reede, 25. aprill 2014

Saadame Meikari Europarlamenti!

Indrek Tarand on tore poiss, aga las saab nüüd mõni teine üksik kandidaat ka Europarlamenti. Mina Tarandi asemel igatahes taandaks oma kandidatuuri ja soovitaks enda asemel valida Meikarit. See oleks, ütleme, eestimeelne tegu.

Silver on julge ja tark noormees, kes on end näidanud igapidi tubli poliitikuna. Ta saab Brüsselis hästi hakkama ja ehk suudab Eesti heaks isegi midagi ära teha.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga miks mitte saata naabri muri: ta on ka töökas ja saab veel rohkem eesti jaoks ära teha! Palgast lubab poole kodutute loomade varjupaigale, kõva häälega klähvimine kostab kaugele ja "eesti asja" oskab ka ajada. Selle tõestuseks on mitmed segaverelised kutsikad. Teps mitte ei aja eesti asja persse nagu mõned pederaste soosivad poliitikud.

Anonüümne ütles ...

Meikar ei lähe mitte. Vähe sellest, et sihuke patoloogiline kittupunni välimus on rumal pealekauba.

Anonüümne ütles ...

Nalja teete või, Tähismaa!Teil on üsna hea huumorimeel peaks ütlema?Ma olen Teis üsna pettunud kui te seda Meikarivärki tõsiselt võtate.
Meikar:Pampersidsittatäis- noorpooliitikpõhulõug kes peseb koos teiste omasugustega raha ja kui raha ühel heal päeval otsas läheb oma seltsimeeste peale kitule.
Sellise Jorhadnielpoliitiku moraal on sama puhas nagu ta sittatäis Pampersid .
Mis julgust nõuab erakonnakaaslaste peale kitse panemine olukorras kus oled parteilise söögimolli juurest kõrvale tõrjutud niikuinii?Ja seda mitte erakonnakaaslaste pahatahtlikkusest vaid omaenda vähesest karismast et mitte öelda suurest lollusest tingituna?
Kui Meikar nii kõva mees on miks ta valimistel head tulemust ei teinud? Miks ta ei osutunud valituks, rääkimata isikumandaadist? Kehkenpüks ja sitaraputaja mitte julge mees.