx, Friedrich Engels, Vladimir Lenin (Wikipediast), Tarmo Sild, Villu Reiljan, Aivo Pärn (Äripäevast).

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas te ka teate, et tänasest alates ei ole võimalik teie kohvikut külastada. Kohe ilmub ekraanile kast "Microsoft Internet Explorer" ja teatab, et lehekülge ei saa avada (kuigi avas ju!) ning suunatakse sujuvalt tühjale lehele, et "error". Ja nii jätkuvalt, kogu aeg. Kas nende tunnuste põhjal saab järeldada, et kuskil on segaja peale pandud? Või on ainult ühe arvuti kohaliku tähtsusega kiiks?

Anonüümne ütles ...

teie kohvikule on mingi segaja peale pandud, enam ei saa rahulikult lugeda, viskab keelumärgi kohe ette ja millegipärast kehtib see ainult teie blogis:(

Inno ütles ...

Ma ei tea, mina kasutan Firefoxi ja kõik on ok.

Anonüümne ütles ...

teie kohvikuga on midagi valesti, kardan et see ongi kogu lugu, enam ei saa midagi lugeda, vea teade tuleb ette kahe sekundi jooksul, hea et sain teile kuidagi teada anda, katsuge midagi teha, see on katastroof...Proovisin erinevaid arvuteid...juba eilsest alates!

Anonüümne ütles ...

Hommikust saati erinevas kohas kolmes eriarvutis sama "case" eelkõnelejayega, aga ainult IE-d kasutades. Mozilla Firefox funkab endiselt.

Anonüümne ütles ...

Mina olin see esimene "anonüümne", kes segajatest kirjutas. Siin loen, et veel 2 anonüümset sama probleemi otsas.

Läksin Firefoxi keskkonda ja siin kõik puhas, ei mingeid segajaid.

Nii et Inno-Irja, levitage oma fännide ja vastaste seas soovitust kasutada Firefoxi.

Ühtlasi -- too segajate asi pakub mõtlemisainet. Kuidas on tehniliselt võimalik mõni sait panna segajate alla? On see lihtne või keeruline? Kes sellega võis hakkama saada? Kui suured jõud siin mängus on? Mida sellest järeldada?

Anonüümne ütles ...

asi selge, internet exploreriga teie blogi enam lugeda ei saa, ma laadisin kah firefoxi ja sellega on ok, saab lugeda ja mingeid veateateid ette ei viska.

Anonüümne ütles ...

Minul töötab ilusti (kasutan Mozilla Firefoxi)

Anonüümne ütles ...

mind huvitab see teema väga- kes on selle taga, et teie blogi saab edaspidi ainult Firefoxis lugeda ja mis juhtub, kui ka siia segaja peale pannakse, kuidas selle eest ennast kaitsta saab? see on jube huvitav teema, tasub arutada.

Anonüümne ütles ...

Mina sain usaldusväärsetest allikatest infot, et teie segamise taga on advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Üllar Talviste, kes investeeris segaja soetamiseks kõik oma viimase kahe aasta dividendid (kokku ca 4,5 miljonit krooni) ning võttis puudujääva osa Tarmo Silla käest laenuks.