kolmapäev, 4. märts 2009

Virumaa reformarite nädal, Rakvere-special: Ants Leemets


Väljavõte Ants Leemetsa kodukalt.

Virumaa Muuseumide juhataja Ants Leemets on üks neist Maapanga sulleritest, kes sealt pangast iseendale tähtajatut laenu andes Maapanga pankrotti ajas. Paljud inimesed, sealhulgas minu isa, jäid oma varanatukesest ilma ja Malle Eenmaa pandi vangi ja löödi risti, aga valgepäine Ants-poiss jäi puhtaks poisiks ja šeigib Rakvere-mail siiani.

Aeg on Maapanga teema uuesti üles võtta. Kes teab, mis asju see Ants seal tegelikult ajas ning kuna tal juba selline sulleri nägu peas on, siis mida ta muud siin Virumaal sahkerdanud on? Olgu see nädal väike niiütelda Virumaa reformierakondlaste special, kus meie erilise tähelepanu all on Virumaa reformierakondlased ning sealjuures eriti Ants Leemets.

Kõik inffi koguma, võimalik on teenida kuni 10 000 krooni. Ootame niisiis inffi kõigi Virumaa reformarite kohta. Kõik saunapeod, mida teate, abielurikkumised-armukesed, raha kõrvale panekud-ametiseisundi kuritarvitamised, purjutamised-pummelungid jne. Kõik, mida teate, laduge letti! Sest raha ootab.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas see erakordee tüüp ei olnud ka Tallinna linnas üks tähtjas asjamees?

Anonüümne ütles ...

ants leemets, tiit vähi valitsuse minister (1995), kunagine iiigikogu liige (1999), jüri mõisa aegne tallinna abilinnapea (2000) kamandab vimsis sihtasutust virumaa muuseumid. suursuller ja snorase pangaafääri abil maapanka tühjendanud ants leemets on pealekauba ka väga edev. vaadake tema pilte fotopangas.

http://foto.aripaev.ee/search?searchtype=complex&tag_id=1269

peab ikka väga tugev seljatagune olema mehel, et nii enesekindel olla. huvitav kuhu kantis leemets 1996a snorasest saadud sulamiljonid ja kellega seda jagas?

Anonüümne ütles ...

Ja keskerakonnast jällegi mitte üht sõna! Inno ja Irja vist arvavad et kui kuskil maailmanurgas keegi on peaaegu sama suur siga kui kesikud siis on kõik ok ja las sepad ja parbused sahkerdavad täie mõnuga edasi...

Irja ütles ...

Jah, kes teab, kuhu Leemets rahad kantis?

Keskiga tegeleb muu meedia ja väga agaralt tegeleb, ei pea vajalikuks dubleerida.

Anonüümne ütles ...

Seesama mees on teinud Rakvere linnusest absurdse -ja ajaloolist pärnadit naeruvääristava lõbustuspargi. Mehe juhtmotiiv on raha. Raha iga hinna eest! Rohkem raha!
Teeme linnusesse makroflexist koopa! Peaasi, et turistid raha toovad! Vahet pole.

Raha ennekõike!

Anonüümne ütles ...

jajah, ega MUU meedia pole tõesti maha vaikinud Rakvere keskse kesiku Võsapetsi kusemisi ja muid nalju. Sead sellised!
Head möödunud parbusepäeva teilegi!

Anonüümne ütles ...

üks vägitegu oli Antsul, et Palmse mõisa kõrvalhoonest tõstis laste mängurühma välja.Põhjus muidugi -Vihula valla raha puudus.

Irja ütles ...

Kui keegi on nõus Antsu vägitegudest pikemalt pajatama, siis võiksime kohtuda.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult on Leemets tulnukas, kes esineb ka Marju Lauristinina. Te vaid kõrvutage nende pilte, pole kahtlustki...irw.

Anonüümne ütles ...

Minu sõber on Ants Leemetsa onupoeg, tohtrihärra Toivo Leemets. See on küll lahe mees.