esmaspäev, 1. veebruar 2010

Hoopis Laar on populist!

Väljavõte Jaak Juske blogist.

Kui me möödunud aasta sügisel Irjaga Mart Laaril Riigikogus külas käisime, siis kinnitas ta, kuivõrd aateline ja aus poliitik ta on. Ning kuidas kõik teised on ebaeetilised populistid.

Nüüd, nagu tuleb välja Jaak Juske blogist, on Laar ise kõige suurem populist. Kes paneb tuima isegi kõvemini kui peaminister Näksip. Sestap võiks Laari ümber nimetada Hr. Tuim'aks. Oleks nagu selgem ja arusaadavam, aatelisem ja eetilisem.

Meenutan, kuidas Laar lubas möödunud aastal kooliõpilastele arvuteid ja 50 000 uut töökohta. See oli puhas udujutt, soe aur, mida ta suust ühtelugu välja ajab.

Ühe paralleeli tooks veel. Kui sotside üks juhte Indrek Saar väidab, et sotsidel on rohkem ühist IRLi kui Keskiga, ja IRL paneb tuima populismi ning annab katteta lubadusi, siis, nagu võib aru saada, on ka sotsidele selline tuim populism hingelähedane.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Rahvuslased korraldavad Vene saatkonna juures piketi

Kas Inno ja Irja rahvuslaste suurte sõprade ja protežeedna on ikka kohal? Ja võtavad Reva, Linteri, Puškarnõi ka kaasa? Bäckman tuleb ikka?

Anonüümne ütles ...

Tallinn "aitab": homsest tõusevad ühistranspordi piletihinnad
Tallinnas läksid ühissõidukite piletid kallimaks
Homsest tõusevad Tallinnas bussipiletite hinnad

inno, väike vihje sulle blogis käsitlemiseks ühel rusuval teemal: majanduskriisi ajal (milles ei ole süüdi ansip, vaid usa, venemaa ja hiina) otsustas tallinn tõsta ühistranspordi piletihindasid. see hinnatõus puudutab valusalt kümneid tuhandeid tallinlasi (just vaesemat elanikkonda, kellel pole oma autosid ja kes peavad ühistransporti kasutama oma igapäevasteks liikumisvajadusteks).

lisaks võiksid panna oma blogi vasakusse serva uue küsitluse "Kas Tallinna linnavalits on kari mölakaid? Jah/Ei", siis saame pildi kuidas keskmine kodanik sellesse linnavalitsusse suhtub, kes majanduskriisi ajal oma vaesemast elanikkonnast viimsegi krooni välja pigistada tahab.

murelik tallinlane :(

Anonüümne ütles ...

miskipärast on tunne, et Laaril pole tervisega kõik korras. mu meelest esineb tal dementsuse tunnuseid.