laupäev, 19. oktoober 2013

Kas Eesti riik asetab Krossi nimel Interpolile elundi?

Väljavõte Interpoli kaudu tagaotsitavate isikute veebist.

Eestis on kujunenud huvitav olukord. Esiteks on üks poliitik, Eerik-Niiles Kross kantud oma varasemate pattude pärast Interpoli tagaotsitavate isikute nimekirja. Juures on palve anda teada kohalikule politseile, kui kellelgi on mingit infot Krossi kohta. Võib arvata, et see info on juba mõni aeg tagasi olemas Eesti õiguskaitseorganitel, aga millegipärast pole reageeritud.

Teiselt poolt on üksteise järel teinud avaldusi Eestis pea-, kaitse-, ja siseminister, et Interpol on mõjutatav Venemaa poolt ning Interpoli tegevust peaks Krossi suhtes ignoreerima.

Ilmselt peab Eesti politsei tegema nüüd mingi avalduse, et ei tee enam koostööd Interpoliga ja kuulutama Interpoli Venemaa poolt mõjutatud kuritegelikuks organisatsiooniks, vastasel korral kujuneb välja üsna absurdne olukord, kus Eesti kaitseb justkui rahvusvahelisel tasemel kurjategijat.

Tavaliselt võtab sellisel juhul sõna president, aga nüüd on president vait nagu kult rukkis.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Järjekordne enda naeruvääristamine muu maailma silmis.Vaevalt seda idioodikampa kusagil tõsiselt võetakse.

Anonüümne ütles ...

Kahju küll,muu maailm ei pane tähelegi sellist üleilmset tähtsündmust kui suur-eesti kohalike omavalitsuste valimised. Võiksid ikka tähele panna ja kommenteerida!Kui vaaadata seal seda kenn-marti lollakat nägu tagaplaanil siis tõesti nad ei võta ka ennast enam tõsiselt.Klounid on selleks,et rahvast naerutada.Kõrgem pilotaaž aga see kui naerad enda lollide naljade üle ja publik jääb tõsiseks.