esmaspäev, 1. juuni 2009

Tublid! Ja nüüd Näksip pukist maha!


Väljavõte Äripäeva veebist.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

jah. oleks hea, kui kusikud võimule saaks. siis oleks selge, et piimajõed ja pudrumäed on savisaare haige luul, aga mitte reaalsus. tõsi. keda ta siis süüdistab, kui kõik endiselt edasi halvasti läheb? aga kuna tema teab lahendust ja eeti vajab vahetust... siis me teame, et vahetus mida eesti vajab tuleb ju idapiiri tagant. mis vahetust me siis veel vajame?

Anonüümne ütles ...

Kes see Näksip peaks olema? Mida te siin üldse ajate?
Millist laadi soppa siin lennutatakse?

Anonüümne ütles ...

9:49-le see on inno ja irja lampkast. ning kõik mis nad välja lasevad, see siin ka avaldamist leiab. mõnikord neil on pasanteeria, siis tuleb seada haisvat saasta meeletult. ise nad hästi naudivad seda sita sees elamist. kui sa pole kunagi puhtalt elanud, siis ei oska seda ka tahta. sest sa lihtsalt ei tea, et teistmoodi ka on võimalik.
nad ise nimetavad seda kohvikuks. ju nad on siis sitasööjad.
vaadates neid hüüdnimesid, mis nad inimestele panevad. näitab seen ende madalat taset. nad ei ole veel teisme east välja jõudnud. võimalik, et mõlemad on koolis kõvasti kiustatud ja tõrjutud olnud. innol on kindlasti väga julma käega ema olnud. sellest ka tema viha naiste vastu. irja on lihtsalt halva kasvatusega. aga see on nende isiklik õnnetus. lasku oma okse ja pasavaoogudel edasi voolata. neil on vist lampkast ka väga sügav. sinna mahub päris kõvasti. ... vaadaku ainult, et kogemata ise sinna sisse ei kuku.

Anonüümne ütles ...

http://millimalli.blogspot.com/ soovitan seda jälgida, avastasin just ja siit võib huvitavat sitta tulla lagedale:)

Anonüümne ütles ...

Palun ärge jumala pärast selle idioodi pilti üles riputage...noh selle Mart Laari oma ...mul iga kord ajab iiveldama ja oksendan mil näen selle vaimuhaige ja reeturi pilti...
Palun viige vaimuhaige Mart Laar ravile...
Elagu konkurents!