pühapäev, 30. märts 2014

Nüüd õige aeg vanad Eesti alad tagasi võtta

Kui juba vanade alade tagasivõtmiseks läks, siis tasuks nüüd vanad Eesti alad tagasi võtta, näiteks Peterburg ja selle ümbrus, kui elasid ja elavad siiani Eesti hõimurahvad. Kuigi räägivad olude sunnil vene keelt ja mõned neist arvavad, et on venelased.

Õigupoolest on vanad vene alad praeguse Ukraina kandis. Praegune Venemaa on vana eestlaste ala, mille vallutasid mongolid ja mille venelased hiljem endale haarasid. See ei tähenda, et see nõnda peaks jääma. USA eeskujul on eestlased neil aladel väärt vähemalt mõnda reservaati. Aga miks mitte mõni suurem appi kutsuda ja need alad üldse tagasi võtta. Et välistada pidev hala selle ümber, et Venemaa võiks Eesti valutada. Kes tahavad, võivad sealt emigreeruda, aga üldiselt võib arvata, et püssitorude all toimuval rahvahääletusel on kõik täie mõistusega venelased Eestiga liitumise poolt. Nii et Eestist saaks maailma kõige suurem riik.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Klassikalise antropoloogia ja etnograafia küljelt vaadates ei ole sellist asja nagu põlised vene alad. Venelased nimelt ei ole põline etnos. Päris värske ja üpris aiataha läind asjandus.
Kust venealsed tulnud ja millest moodustunud, on tänaseni suur vaidlus. On küll räägitud Rus`i jõest ja väljendist russ - sõudja. On räägitud veel 150aasta eest Karpaatides elanud rahvast russiinid ja Helga-Ingvari (Olga Igori) praeguse Rootsi pinnal olnud kodukülast.
Olgu siis nende päritoluga kuidas on, on selge, et neil puuduvad igasugused õigustatud pretensioonid mingitele aladele, üksõik kus maailma otsas need ka oleksid.

Anonüümne ütles ...

Innol ja Irjal oleks ehk aeg tutvuda veel ühe impeeriumiga kes kunagi ei määri oma käsi aga ometigi on nende arvel, läbi sajandite, miljonite tsiviilisikute tapmised ja miljardite teise ilma saatmine on alles käsil.Võibolla on üllatav ,et USA ülisuur riigivõlg ei kuulu sugugi Hiinale vaid riigile kes on läbi ajaloo allutanud endile praktiliselt kõik iseseisvad riigid peale Venemaa ,Hiina ja Iraani.Ka maailmasõdades on nad alati olnud "kardinalid" eesriide taga.Samuti on neil ainukese riigina otsene ligipääs kurikuulsale NSA serverile ,mille alusel võib arvata ,et see ongi nende endi looming.Toksige Googlisse "William 2015" võibolla mõistate siis kellel king pigistab ja miks neil nii kiire on Venemaaga.Alati kasutatakse taktikat usulahkude ja rahvuste vahelisel hõõrumisel ning rahastatakse alati mõlemaid pooli.Üks parimaid selgitajaid on ilmunud ka Eesti keeles ja lugeda saab seda siit:
http://www.decivitate.ee/?news_id=1774

Inno ütles ...

Ma ei saanud aru, see on Vatikan või?