laupäev, 3. jaanuar 2015

Parim kaitse on rünnak

Väljavõte Postimehe veebist.

Hale on vaadata Eesti abituid tõmblusi olukorras, kus Venemaa on alustanud Eesti vastu massiivset ideoloogilist (mida Eestis kutsutakse millegipärast psühholoogiliseks) rünnakut. Kuigi ideoloogia on just see valdkond, kus väike võib olla suur, kasutades nn judo strateegiat, kus vaenlase enda jõudu kasutatakse tema vastu.

Parim kaitse on rünnak. Selle asemel, et Stenbocki maja koormata üha uute ja uute keskpärasel tasemel kommunikatsiooni spetsialistidega, tuleks saata Eesti ajakirjanike raskekahurvägi otse Mordori südamesse- Moskvasse. Ning teha seal iga päev samasugust tööd nagu tegi ERRi ajakirjanik Astrid Kannel ühel päeval oma elus, kui Vladimir Vladimirovitšile ühe terava küsimuse esitas.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

vahe on selles, et vladimir vladimirovitsile sai küsimuse esitda, eesti "pea"ministrile aga ei saa.....või siis ainult neid mis enne kooskõlastatud ja valmis vastus paberil. see on JOKK eesti moodi!

Anonüümne ütles ...

Kannel on võimas ajakirjanik! Ajas Putini närvi! Või-mas! Putin on paljastatud! Tänu eestlastele! Miks meil tihti olematust asjast mingi intergalaktiline hüperbool tehakse, ei saa aru?
Mul on tuba suviti selliseid ajakirjanikke täis - kärbselt nimelt. Nad inisevad ja pinisevad, jubedalt ajavad närvi. Ja lõpuks rebivad nad mult maski ja äigan neile kärbsepiitsaga.
Stakan K.Butõlkin

Anonüümne ütles ...

Vahel on veel võimalik aru saada, mida Inno soovib (olgu siis see nii loll kui tahes), praegu ei puhu aga üldse klaariks.

Anonüümne ütles ...

Margus Linnamäe = korruptant ja maksupettur = IRLi rahastaja = ajalehe Postimees omanik.

Inno ütles ...

Üldjuhul Eesti peaministrile siiski saab küsimusi esitada, võibolla pole see nii lihtne kui varem, aga põhimõtteliselt saab. Eksklusiivintervjuudega on raskusi, aga nendega on raskusi ka hr Savisaare puhul, kes valib väga hoolikalt, kellega räägib ja kellega mitte.