reede, 21. märts 2014

Palo-lapsesuu uus fopaa

Väljavõte Päevalehe veebist.

Sotside hulgas on palju tarku naisi, mistõttu tekib küsimus, miks neist kõige rumalamad alati ette lükatakse.

Urve Palo ei suutnud jälle kiusatusele vastu panna, jättes kasutamata võimaluse vait olla. Ta pole veel  ministrikski kinnitatud, kui seadis terve erakonna ja uue koalitsiooni piinlikku valgusse. Sama lugu juhtus vahetult enne Pronkssõduri teisaldamist, kui ta rahvastikuministrina vandus, et sõdurit ei teisaldata. See tekitas omakorda venelastes täiendavat pahameelt, sest valitsuse liige oli otse näkku valetanud. Pole võimatu, et Palo ütlused vallandasidki nn Pronksiöö.

Palo on samasugune lapsesuu nagu Jüri Mõis, ainult et Mõis ajab vahel ka asjalikku juttu. Kõige hullem asi on, kui lollile inimesele võim kätte anda. Ta võib väga-väga palju kurja teha. Lisaks tundub üha rohkem, et sotside eesmärk valitusse minnes on oma mark täielikult täis teha.

Lisaks. Palo väljaütlemine Estonian Airi pankroti kohta on rahas mõõdetav. Miljonites eurodes. Palo ei jõua seda summas eladeski tagasi teenida. Ta käitub riigi ja rahva varaga nagu Avo Viiol, täiesti süüdimatult.

Lisaks loomulikult Palolt selline "patriootlik" avaldus ajal, mil Eesti vajab igakülgset kaitset ja poolehoidu, mil Eesti asutused elavad niigi pidevas ründe ja hirmu õhkkonnas. Lisaks ei suutnud Palo anda Aktuaalsele Kaamerale kommentaari, käitudes nagu mõmm. Ohhhhhhh...........

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palo pole midagi, tõeline jobukakk on alles mikser.

Inno ütles ...

Seda see Mikser Palot kiidab ja kummardab kogu aeg. Huvitav, kas nad on erakonnasisene nö paar?

Anonüümne ütles ...

Naised on targad küll ja tarku naisi on rohkem kui mtarku mehi kuid kõige targemad ja stabiilselt targemad on siiski mehed. Midagi pole teha, Emakse Loodus on niiviisi asjad sättinud. Lisaks on naistel östrogeen ehk naised ei saa seetõttu olla stabiilselt aktiivses konditsioonis ei seksuaalselt ega ka vaimselt. Seda teadsid juba vanad roomlased ning seetõttu polnud naistel pikka aega ka valimisõigust.
Mina valimisõigust naistel ei piiraks(tähtsamad otsused tehakse siiski erakondade tagatubades) aga naisi ma ei soovitaks valida juhtivatele kohtadele. Kui-siis
vanamutte aga nood ipuvad jälle seniilsusesse kalduma. Nii, et
jälle jama.

Anonüümne ütles ...

Ärge rutake sündmustest ette!IRL-i rahaasjad haisevad täiega!Kaldun arvama ,et Kallas on nende kõrval poisike.

Anonüümne ütles ...

Ootan põnevusega IRL-i luukerede klõbin-kontserti.
Minu kui keskerakondlase kõrvadele oleks see meeldivaim muusika.
Aga mitte sellest ei tahtnud ma pajatella. Tahtsin ütelda, et Palo lapsesuu ei saa olla lapsesuu.
Tal on ministrikogemus, poliitkogemus, tal on magistrikraad majanduses-turunduses.üle 5 aasta rehvusvahelist ettevõtet juhtinud... Mis siis et teaduskraad on saadud mingi kolkariigi bisneezkoulus aga ikkagi atestaatidega inimene.
Sellise inimese väljaöeldud sõnal
on tagajärjed mille eest peab vastutama. Minu arvates on ta kas tahtmatult või tahtlikult pannud toime riigivastase vähemalt väär kui mitte kriminaalkuriteo ja seda peaks uurima täie tõsidusega.
Kahju on võimalik välja arvutada rahalises vääringus seda oskavad isegi majanduse 2.kursuse tudengid rääkimata bakalaureustest või magistritest.

Anonüümne ütles ...

Huvitav, kas Tüdrukute Klubi kah tegutseb veel? Võibolla astuvad siis suurde poliitikasse.
"Pandavaim kivivill" saab deviisiks.

Anonüümne ütles ...

Seekord pole Innoga absoluutselt nõus. Kogu EA ümber toimuv jant läbi aastate põhineb sellel, et too oleks justkui too big to fail. No sorry - kui üks ettevõte ei saa hakkama, tuleb tal lasta pankrotti minna. Pooldan Palo väljaütlemist. Ja muide - panete tähele, millise mõnuga erinevad paksud kassid nüüd ilusat naist mõnitavad. Et mingu too vihmavarju hoidma Savisaarel ja mis kõik veel. Päris hale.

Anonüümne ütles ...

He-hee!Küll see Palo Eesti Õhu maha põletab.Tähendab ju ta nimigi põlengut :)